加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]!|"[.1生中最愛`'*(感動T,T) ; 完 `
載入中 ...
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6101
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
之後我地去到1間餐廳到 ..
"做咩事吾開心丫?琪琪" YOYO問
"冇丫 ..同DINO D感情問題姐" 我講
"下?咩你同DINO佢1齊左咩?" YOYO問
"係丫" 我講
"幾時既事丫?" YOYO問
"前幾日囉" 我講
"做咩事丫禁?" YOYO問
"佢今日去搵番佢以前條女 ..依家我打俾佢佢又CUT我線啵" 我講
"琪琪 ..吾好亂諗野啦*你禁樣 ..我地會好擔心咖" LOK講
"係囉*我諗冇咩野既 .." YOYO講
"希望啦 .." 我講
"我去1去廁所先 .." 我講
"小心D丫" LOK講

之後係廁所1又忍吾住喊左出黎 ..
以前我明明係1個好堅強既女仔*
但點解識左DINO之後變到禁呢?!
變左1個好脆弱既女仔 ..我吾想 ..

之後出到去 ..聽到YOYO同呀LOK傾緊D野*
"我岩岩見到DINO同1個女仔1齊丫" YOYO講
"下?點既樣咖?" LOK問
"長頭髮囉 ..眼大大同細細粒粒囉*都幾令咖" YOYO講
"下?咪姐係DINO之前條女" LOK講
"下?吾怪得之啦 ..DINO見到我就即刻走" YOYO講
"我仲見到個女仔攬住DINO丫" YOYO講
"吾好話俾琪琪聽丫 ..我吾想佢吾開心" LOK講
"我都係禁諗 ..佢聽到1定吾開心死咖啦" YOYO講

之後我喊住出黎 ..
"YOYO ..係咪真咖?" 我講
"咩係咪真丫?" YOYO講
"DINO同呀婷丫" 我講(勁喊)
"係 ..不過我諗佢地係普通朋友姐" YOYO講
"琪琪 ,,吾好禁啦" LOK講
"嗚嗚嗚 .,.點解要玩我姐?" 我講

之後我電話又響起 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6101
狀態 離線
電話響起 ..係DINO黎既*
"喂 ..琪琪" DINO講
"嗚嗚嗚嗚嗚" 我喊
"做咩事丫?吾好喊啦" DINO講
"你呃我 ..你話吾會吾要我既" 我講
"你吾好亂諗野啦 ..我對你係真咖" DINO講
"禁你依家係邊丫" 我問
"我.." DINO講吾出
"我知 ..你係呀婷到丫嗎" 我喊住黎講
"琪琪 ..你信我啦*我冇對你吾住丫" DINO講
"嗚嗚*你點解要禁樣WO?" 我講
"乖啦 ..我好快番*你等我丫" DINO講

之後呀LOK搶左個電話 ..
"喂 ..你係愛琪琪就吾好同呀婷1齊啦" LOK講(好惡死)
"仲有丫 ..你好快D番黎陪琪琪丫!你對佢吾住我吾會放過你咖" LOK講
"佢有咩事你吾好後悔囉" LOK又講

之後佢就收左線 ..我就喊到收吾到聲*
"吾好喊啦 ..琪琪" YOYO講
"你禁樣大家都吾開心咖" LOK講
"我好想死丫 ..點解愛1個人要愛禁辛苦呢?" 我講
"咩吾可以開開心心禁過日子咩?!" 我又講
"琪琪 ..佢禁衰 ..吾值得你為佢禁啵" LOK講
"有咩事我地會陪你1齊撐咖啵!你仲有我地" YOYO講

聽到佢地禁講 ..我好開心!但係我忍吾住我D眼淚 ..
之後佢地就送我番屋企啦 ..

"沖個涼..訓個覺啦" LOK講
"嗯" 我講
"有咩事打俾我地丫" YOYO講
"嗯 ..你地走先啦*我想靜下 .." 我講
"好 ..不過吾好諗埋1邊丫" LOK講
"我知道啦" 我講

之後佢地就走左嚕 ..

電話又響起 ..係DINO黎既*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6232
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
快d po喇,,
好睇唷,

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6000
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
10卜u..
好睇丫..

頂部
∮醉.愛£♂寶
初生嬰兒

會員編號 382831
精華 0
積分 224
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11068 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-31
註冊天數 6025
狀態 離線
十卜....仲有冇牙?!

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6019
來自 `hi
狀態 離線
55,,幾好睇呢@,@,,不錯不錯哦.十卜你^!~!^我都喊左小小,,pO啦

吾pOsT就會冇人十卜你嫁啦!!

+油+油,,

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6101
狀態 離線
"琪琪 ..SORRY丫" DINO講
"講咩都冇用啦 ..你個心根本吾係我到" 我講
"吾係咖!我對呀婷死哂心咖啦" DINO講
"係咩?!禁你又陪佢吾陪我?" 我講
"你體諒下我啦 ..我都吾想咖" DINO講
"我覺得LEE 1句應該係我講" 我講
"仲之我今晚1定番黎啦" DINO講
"禁幾點丫?" 我問
"依家3點幾 ..我5點前1定番到" DINO講
"好 ..聽住先啦" 我講

之後我就CUT左佢線 ..
我同佢傾電話果陣已經忍得好辛苦喇 ,,
終於依家我D眼淚要流出黎啦 ..

我由3點幾1直等..等到5點啦*
但DINO佢未出現過 ..連電話都冇1個*
我今日喊得太多啦*終於都忍吾住訓著左嚕 ..

1訓就訓到7點幾 ..電話響*原來係YOYO
"琪琪 ,,起身未丫?" YOYO問
"未丫" 我講
"今日你吾番學咩?" YOYO問
"係啵..吾記得左添" 我講
"禁你番吾番丫?" YOYO問
"番 ..自己1個係屋企咪令到自己吾開心" 我講
"好啦 ..我係你屋企樓下等你啦" YOYO講
"好丫 ..BYE" 我講

唉 ..但吾知點解D眼淚又流出黎啦*
DINO佢呃我 ..1次1次俾希望我*
但1次又1次令我失望 ..點解WO?
不過我同自己講 ..
既然佢個心都吾係我到 ..
留住佢係到又做咩姐?!
以後吾可以再為佢流眼淚同傷心 ..
不過吾知自己做吾做到姐?!

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6101
狀態 離線
之後落到樓下 ..我見到YOYO嚕*
仲有呀LOK都係到 ..佢地真係好錫我囉*
"琪琪 ..尋晚訓得好吾好丫?" LOK問
"吾好*1D都吾好丫*成個人都好?丫" 我講
"禁吾好番學啦" LOK講
"吾得 ..太耐冇番學啦" 我講
"係啵*尋晚DINO有冇番過黎丫?" YOYO問
"冇丫" 我講
"佢1定同緊呀婷1齊啦 ..呀婷好幸福丫" 我講(傻笑)
"算啦 ,,吾好講個衰仔*我地去食野啦" LOK講
"係呢 ..你禁得閒既?" 我問
"吾得閒咖!鬼叫我好朋友吾開心咩?咪陪佢食下早餐囉" LOK講
"禁你快D番工啦 .." 我講
"吾洗啦 ..食左早餐先" LOK講
"哈哈!*你真係好啦" 我講
"你都知呢?" LOK講

食完早餐我地就番學嚕 ..
呀LOK佢就送我地*之後番到學校遲到 ..
我同YOYO要罰企 ..
"琪琪 ..講樣野俾你知丫" YOYO講
"咩事丫?" 我問
"我發覺自己中意左呀LOK丫" YOYO講
"哈哈 ,,睇得出丫" 我講
"真係咖 ,,佢個人好好囉*對朋友又好啵" YOYO講
"知啦知啦 .." 我講

之後企企下覺得成日都好吾舒服 ..好?*
又好暈 ..之後就 ..

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6101
狀態 離線
之後我醒番果陣係醫院 ..身邊1個人都冇*
好驚 ..好似冇人想理我禁啵!!
YOYO:琪琪 ..你醒左啦?
我:我做咩事丫?
YOYO:你岩岩暈低左丫!
我:下?
YOYO:仲好講 ..嚇死我啦*

之後呀LOK就黎左啦 ..
LOK:琪琪 ..邊到吾舒服丫?
我:成身都好吾舒服丫!不過好左好多啦 ..
LOK:你冇事就好啦 ...
我:DINO佢係邊到丫?
LOK:佢黎緊啦 ..
我:我好掛住佢丫!
YOYO:傻婆 ..佢咪黎緊囉*
我:你地吾好呃我丫!
LOK:放心啦 ..你訓下啦*訓醒佢就係你側邊咖啦 ..
我:嗯 ..(笑)

之後我1訓好似訓左好耐 ..1起身真係見到DINO佢係我側邊*
佢訓著左 ..仲捉住左我隻手 ..我就摸下佢
DINO:琪琪..醒左啦?"
我講:嗯 .."
DINO :有冇邊到痛丫?
我:我個心好痛!!
DINO:對吾住 ..
我:你只係識得講LEE句有咩用丫?
DINO:你吾好嬲啦 ..
我:我明白 ..我同你1齊左吾係好耐*係你心目中吾係太重要 ..
我有試過去體諒你咖!但我真係做吾到 ..你成日對住另1個女人 ..
我吾想禁樣 ..我只係想你對我好D*關心下我 ..
我做吾到大方 ..嗚嗚嗚嗚(係禁係到喊)
DINO:老婆 ..對吾住丫!(攬住我)
我:你好衰咖!我吾想再禁辛苦啦 ..
DINO:信我啦 ..我1定俾到幸福你咖!!I LOVE YOU
我:嗚嗚嗚嗚..你吾可以呃我咖!!我只係想你愛我1個就夠啦 ..
DINO:放心啦 ..我心只有你1個 ..

頂部
tsz-魁.
吹水中手

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6101
狀態 離線
之後我係醫院住左1晚 ..
醫生:你尋晚因為身體太過虛弱 ..所以導致你暈低丫*
我:下?點解既?
醫生:依家係夏天 ..可能你飲得太少水同埋你冇定時食野攪到禁囉*
我:哦 ..我幾時可以出得院丫?!
醫院:出得 ..不過要係屋企人接你*
我:下?我屋企人?
DINO:我係佢屋企人丫!
醫生:禁你幫佢辦理出阮手續啦 ..同埋要叫佢定時食藥!
DINO:好 ..吾該醫生*
DINO:琪琪 ..聽吾聽到丫?醫生講既野 ..
我:聽到啦 ,,長氣
DINO:我都係關心你咋啵!
我:哈哈 ..
DINO:今日我吾番工啦 ..我陪你丫!
我:對我禁好?!有咩企圖丫?
DINO:對你好都吾得?!禁吾對你好囉 ..
我:哼-3-
DINO:講笑咋!傻婆

之後我地就番左屋企啦 ..
DINO佢係到煮野食俾我食 ..
我:煮咩丫?煮得吾好味我吾食咖啵
DINO:煮愛心靚粥俾你個大小姐食丫!
我:哈哈 ..吾該哂*
DINO:你以後乖乖地我就錫哂你 ..
我:好似係你吾乖咋啵!
DINO:哈哈 ..
我:係呢 ..你同呀婷點丫?
DINO:佢成日用自殺黎威脅我 ..好吾知點!!
我:下?禁你會吾會要佢吾要我丫?
DINO:(笑)
我:姐係點姐?
DINO:吾知呢?!你估下 ..
我:我要係親口講丫 ..
DINO:我要你 ..1世都跟住你個大肥婆*
我:我邊到係大肥婆?!哼

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...