加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我個班主任又針對我
載入中 ...
DOUPU
初級會員
doupu = W

會員編號 90813
精華 0
積分 1539
帖子 287
威望 0 點
I-See幣 13243 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6723
狀態 離線
  閱讀全部
我個班主任又針對我

其實呢d事已經過左好耐,大家5好再推好冇

當我每次比人蝦
告比佢聽果陣
佢都會話係我太執著
我真係好無奈lor
1.佢地蝦人本身已經唔岩
2.我根本沒有執著,因為學生比人蝦,告比老師係正常
(況且,每一個人比人話都會唔開心架la,好個好正常)
3.就算只係「少少事」,但佢地本身已經唔岩 ,問題不在於佢地蝦我ge程度
好似今日,有個同學笑我自閉,仲要講到明xxx自閉 (xxx=我個名)
甘我當然即時告比佢知,我講都末講完
佢更一口咬定係我太執著
今次仲離譜,佢仲串番我轉頭,佢話:甘你係咪先,如果你唔係就唔洗理佢地
喂!甘果個同學都講到明係話我自閉,擺到係佢唔岩,你話都唔話下佢,仲要彈呢句說話出來,我真係火都黎埋
嘩,如果照佢甘講,甘我點樣話人都得架la!!
甘我叫佢(班主任)食屎都得架la!!因為佢自己根本冇食到屎
佢呢句說話簡直很不負責任!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
DOUPU
初級會員
doupu = W

會員編號 90813
精華 0
積分 1539
帖子 287
威望 0 點
I-See幣 13243 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6723
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Kazaf~Me 於 2008-2-10 11:21 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
終有一日你會覺得自己今日開呢個Post係一個好多餘 好少事化大既行為

我最唔滿意係你呢句
你話我呢個Post多餘,不如你話晒全區ge post都多餘
你話我呢個Post張係好少事化大既行為
我知...件事唔係發生係你身上..你當然甘講
但如果係發生係你身上...你又會講得出呢句說話??
就係呢個班主任...搞到我阿媽也不信我
日曰比同學排擠,放學又比其他班同學蝦,但就算我講比任何人知,佢地也不會信我,佢地只會話我敏感~
試問你日日番學都比同學排擠,欺負,老師又唔信你,唔理你,番到屋企阿媽又唔信你,你又認為算唔算少事
而且,講起我阿媽....我阿媽呢排唔知發什麼神經,成日撩交嘈,有時我同佢講野,佢又唔好講道理,跟住發我脾氣,有時明明係佢做錯,佢也要把責任推到我身上
係學校/屋企都要默默受氣兼啞忍,呢排我真係過得好唔開心,好無助

仲有,大家叫我調班/轉校
其實,我今年已經中5...仲有多1個月不夠就考mock,跟住講byebye
唔爭在呢幾個月係度讀埋佢
不過....我覺得1日ge時閆真係過得很慢....呢個2,3月都唔知點捱....
hkcee.....我仲有咩心情去準備

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...