加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
好眼訓lo..但重有hw未做,仲有測驗未溫`

第2日.
返到學校見到阿帥我已經當佢無到喇.
點知佢拉我去學校個後花園.

我: 妖. 你想點樣阿?
     玩都玩夠喇!
阿帥: 我對你係認真咖.
我: 哈. 好好笑.
      琴晚我wing左個陣你係邊?
阿帥: ...對吾住.
我: 其實你係咪中意阿bee?
阿帥: 我認我對佢係有d感覺!
           但係我中意個個真係你!
我: 琴日我係咁飲係咁飲..
      你地眼尾都無望過我阿...

講完呢句我開始喊...
最初只係流眼淚...
慢慢就喊左出聲!

我: 鳴...我真係好愛你鳴..點解..鳴..
阿帥: ...小雲..
         見到你咁樣..我會好心痛..
我: 係咩...可能我係你心目中根本吾重要..
      我只係1件玩具......
阿帥: 琴日..阿bee同佢男朋友分左手...
          你知吾知其實佢飲左好多酒..
          我只係安慰佢..對吾住..我忽略左你..
我: .....算喇,我同你無緣繼續發展落去.
阿帥: 吾淮分手.
我: 點解?
阿帥: 我好愛你tot
我: 你話愛我就要信?
阿帥: 你想點證明俾你睇.
我: 係學校公開我地既關係!
阿帥: 好!

其實我真係吾敢相信=_=
佢會肯公開我呢個柒頭係佢條女喎-v-
佢拉左我去學校操場.
因為係小息.所以梗係好多人喇.
佢行左上講台. 拎起左枝咪.

阿帥: 咳咳.吾該大家聽1聽我講.

呢個時間全世界都望哂過講台.
企係佢隔離既我梗係超樣衰拉覺得-3-
好多人開始議論紛紛...

同學a: 嘩..呢條女同個靚仔吾係有路下化?
同學b: 吾係掛..條女好吾掂喎咩事.
阿帥: 我向全世界宣佈. xx雲係我條女.
          我好愛佢既. 吾好係我背後話我同佢吾親個d
          你地敢講1句壞話. 後果自負!

無人敢出聲..-___-
就係咁,我又同佢好番tot
從此返學個陣就超多人望住.
吾係吾係.應該係啤-_-
妒忌既眼神? 定係吾抵得呢-_-
唉吾知喇. 不過我覺得每日都好幸福;)
希望幸福會長存...

續...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-6 08:20 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
牙帥變好了嗎?!
係就好了 ``
佢可不要騙小雲唷`

小雲化妝都係呃緊人姐..`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 -;`abCCcc 於 2010-1-6 08:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我幫你增加讀者既興趣A_____A

咁多謝ah `

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2010-1-7 04:11 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
個阿帥突然變性-0-v!
其實阿貓刀幾好呀a__a
又可愛:P`

我都係中意ah貓;)`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-8 07:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉我黎留cM啦 ;;
你最近好忙牙?!
我都吾知點解我覺得你好忙-v-"

我..唔係ah..邊有姐,哈哈哈= =`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2010-1-8 07:35 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
阿帥不錯 a_a
睇黎我又支持多一個阿帥了 XD

我覺得佢會呃小雲-3-`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
第13集:

放學時...阿帥都特登接我放學...
有好多人用唔同既眼神望住我...
阿帥就好似見慣世面甘...當d人透明..

當我地行出學校門口時...我見到阿bee係到...好似等阿帥放學甘....佢一見到我好似有d驚訝...

我扮到咩都唔知:「阿bee!接我放學呀^^」

阿bee勉強笑:「呀...係...係呀...我...諗住...同你去甜品店食甜品嘛...呃...我都係..唔阻你地啦!」

其實我知道阿bee佢唔係等我...佢係等緊阿帥....但我唔可以因為阿bee而令到我同帥既關係被阻擾...

人就係甘自私...想自己幸福就要甘做...

阿帥望住我:「你想番屋企定係去其他地方?」

我微笑:「吾..我想去睇戲呀...今期上左套戲我想睇好奈!」

阿帥:「好呀^_^」

阿帥佢拖住我隻手...我感覺佢手既溫暖...我...真係..真真正甘擁有佢..

睇緊戲時...阿帥手機不斷甘震...佢又不斷甘sd信息...

我唔知係咪疑心重左d..我覺得係阿bee..

睇完戲之後,,,,阿帥溫柔甘微笑:「小雲!我岩岩有個朋友有事...我唔送妳啦!妳ok嘛?」

我見到阿帥對我甘溫柔..我都唔好意思唔比佢走...

之後我就微笑點頭:「嗯...去啦..」

阿帥彎腰親吻我額頭之後就走左....
我望住佢既背影...不禁有d唔捨得...但佢剛才....對我,,,真係..好溫柔...

當我經過一間酒吧時...我竟然見到....小黑...佢同人打交...

「呃..佢...個樣真係好恐怖....都係先走為妙!」   聰明做法!-v-

點知...當我正想行快d時....有個人跑得超快撞到我!!!

「呀...好痛呀!」我大叫...

我見到撞到我個果個人跑得超快.....直覺話比我知....佢應該係小黑...

之後我摸摸我被佢撞到既手臂...「嗯..?」

我發覺我手臂有好多血...呀....唔...好嘔心呀,

咪住...甘小黑佢咪傷得好重,流哂血囉?如果唔係我隻手都唔會有血啦*口*"

之後我因為觀世音菩薩的心再現..我就跑向小黑走既方向...睇吓搵唔搵到佢.....

我搵左好奈..都搵唔到...所以我想放棄啦..(原來慈觀世音菩薩既心係甘屎-v-)

當我正常轉身走先....我見到有個身影坐左係公園既其中一角...呃@@佢..佢咪係..小黑??

我慢慢行過去小黑到...見到佢不斷甘喘氣..好似好辛苦甘....

佢慢慢抬起頭..哇!佢成面都係血...血...血呀!!!!

之後佢慢慢又低頭...

「喂!你..你冇事嘛?」

小黑佢慢慢起身,想轉身走...佢行路搖擺不定...好似唔多掂...

「喂!你...你抖吓先啦!你甘樣...點...點行呀?」

小黑好惡甘講:「唔洗你理呀!」

我即刻O嘴......

小黑佢行行吓..無啦啦失平衡....之後我即刻攬住佢...等佢唔會仆落地吓!   (嗱!!!我冇講粗口咖-口-)   冇人話你有講= =

之後小黑佢個樣真係好唔掂....我只好將佢慢慢扶到公園既位到..比佢抖抖...呃....男人真麻煩!

佢成身都係血...我都唔知點幫佢好.....

不過..睇佢表情...真係..好,,,慘....
-

=======================

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2010-1-8 09:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

嘿 X) 朋友呀`
阿帥會唔會去見阿BEE架-口-!

ah bee好衰-0-!搶人條仔-.-`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-9 02:22 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我好憎牙帥好憎牙BEE
牙BEE點可以咁咖
討厭

睇佢對住小雲個樣就知佢身有屎吧`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-9 09:11 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉你又改了名嗎?!

依個係唔係好dd?`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...