加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我鍾意一個人...
載入中 ...
熊啤啤.
初生嬰兒

會員編號 429554
精華 0
積分 160
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 9501 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-1-19
註冊天數 5592
狀態 離線
  閱讀全部
我鍾意一個人...

我玩緊一個網上Online Game...

系入面,我鍾意咗個人... 我同佢有好多話題都好啱傾,

而且仲成日講笑, 佢個時係有老婆嫁..

而我都知佢有老婆[]既,,  有一次..同佢傾傾吓..

佢老婆上咗線... 聽到我地係度傾計... 佢老婆就密我,

問我系咪鍾意佢老公... 我個陣真系吾想破壞佢地既關係,感情...

我就話, 冇哇- -. 我真係好傷心/.\ 每次佢老婆上線,,我都會搵個

借口走.. 我知道佢老婆吾玩呢個Game 我好開心... 有時..我覺得好衰/.\

其實我好想同佢表白,但我驚...佢拒絕咗.連FD都冇得做.....

之後我好耐都冇上過.. 之後,,呢幾日我上番..

佢話好掛住我... 我個陣同佢表咗白...

佢都話好鍾意我,, ,, 但係佢又冇接受又冇拒絕喔~...

唔緊要啦!! 只要仲可以做FD就得..^  ^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
熊啤啤.
初生嬰兒

會員編號 429554
精華 0
積分 160
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5592
狀態 離線
  閱讀全部
嗯嗯.. 我都係咁諗^  ^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
熊啤啤.
初生嬰兒

會員編號 429554
精華 0
積分 160
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5592
狀態 離線
  閱讀全部
可能佢鍾意第二個喇/.\
因為佢講過
鍾意一個人既性格,佢比人蝦,個個人會幫佢講話,個個人lv又高..
可以幫到佢解任務/.\
我咩都幫唔到佢...我真係冇用

頂部
熊啤啤.
初生嬰兒

會員編號 429554
精華 0
積分 160
帖子 4
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5592
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #5       的帖子

咁又係既/.\
我又可以做d咩wo...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...