加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 1E班d人入一入來牙@o@ 其他都得+  多選 [參與投票的會員]
中文 (莉莉)   8 (13.33%)
英文 (ms wong)(ms leoung)   4 (6.67%)
數學 (劉sir)   2 (3.33%)
科學 (勞sir)   8 (13.33%)
歷史 (ms葉葉)   9 (15.00%)
地理 (ms 趙)   5 (8.33%)
視藝 (man man)   9 (15.00%)
電腦 (李sir)(死叮噹)   2 (3.33%)
音樂 (ms洪)   2 (3.33%)
專題 (ms林)   1 (1.67%)
普通話 (ms Tuis) (吾識串佢個姓= =)   2 (3.33%)
宗教 (ms 岑)   3 (5.00%)
PEL (ms楊)   5 (8.33%)

標題: 1E班d人入一入來牙@o@ 其他都得+
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
1E班d人入一入來牙@o@ 其他都得+

你地仲意上邊個堂多d??
多選+

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小笨友 的帖子
視藝 (man man)her仆啦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
冇 堂 鍾 意 上 "-3333333333-

煩 煩 煩 >口<"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 小笨友 於 2007-3-5 08:21 PM 發表
視藝 (man man)her仆啦

你話佢仆    ...        街?
點解牙?!
不過我有時憎佢有時吾憎lor
佢幫住哂e+個新班長

信到吾信我

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-6 09:40 PM 發表
系 囉 . . . . . .

做 咩 裨 隻 朱 異 形 做 班 長 姐 > < "

高寶做幾好
好佢幾廿萬倍la
佢咩料牙
學人做班長?!
        好
        心
        佢
        收
        皮
        la
        佢
         ,
        城
        日
        報
        串
        既
        人
        就
        吾
        好
        做
        班
        長
        la
        佢

你地話係吾係先
佢城日報串
我用咩罰抄
比ms man知道我用不正當手法抄書
佢仲要爆埋之前我都係咁做
係咪想我再抄多幾次牙
死低能里
好心佢收皮la
番鄉下汁牛屎la佢
日日報串
佢吾煩+咩
上學期而經忍夠佢la
e+仲要咁
佢想搏ms 牙sir同情ja
咪開聲我地咪幫下佢lor
城日係牙sir面先發姣bo@@
之前佢係勞sir面前發姣bo
嘔死tim
各位有冇嘔吐袋牙
help
  佢e d人幫住ms

死人25仔
我同高寶吾同玩就咁lor
冇計la
一次不"鐘",百次不容

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-7 08:30 PM 發表
靠. . . . .  佢 呀 爸 系 漢 奸
                 佢 呀 媽 系 走 狗
                 佢 系 賣 過 賊 > < "

真 系 賤 格! !

哈,,,,
暉暉有絕句ar>w<

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
咪 系 囉"*

我 好 憎 |) 25 仔 囉"

佢 勁 煩 牙"

成 日 ..."

講 一 套...*

做 一 套...+

做 野 吾 撚 帶 套 !!!"+

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-8 08:45 PM 發表
哈. . . .
好 鐘 意 最 尾 果 句 做 野 唔 撚 帶 套 > < "
好 好 笑- -"

就係個句而經店哂

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怡穎仔 的帖子
講得好,我love it,我都好憎現加的班長,朱X瑩

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怡穎仔 的帖子
朱X瑩,老師派完卷,許知道自己的分數,許問我幾多分,我冇答許,我搵野姐住,許係我手指隙到體。這件事算la,我同我D fd玩許又跟著我wo~踏住我膊頭wo~懶fd感wo~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...