加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]!|"[.1生中最愛`'*(感動T,T) ; 完 `
載入中 ...
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6113
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
做下做下,,都吾知做左有幾耐啦!?
都好[支力]下囉,,不過有愛情既滋潤,
只好頂硬上啦,吾可以令任何人失望,
我好在乎人地點睇我,呀龍啦,佢DADDY同媽咪,
突然有人係後面攬住左我,我知道係邊個啦,哈哈-33333-"

龍:老婆,你好[支力]呢?我都知道你辛苦咖啦,
我:少少辛苦算得D咩丫?你俾心機D就得咖啦,
龍:如果冇你係到,我諗我做吾夠1日我就吾做啦,
我:我真係禁重要咩?你冇左我點算?
龍:傻婆,你對我好重要,我吾可以冇左你咖,我都吾俾你離開我,
我:放心,我對你吾會變,我都吾會離開你,
龍:我知道,因為你個心已經係我到啦,
我:嗯,你知道就好啦,好啦,做野啦,我地要加油呢,
龍:傻豬,吾好做啦,
我:下?禁易放棄?做野啦,傻佬,
龍:吾係丫,食晏啦,你係咪吾食丫?
我:下?依家幾點丫?禁快食晏?
龍:依家就黎1點啦,仲吾去就冇得去咖啦,
我:哈哈,原來用心做野D時間係過得禁快咖啵,
龍:係丫,不過你辛苦就可以吾做咖啦,我驚你吾得,
我:傻既,我吾做禁咪姐係你都吾做?
龍:哈哈,禁又係啵,冇左你係公司仲有咩意思丫?
我:吾講啦,我地食晏,食完仲要番黎做過咖,
龍:好啦好啦,(之後拖住我出去啦)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6113
狀態 離線
出到去出面,,見到佢地成班同緊BB玩緊,
玩得好開心禁,,呀豪佢地好好丫,
買左野俾BB食,,依家係公司我吾洗擔心BB啦,
因為LEE到有好多人錫佢,
我仲見到JOJO抱住BB玩,
所以我真係信佢冇打到BB,
因為佢真係對BB好好咖依家,

豪:啑,出去食晏丫!?(望住我地兩個)
我:係丫,你食吾食丫!?1齊囉,
豪:吾啦,我要同BB 1齊食丫,你地自己食啦,我都吾想左住你地兩個,
我:哈,呀豪,你好啦啵,成日串我,
龍:算啦,我地咪自己食囉,仲好啦,吾沒山1對住個傻仔,哈哈,
我:係啵,我都同意既,行囉呀龍,

行行下,呀龍佢又番轉頭啵,佢望住JOJO
龍:喂,你做咩丫!?(因為JOJO抱住BB)
JOJO:我!?我做咩丫?
龍:你好放低BB咖啵,我驚你等陣又吾知對佢做咩啦,
JOJO:我邊隻眼見到我對BB做咩丫?你傻咖,係吾係又鬧1餐
龍:喂,尋日仲鬧吾夠你丫?
JOJO:(放低BB,冇出到聲)
我:呀龍算啦,JOJO對BB好好咖,吾好鬧佢啦,
JOJO:吾洗扮好啦,我知道我黑你地憎嘛,我吾會再同BB玩啦,
我:JOJO,我地吾係禁既意思,
JOJO:算啦,呀龍佢吾鍾意咪吾攪BB囉,我明啦,(走左)

跟住呀龍都拖住我走,唉-0-
點解要攪到禁姐!?
做同事吾可以開開心心禁相處咩?

我:呀龍,你以後吾好對JOJO禁惡啦,佢好慘咖,
龍:做咩依家成日幫住佢丫!?佢好衰咖啵,傻婆,
我:禁吾通成日都吵吵鬧鬧咩?我吾鍾意丫,
龍:你真係對佢冇同哂啦,哈哈,都好既,證明你大量囉,
我:禁你吾好對JOJO禁樣好冇?
龍:好啦好啦,不過佢做錯就要鬧咖,
我:(笑)禁好啦,吾錯就吾可以鬧丫,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6113
狀態 離線
行下行下都未諗都食咩好啵,,
龍:食咩丫!?你話事啦,
我:我?我冇乜主見咖啵,都係你話事啦,
龍:LEE D野係女人做既,禁少事都要煩到我,你話係咪先?
我:得啦得啦,吾好煩啦,我地去LEE到啦(指住M記)
龍:M記?你岩咖,你仲細個咩?
我:係丫,我仲好細個咖,你食吾食丫?
龍:OKOK,,禁我地入去食野啦,仲吾快D就遲到咖啦,
我:知道啦,長氣,

跟住我地就入左M記食野啦,
龍:今晚食咩好丫?番屋企食野?
我:番屋企?番到去都夜啦,
龍:禁又係,禁我地出去食囉,
我:好啦好啦,係呢,我地幾時放假丫?
龍:做咩丫?你辛苦丫?
我:吾係,,只不過我好掛住YOYO同埋呀LOK姐,,
龍:係啵,我地幾個好耐都冇出黎玩咖啵,我都掛住佢地,
我:嗯,下次我地1齊出去玩囉,好冇?
龍:好啦好啦,不過要等放假先啵,
我:知道啦,不過我依家想打俾YOYO,
龍:你咪打囉,傻婆,

跟住我就打俾YOYO啦,
YOYO都好快聽左電話,
YOYO:琪琪,你捨得打電話俾我啦?
我:係丫,LEE排好忙丫,所以冇咩時間囉,
YOYO:唉,,我好掛住你丫,幾時出黎玩丫?
我:我都吾知道丫,要等有假放先,,
YOYO:好啦,到時要玩餐飽,
我:知道啦,係呢,呀LOK呢?
YOYO:佢係自己屋企,佢1陣間黎搵我,
我:嘩,你地好似都幾幸福下啵,羨慕死人啦.
YOYO:哈哈,佢LEE排對我好好丫,
我:禁咪好囉,恭喜哂,
YOYO:好啦,吾講啦,你做野啦,
我:OKOK*BYE,,
YOYO:BYE,,

跟住食完野我地就番左公司啦,

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6113
狀態 離線
番到公司又不停做野,,做左好耐,,
龍:你辛苦嘛?琪琪
我:嗯,點都有少少咖啦,不過我做得開心,
龍:禁就好啦,好啦,我過去搵1搵我DADDY,,
我:做咩事丫!?
龍:冇事,只不過我1份文件要拎俾佢簽之嘛,
我:你依家禁忙,不如我幫你拎過去丫,
龍:好丫,不過要快D番啵,我係到等你啦,
我:施生,點解你個人會禁長氣咖?不過我鍾意,哈哈,
龍:鬼叫你係我女朋友咩?不過你好快就做我老婆咖啦,
我:我冇禁好氣同你講丫,我走啦,傻佬,

之後我就搭[車立]去呀龍DADDY果層啦,
自己去搵佢DADDY真係有少少驚驚地,
不過算啦,我要幫呀龍減輕佢負擔,
好快好快就去到呀龍DADDY間房啦,
係門口見到FION添,,吾出奇丫,
FION係呀龍DADDY個秘書,當然會係到啦,哈哈,

FION:琪琪,你搵老闆呢?
我:哈哈,係丫,你又知既?
FION:吾通你黎搵我咩?
我:SORRY丫,我吾係好得閒,所以冇黎搵你,
FION:我都係講下笑之嘛,我係LEE間公司做野,我都明白咖啦,
我:哈哈,我都知道你吾會嬲咖啦,你禁好人,
FION:得啦得啦,好啦,我同老闆講你黎左啦,
我:吾該哂,FION,

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6113
狀態 離線
跟住就入左呀龍DADDY房啦,,
真係好驚下,,不過我都吾知道我自己做咩要驚?

DADDY:琪琪,做咩事丫?
我:世伯,我幫呀龍拎份文件俾你簽咖,
DADDY:哈哈,有琪琪你睇住呀龍佢好似生性左,多謝你,
我:吾洗禁講,佢都係自己努力姐,
DADDY:好啦,簽完啦,
我:吾該哂,我走先啦,
DADDY:好啦,琪琪,聽日食晏我地1齊去食丫,
我:OK,,禁我聽日黎搵你啦,BYE BYE,

跟住就走左嚕,其實諗落自己都傻傻地既,
做咩要驚呀龍DADDY呢?
佢又對我禁好,又禁錫我,
仲俾埋份工我做,真係好開心咖,
突然之間我諗番起我DADDY同埋媽咪,
我真係好掛住佢地,諗諗下仲想喊添*
不過我冇喊到,因為我知道任何1個人都想我堅強D,
所以我吾可以令佢地失望,我要證明俾佢地睇我係做到既,
我知道終有1日我會同我DADDY 1齊拜媽咪,
禁樣就係我既願望啦,
番到去呀龍房,呀龍都係係到做緊野,
好勤力呢,果然冇偷懶WO,哈哈-33333-"

龍:番黎啦?禁快既?
我:有幾快WO?你都傻傻地既,
龍:哈哈,DADDY有冇同你講咩丫?
我:你好想知咩?自己問佢啦,
龍:姐係有啦,快D講啦,吾係我先姦後殺你丫,
我:佢話聽日食晏同佢1齊食囉,就係禁少事,
龍:哈哈,你睇下佢幾錫你,你做定佢[新抱]都得啦,
我:吾係咖,我都要幾下D人錫吾錫我咖,
龍:我?放心啵,你都知道我錫你咖,吾係咩?
我:(笑)知道啦,施生,

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6113
狀態 離線
好快就放工啦,,放工真係開心啦,,
哈哈,,1日就禁樣過去啦,,
我又可以番屋企,,
番到屋企可以2人世界呢*
係屋企既時間我好珍惜咖,
我去呀豪到拎番BB就走嚕,,
跟住呀龍就[手查]車同我1齊番屋企啦,,

龍:琪琪,你係咪好餓呢?
我:嗯,真係好餓丫,冇哂力啦,
龍:禁等我同你食番餐好啦,好冇?想食咩丫?
我:吾洗啦,食咩都1樣姐,因為你係我身邊丫,傻瓜,
龍:吾好啦,當我獎勵你啦,你禁辛苦,
我:真係吾洗,我地草番D錢仲好啦,係咪先?
龍:好啦,聽哂你話啦,禁都要食野咖,食咩丫?
我:禁我地就買野食番屋企煮啦,食公仔麵啦,
龍:下?好委屈你咖啵,
我:有咩委吾委屈姐?開心咪得囉,
龍:你真係冇問題?真係開心?
我:係丫,仲之得啦,你得吾得丫?
龍:傻既,我食咩野都得,我驚你吾得姐,
我:我又吾係D咩大小姐啵,我由細到大都成日食公仔麵咖啦,
龍:禁好啦,食完早D訓仲好,
我:嗯,去7-11買啦,

跟住到左屋企樓下啦,我地去左7-11買野食,
買左2包公仔麵,野飲,仲有甜品,
就係雪條啦,哈哈,買左50蚊都冇,
經濟又實惠,幾好丫,,哈哈,
跟住我地就番屋企啦,我好[支力]丫,,
放低BB,去左沖涼,
沖涼出黎呀龍佢吾知去左邊到,,
佢吾係屋企,擔心死我啦,
跟住我就打俾佢啦,
佢電話原來係屋企WO,,
呀龍,你去左邊到丫?

頂部
Pr!nCE
初級會員

會員編號 383151
精華 0
積分 506
帖子 114
威望 0 點
I-See幣 12750 錢
GAME幣 605 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-1
註冊天數 6034
狀態 離線
  只顯示 Pr!nCE 的帖子
真系好好睇也 ''
sUp您Ahh

[♥]`/,. .壹貳叁肆伍陸柒捌玖拾 .,!°''

*!]`細Bee²×''°﹏|!
頂部
貓女婷
初級會員
肥肥黑黑古古力

會員編號 65868
精華 0
積分 1076
帖子 254
威望 0 點
I-See幣 13086 錢
GAME幣 119 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6762
狀態 離線
  只顯示 貓女婷 的帖子
嗯 ?
到底佢去左邊呀 ?

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6089
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
好好睇呀!!開頭個時..我覺得唔係幾感人..
但係跟住就好感動喇..我喊左出黎呀!!
唔知阿龍去左邊度呢!?@@?

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6605
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好好睇牙
阿龍去左邊呢

我叫Dong : ]
MsN:[email protected]
♥可以做個朋友嗎?
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...