加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地有冇犯眾憎?!  (單選) [參與投票的會員]
有(請post邊個,做咩你咁憎佢??)   15 (68.18%)
冇(咁好?!請post咩班)   7 (31.82%)

標題: 你地有冇犯眾憎?!
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
我 地 女 仔 都 好 憎 一 個 男 仔 ...*
但 系 吾 係 2 寶-口-"
2 寶 吾 係 糖 也!!>v<"
就 係 我 地 班 最 巨 大 果 條 友 囉!!
|<!|\|G |<0|\|G*
呵 呵 *
佢 好 煩 囉-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:30 PM 發表

仲 要 D 得 意 跟 風 \/\/0*
佢 都 仆 街 仆 痴 佢 嫁!!

可能系刀吾定喎,,,,佢甘中2跟風,,,
((扮))個最佳追風少女獎比佢,,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-18 09:33 PM 發表

可能系刀吾定喎,,,,佢甘中2跟風,,,
((扮))個最佳追風少女獎比佢,,,,,

少 女 ?!
高 度 低 B 獎 仲 好 喇-口-
有 埋 佢 個 名!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:32 PM 發表
我 地 女 仔 都 好 憎 一 個 男 仔 ...*
但 系 吾 係 2 寶-口-"
2 寶 吾 係 糖 也!!>v<"
就 係 我 地 班 最 巨 大 果 條 友 囉!!
|<!|\|G |<0|\|G*
呵 呵 *
佢 好 煩 囉-口-

神早刀吾LIKE佢,,,,,話佢1句就發皮四,,,
今日1個名就亂甘鬧人,,,,,T中冇拉拉啤禾,,,,
完全吾知發生緊咩事羅

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:34 PM 發表

少 女 ?!
高 度 低 B 獎 仲 好 喇-口-
有 埋 佢 個 名!!

又系喎,,,,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *戀之櫻花* 的帖子
係某日某個時間,
我終於明白係咩意思喇!!
可想言之,我GE反應係幾禁....LA

而家暫時未有喎@.@
有就再講俾你聽LA~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

仲 有 丫...
之 前 個|<!|\|G |<0|\|G 同 我 講 屌 我 老 冇!!
依 家 都 未 屌....
我 俾 佢 屌 嫁*
我 咁 同 佢 講:我 老 冇 係 屋 企 丫..
快 d 去 屌 喇 !!
佢 冇 聲 出 ...
我:你 吾 /-\|)|) gE?!
又 話 屌 我 老 冇,,仲 吾 屌 ?!
佢:吾 洗 喇
佢 講 到 勁 惡 囉!!
心  諗 男 仔 之 家 咁 小 氣 gE?!

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-22 07:18 PM  代幣  -4   
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-18 09:39 PM 發表
仲 有 丫...
之 前 個|<!|\|G |<0|\|G 同 我 講 屌 我 老 冇!!
依 家 都 未 屌....
我 俾 佢 屌 嫁*
我 咁 同 佢 講:我 老 冇 係 屋 企 丫..
快 d 去 屌 喇 !!
佢 冇 聲 出 ...
我:你 吾 /-\|)| ...

佢真系巧小器,,,,T中小器過D女T子

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 寶寶金水 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:20 PM 發表
系3寶嘛.....國、家、高= =''

暉暉,仲記唔記得食面丫,haha

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子

QUOTE:
原帖由 *戀之櫻花* 於 2007-1-18 08:25 PM 發表
我有野要問!!
咩叫犯罪憎@.@?

潘子純已經算系....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...