加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子

QUOTE:
原帖由 yin131 於 2009-9-27 11:52 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁都要多謝你分享我先睇到na
緊加要多謝child_siu_m作出咁好既作品出黎
出啦
快D出Ch啦
ChChChCh
我要睇
婉兒唔好咁懶

遲下有時間就會出架喇`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yin131 於 2009-9-27 11:55 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
婉兒快D出ch
(扮可愛 )
心軟.v.!心軟.v.!

抄可愛對我黎講會做成反效果咧!`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2009-9-27 12:32 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

逃走得很開心
記得我 -v- ~
唔可以偷懶嫁   ...

k實我唔係偷懶..我係忙得制咧 `

頂部
child_siu_M
初生嬰兒

會員編號 385168
精華 0
積分 213
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 10849 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-10
註冊天數 6036
狀態 離線
  只顯示 child_siu_M 的帖子
po啦=]
佢地咁想睇=]

頂部
yin131
嬰兒上路

會員編號 451644
精華 0
積分 209
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 8770 錢
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-9-26
註冊天數 5350
狀態 離線
  只顯示 yin131 的帖子
回復 #154 child_siu_M 的帖子

不如你Po
siu M 姐姐
唔該啦
(又扮可愛 )

頂部
yin131
嬰兒上路

會員編號 451644
精華 0
積分 209
帖子 59
威望 0 點
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5350
狀態 離線
回復 #152 °×婉兒 的帖子

咁我咪做左千古罪人
我令到大家冇得睇
(     逃走     )
(<跑得很慢耶-.-)

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 child_siu_M 於 2009-9-27 01:55 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
po啦=]
佢地咁想睇=]

既然小m大人都咁講..咁都冇發子喇..`

頂部
yin131
嬰兒上路

會員編號 451644
精華 0
積分 209
帖子 59
威望 0 點
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5350
狀態 離線
其實婉兒唔應該偷懶

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
好似又真係n耐冇po咁= =`
對唔住><`

「同佢分手....之後同我一齊....」阿南邪笑...很帥氣*口*

「哈哈..你真係識講笑咖姐...喂喂..時候都唔早啦...我..我都係...」MOIMOI好識趣即刻推左佢...

「想走?」阿南冷笑

「緊係啦..我勊啦嘛-v-''」MOIMOI笑住講...知道....再唔走渣都冇....

「你勊喇咩?」阿南笑住講    呢句說話係廣告出過-口-''  飲寶力特蠻牛...

「-33-係...byebye!」   MOIMOI又做小丸子手勢SAY BYE>3<

MOIMOI拍拍蘿柚就閃左人...

「誘惑失敗...」阿南望住MOIMOI既背影冷笑

=======================

阿晞係酒吧....狂飲酒...

有好多女仔都望住佢...-口-

「嘿...真心真意?」阿晞冷笑

「咩都假....」狂飲...小心醉耶!

「以為...動左真心就咩都得....點知...哈哈....咩都假....」阿晞真係好傷心...

阿晞狂飲酒....咩都唔理...

以前阿晞係個只識玩女仔既男仔....唔會動真心去對一個女仔...

「點解....我要為佢而喊?」

「真係好傻...」

旁邊....有個好熟悉既女仔....真係好熟....個女仔皮膚好白好滑....就甘睇都已經好有氣質...

「妳....妳係邊個...」阿晞迷迷(胡)(胡)

「一個...為你做過好多事既人...」個女仔微笑...

阿晞只係望住個女仔...咩都唔講...

阿晞:「....」  -喂喂聽唔到你講乜..@口@

=====================

番到屋企....MOIMOI望住隻鼠就諗起阿晞....

「喔!..打電話比佢先@V@」MOIMOI拎起新買既新手機..小豬電話>3<係豬先會買既手機..

MOIMOI打電話.......有人聽..

「喂喂?阿晞>3<」MOIMOI好開心同好期待...

「邊位?」一把好COOL既聲..女仔聲*口*

「喔....」MOIMOI無奈

MOIMOI心諗:「點解每次聽電話都係女仔黎咖!不過今次..我一定要話係佢女友!」

「喔..我係佢女朋友呀!」MOIMOI特阱好大聲甘講

「女朋友?董綽潔?」個女仔問

「吓....妳...妳係邊個呀?」MOIMOI嚇死...

個女仔邪笑....

「我會...搶番佢番黎..」

「*口*搶...搶.....」搶咩=口=?

======================

「呀...嗚...大制啦..阿謙...」MOIMOI亂甘嗌....

阿謙係到訓緊覺都比佢嘈到...MOIMOI成個人跳左上阿謙個身到....

「-口-呀..................咩...咩事..」阿謙好無奈...

「T口T嗚....阿晞..被...將一....女仔名...搶...走呀><」MOIMOI大聲叫

「你咩事...你可唔可以再講多次....重組句子喔..唔該.....」阿謙無聲氣...

「阿晞...就,,黎...比一個不明少女搶走呀><」  個句子唔同左=口=''

「 - -''成日咖NA!唔好成日煩住我...自己搞掂佢..」阿謙想山埋道門既時候...MOIMOI用隻腳HLOD住左道門....

MOIMOI啤住阿謙....好大殺氣...

「= ='3唔好甘望住我...」阿謙無奈...

「算....怕左你...入黎先講..」最後都抵抗唔到佢既殺氣..

===================

「你話...頭先有個女仔接左你電話?」阿謙問

「嗯嗯..佢..佢把聲好恐怖*口*」  MOIMOI做埋手勢...= =你個樣恐怖D...

「喔...佢冇講D咩嘛?」

「有呀有呀!佢仲要話....佢..佢...佢..會搶番阿晞....呀..呀...呀...」MOIMOI做左個怪獸動作...好惡-口-''

「= =''哦..呢排有冇得罪邊位老大呀?」阿謙拎住本筆記簿...

「冇呀><我螞蟻都唔殺一隻....點敢得罪人呀!」MOIMOI好老實甘講

阿謙笑住講:「甘又係..」

阿謙心諗:「係你無能為力姐..」直左D呢.

「T口T甘點算...」

阿謙用左個神探伽俐略既手勢:「吾....件事都幾CAKE手...不如..聽日先..解..」  你就想-V-

阿謙未講完,MOIMOI已經拎住把刀正想插落阿謙大比到....-口-''哇..太可怕..

「呀!我忽然...想宜家解決!!哈哈..我地繼續NA!」阿謙笑住講....MOIMOI先肯放低把野..

阿謙同MOIMOI搞左成晚都傾唔到D咩....真係好無聊...

MOIMOI都勊到訓左...但阿謙就冇訓到..所以幫MOIMOI(COM)被...

其實阿謙早就估到個果女仔係邊個...

阿謙苦惱緊:(佢...真係番左黎...)

阿南係到查緊阿晞既底....

MEIMEI問:「哥...未訓?」

阿南望住電腦:「嗯...搵緊野..」

MEIMEI行埋去:「嘿..搵咩搵到甘入神呀?」

阿南笑:「嘿...將來有用既野...」

「哦@@?」

阿南邪笑...

阿南驚喜:「oh!搵到na!...允青敏!」

阿南好似好期待甘:「係啦...呢個女仔...今晚..會拎番佢想要既野..」

「佢?」MEIMEI唔係好明....

「吾吾^^」阿南又笑..係邪笑...

阿晞被某個女仔帶左上去時鐘酒店....呢間酒店最興就係比D一夜情既男女搞野-口-''   搞野呀!!!=口=''

個女仔幾經辛苦先扶到阿晞上床...

個女仔摸摸阿晞快面...:「好耐冇見...阿晞...」

個女仔想...想...除...除...........呀>口<

======================

點算點算..佢想做咩呢?`

佢想做既野又做唔做得成呢?`

哎......下回分解.`

唔留cm就繼續打patpat`

頂部
yin131
嬰兒上路

會員編號 451644
精華 0
積分 209
帖子 59
威望 0 點
GAME幣 106 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5350
狀態 離線
----------閉神----------

希望婉兒不要偷懶
阿門

----------閉神----------

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...