加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: F.1金花  (單選) [參與投票的會員]
1A 潘X純   12 (19.35%)
1A 蔡X穎   32 (51.61%)
1C 黎少X   2 (3.23%)
1D 索女   9 (14.52%)
1E 黃虹X   7 (11.29%)

標題: F.1金花
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子

QUOTE:
原帖由 ◆牙華+ 於 2007-3-27 05:49 PM 發表
連白家駒都投蔡嘉穎WOR...
HAHA..

上次白家駒仲話...
見到蔡嘉穎排牙
就---------------
唔想同佢講野Lu..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ◆牙華+ 於 2007-3-27 08:10 PM 發表

HAHA...
叫蔡嘉穎面對現實仲好..
白家駒咁做系岩既!!
令佢死左條心佢仲好...

咁 蔡 嘉 詠 都 算 幸 福 喇``

如 果 佢 冇 得 死 心 一 定 十 級 痛><"

可 以 死 心 系 一 件 好 事 *

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 影-亂之忍 於 2007-3-28 08:24 PM 發表
蔡嘉穎排牙做咩呀???
why白家駒咁講ga???

唔知牙!
我都係人地講俾我聽針嗎

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 影-亂之忍 於 2007-3-28 08:24 PM 發表
蔡嘉穎排牙做咩呀???
why白家駒咁講ga???

佢 排 牙 柒 囉*

佢 排 牙 凸 得 好 西 利...+]

仲 要 系 係 成 排 w 0*

佢 柒`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 影-亂之忍 於 2007-3-28 08:48 PM 發表
嘩.......咁西利ga.........

吾 止 牙 *

佢 成 日 吾 著 P 褲 嫁 !!

變 態 T!|\/| 嫁 *

各 位 男 性 ,,

各 位 女 性 ,,

小 心 *

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 影-亂之忍 於 2007-3-28 09:32 PM 發表

知道,了解,明白

同 義 可 以 省 略 啊*

=_________________=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 影-亂之忍 於 2007-3-29 05:12 PM 發表

知道,了解,明白

O 咀 .........
= =

好 |</-\! 牙 你 *

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [穎]] 的帖子
我都唔知唷""       你問返佢本人喇!!!*=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-31 09:31 PM 發表
系 喎 >3<”
白 做 乜 裨 人 停 課 既

好似話佢個頭唔得ar嗎..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 朱古力糖糖 於 2007-3-31 11:18 PM 發表

好似話佢個頭唔得ar嗎..

個 頭 吾 得 就 要 停 學 喇 ?!"

有 冇 可 能 牙 ?1

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...