加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: ~我 想 知 |E班 算 吾 算 乖 丫?!***  (單選) [參與投票的會員]
***算*** >v<   19 (35.19%)
吾 算-v-   14 (25.93%)
冇 意 見-3-"   21 (38.89%)

標題: ~我 想 知 |E班 算 吾 算 乖 丫?!***
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-10 11:11 AM 發表
我 咁 乖 > < " k a
一 個 缺 點 都 無 呀 /\/\"

好 假 牙 *

開 學 咁 耐 ,,,

有 冇 可 能 丫*

扮 野*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-24 07:29 AM 發表
我 無 缺 點 呀 > < "
我 得 兩 個 小 過 姐 嘛 - 3 - "

同 類 的 *3*

我 都 好 似 系 兩 個 小 過*

遲 d 又 吾 知 要 記 咩*

話 我 整 喊 |\/|!SS...

我 只 系 知 我 要 停 學 成 個 星 期 ...

/33333333333333333333333\

佢 叫 我 有 心 理 準 備 ...

會 罰 得 好 重-333333333-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子

QUOTE:
原帖由 waitung2007 於 2007-1-26 05:40 PM 發表
你地咁中2昆post既~要傾就系msn傾啦!

妖..
關你叉事咩
豬事八掛
成做肥獅奶咁>v<

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 waitung2007 於 2007-1-26 05:40 PM 發表
你地咁中2昆post既~要傾就系msn傾啦!

Lee條木咀咪
1D    6號      張偉銅
囉...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-24 07:29 AM 發表

haaaa'
我有一個亞*!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-19 09:30 PM 發表
其實1E巧多個刀吾系甘乖,,,,,睇落巧乖個D刀系得個樣,,,,
(((有講錯的,,,,SAY句SOR,,)))

係咪即係呂似我果D  ar?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-4-2 01:59 PM 發表

緊 系 啦 > 3 < "
外 表 斯 文 果 類 嘛 . . .

咁 咪 姐 系 斯 文 敗 類?!*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-4-3 09:55 PM 發表
直 頭 系 啦 > 3 <"

好 似 話 緊 你 咁 *

呵 呵 `     你 牙 ,,

睇 個 樣 真 係 超 乖 囉 "]

其 實 ,,,   唉...   冇 野 囉`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 1E_1號 的帖子
幾好.............

幾好.............

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子

QUOTE:

我mO'你甘多亞-!
我得1個小過'Ah-口-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...