加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 投..哈哈!!中學生應唔應該做的事*  (單選) [參與投票的會員]
冇問題呀!!理得讀咩書呀~   36 (30.25%)
都得既. ..   71 (59.66%)
唔好喇掛!!   8 (6.72%)
一定唔得啦..讀唔到書..   4 (3.36%)

標題: 投..哈哈!!中學生應唔應該做的事*
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 青鳥★ 的帖子
投..哈哈!!中學生應唔應該做的事*

大家覺得中學生應否談戀愛呢. . .?哈哈!!投∼∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yee2944 的帖子
我覺得冇咩問題wor.....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 瑩B 的帖子
KAKA~!!鍾E咪拍囉,,,,不過唔會比牙媽知^^''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 cleany 的帖子
冇咩問題呀,但比呀媽知道就.........

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 囍s!u琳 的帖子
[[蘋果]]

冇乜問題呀,拍拖之ma~
好正常既喎~~!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ×°傻橙娘子” 的帖子

QUOTE:
原帖由 瑩B 於 2006-1-15 08:32 PM 發表
KAKA~!!鍾E咪拍囉,,,,不過唔會比牙媽知^^''

係啵係啵,,,仲意咪會拍囉....冇問題,,,
但一定唔比得家人知,,,加上要讀到書囉,,,,
姐係成績唔好太差囉,,,,我而家都咩緊啦...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 千葉仁 的帖子
無問趕嫁!
唔好阻到讀書咪得囉!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 師兄 的帖子
絕對冇問題, 拍拖係好正常既事
對於有同學因拍拖而被記小過覺得好無奈

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇小敏 的帖子
冇所謂la∼
要黎ge就會黎ga la∼
我都想係中學個陣時試下...
>///<
天音:發夢la你∼
唔會有人搵你ge∼
=3=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ╰cat╮ 的帖子
拍拖 唔係 鐘意就拍ge
要睇埋個男/女ge花心情況-=__=v

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...