加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: ~我 想 知 |E班 算 吾 算 乖 丫?!***  (單選) [參與投票的會員]
***算*** >v<   19 (35.19%)
吾 算-v-   14 (25.93%)
冇 意 見-3-"   21 (38.89%)

標題: ~我 想 知 |E班 算 吾 算 乖 丫?!***
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-10 05:35 PM 發表

咁 多 1E GE?!
好 多 都 係 我 叫 嫁>V<"
你 係 邊 個 丫??!!

佢咪國寶lor

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 LIN豬` 的帖子
錦你個人認為呢?!   

你仲清楚過我地 -口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-11 04:54 PM 發表
其實講真....1e真系唔算乖= =

見人見智ja
你覺得乖咪乖lor,,,,,
你覺得吾乖咪吾乖lor- -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-11 04:54 PM 發表
其實講真....1e真系唔算乖= =

下-口-"
咁 你 一 定 未 見 過 百 厭 Ge 班 囉!!
我 地 班 真 係 算 乖 喇!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

講 真 ***
我 覺  得 好 地 乖 得 好 過 份 囉...*]
搞 到 我 地 有 時 冇 平 時 咁 乖
D 老 師 鬧 ...*
我 覺 得 我 地 太 乖 囉!!
如 果 我 地 勁 百 厭*
老 師 都 系 會 鬧 下...*
但 係 老 師 成 日 咁 鬧 "`
都 厭 晒,, 麻 木 晒 喇~"
咁 佢 麻 木,,佢  吾 會 再 鬧 喇*"
咁 遲 D 我 地 再 百 厭 老 師 都 吾 會 再 熱 鬧...*
會 放 棄 我 地 果 班...
咁 到 時 真 係 勁 FeeL 囉**
上 堂 光 明 正 大 咁 拎 部 電 話 出 黎
玩,,傾 計,,影 相,,,勁 大 聲 播 歌...*
到 時 真 係 好 好 玩 囉***
我 好 鍾 意 咁 樣 囉..."+  

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

應 下 我 喇-﹏-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-14 09:06 PM 發表
講 真 ***
我 覺  得 好 地 乖 得 好 過 份 囉...*]
搞 到 我 地 有 時 冇 平 時 咁 乖
D 老 師 鬧 ...*
我 覺 得 我 地 太 乖 囉!!
如 果 我 地 勁 百 厭*
老 師 都 系 會 鬧 下...*
但 係 老 師 成 日 ...

哈...冇miss 牙sir 都too gd bo
但係廢時咁la
d miss牙sir都幾好牙
又吾會好似小學個d miss咁9la
e+個d好幾多牙
學番乖la
雖然我都吾咪好乖keke
不過d miss 牙sir吾理我地冇得串佢地
冇野好玩ar

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子
國寶都叫乖
咁我Lee  D叫咩呀?
勁乖呀?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子
其實1E巧多個刀吾系甘乖,,,,,睇落巧乖個D刀系得個樣,,,,
(((有講錯的,,,,SAY句SOR,,)))

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-19 09:30 PM 發表
其實1E巧多個刀吾系甘乖,,,,,睇落巧乖個D刀系得個樣,,,,
(((有講錯的,,,,SAY句SOR,,)))

唉,,,,,
個個1e 100-90-9*7
個人今日係ms文面前扮吾開心bo
唉,,,,,,
d人太9la
我學吾到人地扮乖lor
學吾到人地扮乖係咪廢得好緊要?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...