加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6109
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
繼續Po xp
好好笑*0*;

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
9507weng
嬰兒上路

會員編號 384327
精華 0
積分 262
帖子 70
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-6
註冊天數 6030
狀態 離線
  只顯示 9507weng 的帖子
SUP個...呢個都好好睇呀!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5951
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
好好睇呀
快啲POST啦婉婉

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5431
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-1 01:43 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉我黎啦XD
HAPPY NEW YEAE^v^
牙帥係咪真係中意小雲呢@v@?
我吾係好明點解個故事名叫〝千萬吾好搶走我個化妝袋〞
係咪有人會搶走小雲個化妝袋牙?!

HAPPY NEW YEAE-_______________-`
k實個故仔都係mainly depends on化妝上..`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5431
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -;`abCCcc 於 2010-1-2 12:15 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
繼續Po xp
好好笑*0*;

多謝c戀版主大人咁捧場wo`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5431
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 POLLY#.# 於 2010-1-2 02:20 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇呀
快啲POST啦婉婉

0k現家好快馬上立刻即刻快捷方便預感快脆fedex餃子pizza乳鴿....`
唔好意思,,發左癲= =`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5431
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 9507weng 於 2010-1-2 01:31 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
SUP個...呢個都好好睇呀!!

緊係!我精心挑選架嘛`

頂部
無聊小吉
初級會員

會員編號 456635
精華 0
積分 406
帖子 229
威望 0 點
I-See幣 9550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-19
註冊天數 5256
狀態 離線
  只顯示 無聊小吉 的帖子
咁少嫁-__-仲有冇-___-

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5431
來自 「♨」!!
狀態 離線
有錫錫我緊會快脆d既~`

第8集  

我左望望右望望:「喔?吾...?嗯....」

我親切一笑(好假既笑容):「你嗌我呀??」  =_________________=''

某:「你!踩住我張紙幣!」

那個人某是小黑=v=''

我無奈:「呃.....對...對唔住呀=口=''」

之後我即刻彈開幾公尺=='' (太遠了嘛?)

佢汁番張一百蚊次後就抬起頭望一望我...

小黑:「妳.....」

我抬頭望:「吾?」

小黑冷冷一話:「真係好無禮貌!」

小黑佢講完之後.... 有架小巴甘岩黎左..之後佢就上左去

我無奈..=口=''我又做左d咩呀?  (乜你唔知道小黑佢好唔中意d無禮貌既人咖咩?你唔記得左同佢say sor)

之後就就緊住上去小巴...點知....得番一個位?就係小黑旁邊個位????????呃......唔係嘛

=口=''

==========================
我企左係小巴出面10秒....

小巴既人都望住我.....

我...係到矛盾緊上唔上好,,,,正當我繼續係到諗上定唔上好既時候....

忽然有隻手拉住我隻手.....

原來係小黑.....佢拉左我去佢旁邊既位...

我面紅:「呃........」

小黑只係望住窗口....

我偷偷地望小黑既側面....

佢皮膚真係好白呀....而且眼睫毛又黑又長....面又滑....呃...唔通佢係女人@口@"  (至奇)

之後忽然小黑好大動作向我呢面....

小黑冷冷:「喂...我要落車....唔該借開...」

我:「呃...哦...哦....哦...」

之後我讓開比佢落車....

之後架小巴繼續行....

當我定一定神之後望一望窗口....呃...死啦...我應該頭先落車先岩咖!!!>口<!!!

就係甘....我就比車到上下一個站...之後再行番屋企=(''

===============================

我番到屋企....呃....我今日又唔記得左最重要既野.....

問阿帥拎手提= =''冇佢手提我點搵佢= =''

之後我沖完涼....手機無啦啦響起....

我一聽:「喂?我係小雲!」

阿帥:「知唔知我係邊個呀?」

我:「呃...阿...阿..阿帥?」

阿帥:「嗯...係呀...我驚你未番到屋企嘛...咪打比妳囉..」

我:「你...你...你..你又會有我...手..手提既?」

阿帥:「哈哈...我要知又有幾難-v-」       d說話真係好out=v='

我:「嘿...甘又係...^^」    一定又係果個阿bee..=)

阿帥:「好啦...唔傾住啦...」

我:「吓?甘快?」

阿帥笑:「喔?嘻..掛住我?」

我好大力甘點頭:「吾!吾!吾!吾!」

阿帥:「聽日再出黎玩囉..^^」

我笑:「嗯...好呀..甘...byebye!」

阿帥:「嗯..」

之後佢就收左線...我就訓左係張床到...

係啦.....到左聽朝早....我同阿帥..又係陌路人啦...

不過....可以同佢一齊...都已經...冇咩所謂啦...
===============================

續..

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5431
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 無聊小吉 於 2010-1-2 03:52 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁少嫁-__-仲有冇-___-

新番熱辣辣既ch,,歡迎新讀者*v*`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...