加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
x.月小滿
嬰兒上路

會員編號 458775
精華 0
積分 202
帖子 99
威望 0 點
I-See幣 8288 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-1-24
註冊天數 5222
來自 娘胎xd
狀態 離線
  只顯示 x.月小滿 的帖子
點解帥要咁架/___\"
失望失望....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5953
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
頭先講放低長頭髮戈度都估到係貓
唔知點解..(直角)xdd
點知估中左..哇哈哈
覺得自己好勁呀!!!!
婉要比心機呀!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
to小雲..: 你要出愛情文ah?我都心郁郁想寫x)`
to滿滿:一直都冇喜歡過小帥l0l`
to寶寶: 承你貴言拉;)`基本上係咪太易估中?`

頂部
.云雲.
初生嬰兒

會員編號 452079
精華 0
積分 161
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 8482 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-7
註冊天數 5330
狀態 離線
  只顯示 .云雲. 的帖子
我估唔到呢!~
雲:是你太笨啦吧!!
我:你說什麼??... ...你要不要讓我把你的臉怎什化妝也蓋不到呢??
雲:你說......什..什麼啦??
雲:帥?!!你在哪?? 救我那!!!!...帥!!~
帥:......(看不到)
雲: 帥~~
我: 你...你...不會當真吧??
雲:什麼??
我:... 把你的臉...弄成那樣子~......我還會有命嗎??...白...(說不出口了)
雲:對耶~ 謝你啦!!~我去找帥了~後會有期~^^
我:好!!!... 後會冇期才真-3-

好了,,告一段落啦!!
我是寫緊啦!!不過...寫得很慢啦!!~
po文時,,我一定會叫你去看看的!!!

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
其實本人很喜歡書面文的;)`
but口語的水平很高呢~`
等你出了我一定會去看看~!!`

頂部
.云雲.
初生嬰兒

會員編號 452079
精華 0
積分 161
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5330
狀態 離線
嗯!!
先謝你一個
放心吧!!!
我一定會叫你!!
你要準時到喔^^

頂部
無聊小吉
初級會員

會員編號 456635
精華 0
積分 406
帖子 229
威望 0 點
I-See幣 9550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-19
註冊天數 5258
狀態 離線
  只顯示 無聊小吉 的帖子
十卜番-___-
之前考試冇俾cm 梳-__-

頂部
child_siu_M
初生嬰兒

會員編號 385168
精華 0
積分 213
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 10849 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-10
註冊天數 6028
狀態 離線
  只顯示 child_siu_M 的帖子
^_^支持

頂部
.云雲.
初生嬰兒

會員編號 452079
精華 0
積分 161
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5330
狀態 離線
十卜十卜十卜你!!!
你係唔係考緊試啊??
快d po文啦!!!

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
第22集    嘿!唔好講笑啦!

晚上...

我訓係張床到...不斷甘諗諗...諗...諗..諗...諗.  (呃...諗..諗到幾時= =?)

我.....真係唔想阿貓佢係女仔.....= =''   (佢係女仔關你咩事)

嗚....小黑佢...原來......中意阿貓....嗚....佢要同佢表白....嗚...點算?

忽然間有電話-口-''

我隨手一望:「小黑?」

=====================

阿帥一巴com左落阿貓塊面到....

「拍!」好大力呀!

阿帥好惡甘:「我問你!你...同小雲佢!講過d咩呀!」

阿貓佢用手摸自己塊面,冷冷甘望住阿帥....

阿帥拉住阿貓件衫:「講唔講呀!」   超惡!><

阿貓冷笑:「我唔講又點喔?」

阿帥將阿貓推左落地下...

之後就出左去...

阿貓坐係地下...眼淚又不斷甘流...

(哥...點解你要甘對小雲....點解唔可以...真心真意甘...對佢?)

=====================

小黑約我係公園....

「呃...小黑...」

「吾...甘夜仲約你出黎...真係唔好意思..」

「唔打緊!嘿嘿!」

小黑佢個樣..好似好落寞甘....

我低頭望一望佢:「你...冇事嗎?」

小黑佢搖搖頭...苦笑...

「呃.....吾..」

之後我地靜止左幾分鐘...之後佢講野...

小黑低頭:「我...被佢...拒絕左..」

我:「呃....你....你唔好甘啦!」  其實我都好大打擊= =''

小黑慢慢抬起頭:「我...暗戀左佢...好耐...」

佢個樣好唔開心呀!點...點算呀?

我:「呃.......原來...你.....一早就知道佢..佢係女仔?」

小黑佢微微點頭。

我:「姐係...上次...我同佢係出面大聲傾計嘈到你既時候....你都已經...」

小黑苦笑:「嗯!知道左好耐...」

我o嘴.............

小黑:「嘿!」

我真係好想安慰小黑佢....但係...我應該以咩身份?

嘿...我...唔知道應唔應該借膊頭比佢好.....

因為...我連我自己喜歡邊個..都已經搞唔清楚....

定還是....我宜家已經唔係屬於任何一個人?

小黑佢...無啦啦將個頭靠過黎...呃...佢..佢真係...喊....呀?

小黑:「我...個心...好痛...」

唔知點解...我都有d想喊既感覺:「唔..唔好甘啦....你...你..」

小黑細細聲甘講:「真係..好辛苦....」

結果...我都比佢靠一靠.....等佢舒服d.....喊啦...我明白咖....

比人傷害既感覺...我明白....

========================

之後...等佢發洩完之後...佢話要送我番屋企wo!

點知..番到去屋企門口...竟然....撞到阿帥?

阿帥冷笑:「嘿!小雲....乜同朋友甘親密呀!」

我好驚訝:「呃...阿帥...點...點解....」

阿帥冷冷甘望住我冷笑:「點解我唔可以係到?我係你男朋友呀!」

我:「呃...」

小黑竟然無啦啦出聲:「嘿!男朋友?」

阿帥轉移視線望向小黑。

阿帥冷冷甘望住佢:「你講咩?」

小黑冷笑:「你係出面都有好多女啦!甘小雲佢想有多幾個男朋友陪佢甘就有罪?」

阿帥好似比佢點中死穴甘:「你..你講咩呀!」

小黑:「嘻...連你自己都嚇親...嘿!不打自招囉!」

我唔敢相信之後就幫阿帥解釋:「呃...小黑....如果...你係講阿bee既話..其實..我係知道咖!」

小黑:「嘿!唔係wo!唔係單單一個女仔!係好多個呀!你知唔知道佢出面有幾多女陪呀?」

我搖頭唔敢相信:「吓?點會....點會呀!小黑...點會呀!你唔好講笑啦!得..得阿bee喳嘛....」

小黑無奈搖頭:「小雲..你清醒d啦!佢唔係好人黎咖!佢個心有幾花!大家都有眼睇咖!」

我只好將希望放左阿帥身上...我抬頭望阿帥個樣....

點解...佢個樣會甘內疚?

唔通....小黑所講既野...

係真?

=========================

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...