加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
有睇過小m既故仔;)`
冇睇過小m既故仔;*(`
有睇過150cm`覺得好好睇`
今後亦都會支持小m`
對不起,您無權投票。

標題: {轉+粗}千萬唔好搶走我個化妝袋喔___"!by小m&kay
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2010-1-3 12:02 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉要開心番 a_a
因為小婉d字大隻d XD [盲既都睇到 a0a]
果位貼既朋友都唔該哂 a_a
但係...
而度係小婉既地盤 XD ...?!

係我地頭話我d字隻?!你想點?講!我會成全你:)`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2010-1-3 12:59 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我想話你好過佢之嘛 / _ \

我都係講笑姐-3-嘻嘻,,咁夜都唔z?`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 樂樂小姐:D 於 2010-1-3 01:15 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
很好看:D

謝謝支持^^`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 -;`abCCcc 於 2010-1-3 02:39 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
~____~我睇到大結局

你咁樣唔係支持lo好唔好-____-`
cc,,你睇下:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
佢做咩事ah-____-`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
上回講到...小黑佢...佢無啦啦行左過黎....-口-''

第10集  不祥的夢會變成現實嗎?   

小黑望一望我...

我個時真係好緊張...因為呢個校園一大帥哥竟然眼金金甘望住我....咩事??

我無奈:「呃....你.....你望住我做乜= =?」  -v-''

小黑望住我..好認真:「你......」

我:「吾..吾??」

小黑冷冷:「面.....有一點茄汁!」

我即刻o嘴....「呃.....」   我....我係wo!我食緊熱狗咖!哎也....

唔怪得佢甘唔受歡迎啦...講野甘直....

之後佢講完就眼尾都唔望吓我...走左wo?喔!邊有人甘無禮貌?????

之後我連熱狗都唔食就甘掉左...=口=''因為我要即刻跑去廁所!!!!!!

我.....我一望......哇..d茄汁......喔....=___________________=''難怪佢望住我= ='''好在唔係認得我-v-

我即刻洗洗洗.........一定唔可以比阿帥見到我甘咖!!!!!嗚.....

之後我見到我隔離有個好靚既女仔係到照鏡.......呃..好靚呀....我係男仔一定溝佢=____________=''

之後個女仔見到我望佢,佢就向我微笑....呃...好魚喔!!!!-v-''

之後個女仔洗完手就出左去.....= ='''

唉...如果我唔化妝都可以似佢甘靚你話幾好?

當我出到去既時候...我見到阿帥佢同頭先個女仔玩得超開心.....呃....我...我真係好失望....

仲以為佢會為左我...而介左去溝女...我真係...好天真...

跟住我係佢面前走過..扮睇唔到....好正常地..佢係冇拉住我隻手....個刻...我真係失望.....有時候...我真係覺得自己好傻....點解要...甘作賤自己呢?

==============================

之後當我經過音樂室時...比我聽到d....大提琴既琴聲....真係...好好聽....

當我慢慢打開到門偷望時...我真係嚇親...呃...係...係佢呀....陳...陳立克.....*口*"

佢真係...好型呀.....大提琴同佢白色既膚色...真係有一種絕配既感覺...

忽然間...有人拍我膊頭•

「呃!!!」我大叫....喔.....

之後小黑大聲嗌:「邊個!!」

原來係阿貓呀..

阿貓微微笑:「我只係嗌妳喳wo!小雲^^」

我:「呃...我...我...」     

(唔係嘛...有冇甘黑呀?)

之後小黑行左出黎....啤住我同阿貓

小黑:「唔該...你地可唔可以唔好甘嘈呀?」  好..好惡-___-''

阿貓可愛一笑:「對唔住呀!學長!」

小黑望一望佢之後就番去繼續練佢既大提琴。

之後...阿貓拉左我去後花園傾計...

阿貓:「小雲...*v*'」  呃.....好無奈..不過佢真係好可愛。

我:「呃...係..係..= =''」

阿貓微笑:「妳中意佢呀?」   你那個是什麼鬼笑容= =

我:「吓...邊...邊到有呀!!!我..我只係甘岩經過呢到..聽到d琴聲...先..先至....」

阿貓笑:「嘿嘿...甘阿帥呢?」

我:「吓!?你...你講咩呀?我..我都唔識佢..」

(死啦..佢會唔會知道左..我係出面玩既事呢?)

阿貓望向遠處:「不過....妳好似成日都望住佢甘^_^」

我:「係..係咩..甘..甘人地係真係幾靚仔既....望多兩眼..都...都唔奇!=__="」

阿貓:「甘我呢?」  阿貓佢..忽然間好認真呀....同頭先可愛既樣...超唔同..

我笑:「吓?你..你..你都唔差呀!哈哈..不過好細路呀!」

阿貓輕笑之後輕輕甘講:「嘿...果然...唔岩妳呢..」

我:「吓?你講咩?」

阿貓搖搖頭:「冇呀...我話呢件校服真係唔係好岩你!」

我無奈:「喔....我都覺=v=''」

阿貓輕笑:「好啦...我走啦...」

我:「哦!!」

之後阿貓自己走左.....得番我一個係到....呆...

我望住個天空...回想番之前發既果個夢....

(阿bee佢.....應該...唔會..出賣我咖可?)

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-3 05:50 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉吾好意思牙 `你咪開左個p0st叫有冇人知我係邊個 ;;
果日我係到做功課 `10點幾先上I-SEE所以冇入到去 `
如果吾係我一定會估到XD
因為得小婉你先會叫我做小玲XD
重有 `果個人咩事- -做咩話『你吃糞嗎』- ...

我都想知佢做咩事lo`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 -;`abCCcc 於 2010-1-3 09:28 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
預告未來幾集xP

牙貓. -.- 正 原來你...吾怪得你....
牙Bee...唉 慘爆!
黑 A___A 估吾到佢鐘意......
小雲 ..加油!! 你會得架!

MOIMOI客串囉咩料xD

CC,,,,你... 正衰人`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
第11集

今晚..我又出黎...我打左比阿帥同左佢講我今晚會去酒吧玩...呃..好期待tim@v@

之後我諗起..我好似好耐都冇搵阿bee出黎玩...所以我要打電話比佢約佢先得!!!

我:「喂喂!唔該阿bee呀*v*」

阿bee:「呀?小雲?」

我:「呃!係呀..好掛住你呀...不如今日約出黎玩啦*#*好耐冇見你啦!」

阿bee好似有d唔想出甘:「呀...我..我今日約左人wo!不如....下次啦!」

我:「吓...哦...甘..甘好啦!下次一定要出黎咖!」

阿bee笑:「嗯!好呀!係甘啦!」

我無奈甘:「嗯!再見!」

之後我只好自己去玩....

當我去到酒吧時...我真係唔相信....

我見到...阿bee佢係到同d男仔係到玩...又飲酒....完全同我之前識既阿bee好唔同....但最令我唔相信既係...佢旁邊既...竟然係...

我男朋友...帥...

我同自己講....佢地可以要聚舊姐....之後我就行去佢地到..

我勉強甘笑:「阿bee...」

阿bee比我第一反應係..好驚訝...之後佢強裝平靜:「呃....呃?小雲...點...點解妳會係到既?」

阿帥係旁邊都有d嚇親:「係囉!」

我:「帥...我唔係同你講過我會出黎既咩?」

阿帥無奈:「呃...好似係...」

我個心真係好酸...點解....佢竟然可以唔記得我..:「呃....唔..唔緊要啦...一齊飲啦...我又要飲..」

我不斷甘飲酒...真係好希望可以唔記得哂d唔開心既野....

我真係絕對唔希望我男朋友竟然同我最好既朋友厄我!

阿帥同阿bee佢地繼續傾佢地既野....完全都唔當我存在...我只好不斷甘飲....

我:「我...我都係走先..」

阿帥輕輕甘講之後又同番阿bee傾:「哦...係啦...頭先我地講到去邊?」

阿bee:「頭先囉...阿邊個....」

我就無聲無色甘走左....

當我正想出到酒吧既時候....

我想嘔...

之後就跑到去後巷嘔.,.

好辛苦....

「吾....喔....喔..」我不斷甘嘔....真係好辛苦...

之後忽然有個人拎左張紙巾出黎:「妳冇事嘛?」

我嘔到七七八八之後抬起頭:「呃?」

呢個人...咪係...阿貓?

我拎左佢張紙巾用....

之後佢扶住我.....去到公園坐...

阿貓:「暖水..」

我:「唔該你!」

阿貓:「唉...甘又何必呢?」

我:「嗯?」

阿貓眯眼笑:「我既意思係...何必為左個甘既人而搞到自己甘辛苦!」

我低頭:「吾..」

(佢...講既人..係阿帥?)

阿貓:「佢不嬲都係甘貪新忘舊....唔值得你甘為佢..」

我:「呃..吾..」

阿貓:「嘿..好啦...抖完好番屋企啦..係甘啦!」

阿貓就甘走左..得番我一個係到呆....

我點頭細想.......阿貓佢...唔知道我係小雲....

不過...佢對個個人都好好...真係唔似阿帥...

===========================

續.....

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-4 06:46 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小雲會吾會同牙貓一齊咖 `
牙帥又會吾會因為小雲變好?!
真係好想睇唷
十分之期待^^

好憎ah帥,好愛貓貓..`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 noel0707 於 2010-1-4 06:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好睇呀~SUP*

我簡得出黎既,一定係好文`謝support*;)`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...