加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]!|"[.1生中最愛`'*(感動T,T) ; 完 `
載入中 ...
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6100
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
LEE幾日身體都好虛弱 ,,所以我都冇番到學*
而DINO只會放工就番黎陪住我 ..
有1日朝頭早 ..,電話響起*
我:喂 ..(把聲好沙)
女:吾該DINO丫 ..
我:你邊個搵佢?!(醒哂)
女:我咪佢條女囉 ..我知道你係邊個*你吾洗收埋佢啵!!
我:哈 ..咩你吾係佢前度女友咩?!
(為左保護自己 ..為左吾俾DINO離開我*我可以同佢講個清楚)
女:前度?你講笑咩?
我:婷小姐 ..你好似已經同佢散左啦啵*
女:邊個同你講丫?我同佢仲1齊緊 ..
我:算啦 ,,你吾好再煩住佢啦*佢吾再愛你咖啦 ..
女:信又好 ..吾信都好!佢只係會愛我1個 ..(自信禁講)

之後佢就CUT左我線啦 ..
我當時好傷心 ..但係我又吾可以吾信DINO啵!!
"嗚嗚嗚嗚嗚"
之後呀LOK佢打俾我 ..
LOK:喂 ..琪琪
我:嗯 ..
LOK:LEE幾日好番D未丫?
我:好番好多啦 ..
LOK:你把聲做咩事丫?
我:呀LOK ..我好吾開心丫!嗚嗚嗚嗚(喊得好勁)
LOK:琪琪*發生咩事丫?
我:DINO佢 ..佢之前女朋友打俾我*
LOK:呀婷?!佢做咩丫?
我:佢話DINO只係愛佢1個 ..佢依家仲同緊DINO 1齊
LOK:你吾洗聽佢講WO ..佢傻咖啵!
我:但我聽到真係好吾開心囉 ..
LOK:洗吾洗我過黎陪你丫?
我:吾洗 ..但我只係想知道DINO係邊到做野*
我想去搵佢丫!!
LOK:下 ..
我:做咩丫?吾可以同我講既咩?
LOK:吾係 ..你依家身體禁虛弱吾好周圍去啦*
我:我吾驚 ..我要搵佢丫!!
LOK:不如我同你1齊去丫 ..
我:好 ..

之後我同呀LOK同1齊去到DINO做野既地方 ..
見到DINO啦 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6100
狀態 離線
呀LOK同我去到1個地方 ..入左1個商場*
我:呀LOK ,,DINO佢係邊到丫?
LOK:等多1陣啦 ..好快到*
之後佢同我去到1間鋪頭到 ..
我終於見到DINO啦 ..
我:DINO ..
DINO:E?!琪琪 ..做咩黎左既
我:冇丫 ..呀LOK同我黎既 ,,
DINO:呀LOK ,,做咩同琪琪黎LEE到丫?!
LOK:琪琪佢話要見你WO ..
DINO:你係門口等啦 ..

之後我望清楚D ..原來LEE間鋪頭係買翻版碟既*
我:DINO ..點解你做埋D犯法野丫*
DINO:我未識你之前不嬲都係做LEE D野咖啦 ..(好惡)
我:喂 ..家下你吾洗禁惡丫?!(好嬲)
DINO:喂 ..好似我咩事都要同你單聲 ..
我:梗係啦 ..我係你女朋友黎咖!!
DINO:禁你都要俾D自由我咖 ..
我:好 ..你要自由丫嗎*
DINO:係丫 ,,
我:禁好囉 ..以後我都吾會再理你*
DINO:好 ..我以後都吾會再搵你*

之後我好嬲禁走左 ..呀LOK佢不停追住我 ,,
LOK:琪琪 ..做咩事丫
我:嗚嗚嗚嗚 ..
LOK:個衰死又蝦你丫?我幫你打死佢 ..(好嬲)
我:我次次做咩都係為佢好 ..但佢又話我吾俾自由佢*
LOK:吾洗理佢啵 ..
我:點解WO ..嗚嗚嗚嗚
我:我好擔心佢有事 ..我吾想冇左佢 ..
我:但佢1D都吾領我情 ..仲話以後吾會再搵我!!
LOK:吾好喊啦 ..(摸我個頭)

之後呀LOK佢送我番屋企 ..
番到屋企1陣間 ..DINO佢番左黎 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6041
狀態 離線
好好睇丫`好感動
快D p0st喇=)
suP''!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6076
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
好好睇呀!!快d post啦!!
好想睇呀!!>0<

頂部
apple-bear
初級會員

會員編號 382940
精華 0
積分 203
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 9158 錢
GAME幣 161 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-31
註冊天數 6023
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 apple-bear 的帖子
好好睇呀!!!
十卜你!

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6231
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
為佢好刀叫吾俾自由佢,,
佢刀得嫁喇,,
suppppp,,,

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6100
狀態 離線
有人敲門 ..原來係DINO黎既*
之後我去開門俾佢 ..我以為佢會哄番我*
DINO:我係黎[汁]番我D衫既 ..(好COOL禁講)
我:點解要攪到禁姐?!
DINO:(冇出聲 ..都冇望住我)
我:點解WO?
DINO:可能我吾岩你啦 ..
我:你1次又1次令我失望 ..我個心好痛*真係好痛丫!!(喊)
DINO:但係你吾識體諒我*我做咩你都吾中意 ..
我:我都係緊張你姐!你有事我點算丫?
DINO:算啦 ..而家我地自己各自各生活啦*
我:我 ..我真係好愛你咖!但 ..你就 ..嗚嗚嗚嗚(勁喊)
DINO:你成日只係係到喊 ..你堅強D得吾得姐?
我:因為你 ..我吾識得堅強*因為你 ..我變得冇哂自信*
DINO:我同你1齊覺得冇哂自由 ..我好辛苦丫!
我:咩我真係禁黑人憎咩?
DINO:(冇講野)
我:做咩吾出聲丫 ..我叫你出聲丫!(喊 ..打佢)
DINO:算啦 ..我地以後吾好再見面啦*

之後DINO佢就拍埋門走左 ..
而我*就1個人自己傷心 ..
好好好吾開心!!

跟住我打俾DINO佢 ..
我:DINO ..
DINO:有咩野講丫?
我:你係咪吾中意我啦?
DINO:係 ..(答得好絕)
我:禁 ..禁你仲咩當初要同我1齊丫?
DINO:因為 ..因為我可知道原來我同你吾夾*
我:禁你知吾知道你禁樣會令到我好心痛咖!
我:嗚嗚 ..我係真心愛你咖!!
DINO:琪琪 ..要完始終就係完咖啦 ..
我:我以後就哂你丫 ..你吾好離開我丫 ..(勁喊)
DINO:我吾需要你 ..

之後佢就CUT左我線啦 ..

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6100
狀態 離線
之後我係屋企喊左幾個鍾 ..喊下又停下*
跟住我打俾YOYO ..
我:YOYO ..我好辛苦丫!!
YOYO:發生咩事丫?
我:我吾知道 ..我只係知道我好想死咋!!
YOYO:吾好丫..你吾可以做埋D傻事*
我:但係我真係好辛苦丫 ..個心好痛好痛*
YOYO:你發生左咩事丫?
我:DINO佢話吾愛我啦 ..我生存仲有咩意義呢?
YOYO:吾洗驚啵!你仲有我丫 ..你知吾知道丫?
我:嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚
YOYO:你係屋企等我 ..我即刻過黎丫!!

當我收完YOYO線之後 ..
我自己1個人落左街*上左1架巴士 ..
我都吾知道係去邊咖!!我只想1個人靜下 ..
係架巴士上面不知不覺又喊起上黎 ..
點知有1個男仔過左黎同我講野 ..
男:小姐 ..你有冇事丫?
我:我 ..我冇事*
男:(拎張紙巾俾我)
我:吾該哂 ..
點知我紙左佢張紙巾之後 ..
喊得仲勁!!
我:點解個個都吾中意我?我真係太黑人憎啦..
男:小姐 ..你吾好喊住先啦*
我:我吾死仲有咩用丫?
男:你知吾知死係解決吾到問題咖?
我:我都吾知點好?!冇左佢我等於冇左自己 ..
男:好多人都好珍惜自己生命 ..但佢地都有病*所以好想自己可以健健康康 ..
男:但你依家自己放棄自己 ..禁樣你身邊既朋友都俾你更傷心*你明吾明丫?
我:多謝你丫 ..我知道我終有1日可以放棄佢 ..
我:我地有機會再見面嗎?
男:有緣就1定會 ..

之後我就落左巴士 ..行左去1個海灘吹風 ..

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6100
狀態 離線
去到個沙灘 ..見到好多情侶係到散步*
攪到我1個人行好似怪怪地禁樣 ..
望住個海 ..諗番起第1次同DINO見面*
我同佢又係係1個海灘到相識 ..自己無啦啦係到傻笑起黎*
男:E?你又黎左LEE到丫?
我:又係你?
男:HAHA ..我地有緣囉
我:係咩?(笑)
我:我知道你尊登跟住我既 ..
男:我知道你吾開心 ..所以咪跟住你囉
男:而家見到你笑 ..係咪開心左呢?
我:少少啦 ..我諗番起我同我前度男朋友第1次見面姐!!
男:以前D野吾再諗啦 ..最重要係而家既野丫嗎*
我:係啵 ..*見過你兩次都吾知你叫咩名!
男:哈哈 ..你想知道咩?
我:你可以吾講既 ..我都冇乜所謂*
男:哈哈!!我叫做呀龍 ..你可以叫我做龍仔咖!!
我:嘩!你個名都好MAN下啵 ..我叫琪琪丫!
龍:你個名都幾襯你啵 ..1樣禁可愛呢^^
龍:而家大家都禁得閒*不如我地搵個地方飲杯野丫
我:你又知道我得閒=.="我點知你係咪壞人丫?
龍:我係咪壞人飲過野咪知囉 ..
我:禁我咪好危險?
龍:我講笑姐 ..吾洗禁緊張丫?(笑)
我:我都知道你講笑 ,,

[行到去1間鋪頭..點知..閂左門><"]
我:禁點算丫?-0-
龍:冇辦法啦 ,,我帶你去1到經濟又實惠*24小時ON CALL既地方 ..
我:嘩!咩地方禁正丫?
龍:咪就係長伴我地成長既地方[指住果到]7-11啦 ..
我:(苦笑)
龍:做咩丫?吾LIKE丫?
我:中意到暈添啦 ..吾去LEE到仲有邊到好去WO?
龍:中意就得啦 ..禁我地次次見面去飲野都黎7-11囉*
我:(無奈禁講)好 ..

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6100
狀態 離線
去到7-11*
龍:你食咩丫?令女 ..我請客囉*
我:HAHA ..我有錢
龍:要女仔俾錢 ..仲要男仔做咩丫?
我:哈哈 ..你真係風趣*
龍:係呢*實質你幾歲咖?
我:你覺得呢?
龍:18歲?!
我:冇18 ..17姐*
我:禁你呢?我估你20歲 ..
龍:錯 ..我21歲咋!!卡卡(傻笑)
我:吾知點解同你1齊好舒服 ..咩吾開心都吾見哂*
龍:我同你1齊都係 ..
我:禁我地依家係咪FD先?
龍:梗係啦 ..識到你LEE個令女係我既榮幸 ..
我:你好口花花丫-0-
龍:HAHA ,,哄令女係禁樣咖啦*
我:(笑 ..好開心識到1個朋友)
龍:夜啦 ..不如我送你番屋企丫!
我:下?禁識你第1日就俾你知道哂我D野?
龍:驚咩姐?我又吾會對你做D乜既..
我:禁又係 ..

之後呀龍佢送我番屋企啦 ..
番到屋企樓下佢話去公園坐陣 ..
龍:你自己1個人住丫?
我:嗯 ..以前就同我男朋友住..但依家..
龍:算啦..吾開心既野吾好提啦..
我:嗯..
龍:我走啦 ..
我:好丫..多謝你陪左我成晚*
龍:OK*BYE..
我:BYE..

之後我地就各行各路啦..我行左幾步*呀龍叫住我
龍:琪琪..琪琪..
我:咩事丫?(行過佢到)
龍:我都未有你電話..
我:你好想要咩?
龍:係丫 ..FD丫嗎
我:係9XXX0XXX
龍:THX ..

無啦啦呀龍佢咀左我1啖 ..
龍:你好可愛丫 ..
之後佢就跑走左嚕 ..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...