加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
小婉我又黎啦XD <-次次都係呢句,,呵呵~
最近好似少左小婉你講野>___<
我都吾中意牙帥v___v我中意牙貓

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-12 09:39 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉我又黎啦XD ___<
我都吾中意牙帥v___v我中意牙貓

好忙..我好忙..連新人介紹都冇乜去呃帖<--冇錯係呃帖= =`
明天拉..明天p0拉..得閒既話;*(`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #193 -_糖霜小丸子;; 的帖子

小婉係咪都就黎考試呢?`
呃帖@o@
好牙^^咁姐係今日啦@v@
得吾得閒呢@v@我等你唷^^

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-13 06:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉係咪都就黎考試呢?`
呃帖@o@
好牙^^咁姐係今日啦@v@
得吾得閒呢@v@我等你唷^^

唔係..我係好多hw..`

某日既放學...

「小雲!」阿貓係班房門到hi我。

我就跑去佢到:「阿貓?」

阿貓個樣好似好開心甘...

「我呀!想約小雲妳!出街!」阿貓超大聲甘講。

之後被岩岩係走廊既阿帥聽到...

我唔知道阿貓係真唔知定假唔知啦...佢真係好大聲....甘講...

阿帥聽到之後.....竟然....扮聽唔到甘...直行直過....入左課室...

呃..佢...佢會唔會誤會左?

之後我即刻拉左阿貓去女廁              (點解要女廁?=____________=''?)

阿貓仲係到扮無辜:「小雲...好...好痛呀...」

我嬲嬲地:「呃.....你...你特登咖!!」

阿貓望住我:「嗯?」

我:「你..你明知道我同阿帥一齊緊...點解仲要話同我出街wo!」

阿貓個樣開始有少少唔開心,但都保持笑容:「出街之嘛!又唔係搞野!」

我無奈:「呃.................................你...你明唔明呀!甘...甘我地...好..好易比人誤會咖!」

阿貓無聲無色甘講一句:「由佢地誤會!」

我拉住佢件衫,我都唔知點解會甘有力氣拉住佢:「呃....你....你甘做會累死我咖!!」

阿貓佢粒聲唔出...就推開我...走左...

我就企係原地...

呃.....我....係咪又做錯左d咩= =?

=============================
番到課室....

我:「帥...我...」

「嗯?」阿帥微笑。

我:「我..頭先我...」

阿帥搖頭:「得啦..唔洗講啦...」

我:「唔係呀!你聽我講喇!」

阿帥起身之後拉住我隻手:「陪我去食野!^^」

我無奈...我仲以為佢又再次唔要我...

沿路上..又有好多人指指點點......呃....我要習慣...習慣....

食緊野既時候.....

我都唔敢望住阿帥....

阿帥望住我:「做咩呀?」

我:「呃....對....對唔住呀!」

阿帥無奈:「對咩唔住...= ='」

我:「頭先朝早......既事..」

阿帥笑:「呃..哈哈...你...你真係...」

我:「你...你唔會嬲我咩?」

阿帥:「嘿...嬲呀!所以聽日要陪我成日!」

我大叫:「咩話!!!!!!!」

阿帥即刻快面紅哂:「喂!細...細聲d.....」

我:「呃.....你...你約我?」

阿帥點頭:「係呀..我地都一齊左甘耐...都好似冇正式出過街一次,甘咪....」

我微笑:「呃.....真係....好開心t口t」

阿帥無奈:「呃...你...開心?」

我點頭:「緊係開心啦!」

阿帥笑:「^_^」

我望住阿帥笑既樣....真係好開心..因為佢..真係對住我笑..係對住我笑呀!!!!!!!t口t  (明白!=口='')

======================================

lunch...阿帥話要陪朋友慶祝開左間店....所以我咪唔去囉....

之後我買左個飯盒.....諗諗吓...不如去音樂室到食...因為我想去個到開碟聽歌@v@

去到音樂室....我開歌聽...之後就開盒飯食....當我食完一淡之後....

音樂室道門無啦啦開左..係開左-v-''

我抬頭一望....小黑?

小黑好惡甘望住我:「你係到做乜!」

我:「呃...食lunch囉!」

小黑想拉走我:「走開!」

我好大聲甘講:「點解呀!!!呢到又唔係你既!」

小黑嬲爆:「走開呀!」

我被佢呢一野...吼到...

我嚇到喊....左....呃...我都唔知點解會喊....

但我又唔係想喊.....

我d眼淚不斷甘流...都唔知點解:「呃....」

我拎走個飯盒...諗住轉身走....點知.....

續呀!>3<!

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
係咪小黑拉住佢呢?!
我要比我家姐了 `
小婉掰掰^^

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5394
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
小婉我係我比家姐玩之前 `
黎留多個cM比你啦@v@
點解好似冇咩人黎留cM咁既-0-`
不過我永遠都會黎支持小婉你咖^^

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線
係lor..冇左咁多人既= =`

頂部
無聊小吉
初級會員

會員編號 456635
精華 0
積分 406
帖子 229
威望 0 點
I-See幣 9550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-19
註冊天數 5258
狀態 離線
  只顯示 無聊小吉 的帖子
個古仔已經唔明你想講d咩=_=
同個題目好似冇咩關系-_-

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5433
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 無聊小吉 於 2010-1-15 05:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
個古仔已經唔明你想講d咩=_=
同個題目好似冇咩關系-_-

傻豬豬黎既!{覺唔覺得嘔?}你愈睇就會愈明佢個main pt架喇`

頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5953
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
婉婉婉婉婉婉婉
我又反黎啦:))))))))
其實同呀bee一齊都係治標唔治本嫁喎-3-
呀帥對小雲禁好真係有啲唔係好自在禁
哈哈..我都係想呀貓同小雲一齊多啲

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...