加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ADD人SIN=] 有MO人同我做朋友喔=]!?
載入中 ...
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部
我同你做朋友 !! xdd "
[email protected]
我on到msn .. 不過冇乜人 . /_\
support ;;

Nice to meet you : )

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 01:42 PM 發表

好AHHH*"=]
HERHER>33333333333<
我LATER ADD番你XDD*"..
梗係NA-333-*"
家陣都有D人上吾到MSNT^T...
THZ YR SUPPORT AHHH*"=)

hahaaa ..
maymay .. xdd "
嗯 .. 好ah !
悶到爆 .. 得個幾條友 .. =v= "

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 01:46 PM 發表

上到MSN果D人...
MSN見MO咩人上-333-
就覺得悶XDD*"
上吾到MSN果D人...
玩吾到MSN-3-
都係覺得悶T^T...
HO慘喔..herher>3333<

hahaaa .. 對對對 `
總之好鬼悶na maymay =]

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 02:01 PM 發表

哈xddd*"
家陣個個都好悶na=]
herher>33333<
咁就會有好多人入我個po了xdd*
wakakax)

車車車 .. =v=
je係對你有好處la maymay xddd

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 02:05 PM 發表

herher=]
你家陣即刻開番個post*"xdd
咁咪都有好處lor*"=)
wakaka>3333<

咪傻laa maymay ,, xddd "
邊及你咁好人緣wor ! x]

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 02:10 PM 發表

herher*3*..
你又知道我一向都咁傻既xdd*"
我一d人緣都MO--
所以先要識朋友喔=]xdd

呵呵 ,, maymay.睇樣就知na .. xdd "
你睇下 .. 幾多人入黎要識你 !!
證明人緣好la .. 我就冇 ! =v=

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 02:16 PM 發表

梗係吾係na..herher=]
佢地見我咁柒T^T
可憐下我咋xdd*"
都係賞面ja>333<
你就吾同呢=]..
你人靚..心地好xd*"
大把人都識你na*"..
你仲駛乜再識朋友呢*3*..
呵x)

wow .. 假到ah maymay ..*v* "
做人不可這樣 !!
你邊怱柒ahhh ..
我得好少朋友 .. /3\

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 02:24 PM 發表

herher..
我係珍珠都mo咁真既maymay黎ga*"xdd
我吾係假野=]!!!
我講真話喔-333-
我很柒的=]..
只是張相既角度&燈光問題*3*...
不是呢=]..
你很多朋友喔xdd*
吾準講大話呃我ga\___/
我 ...

珍珠都mo咁真既maymay ..
你錯na .. maymay .
真係唔柒bor .. 我比你更柒la .. -3-
我得好少少少少朋友 ..
你多的是哩 !!
我冇講大話 .. maymay唔準嬲 !! xddd

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 02:34 PM 發表

嗯嗯=]
在下正是xdd*"
請問有何貴幹呢,,,
偉大既herher?!!!=]
不是呢xdd呵...
好-333-
我吾嬲=]!!!
但係我真係mo咩朋友/33\
好可憐*3*..

頂頂頂大名ge maymay ..
找小人herher !? xddd "
真的 .. *v*
不是 .. 已經第4頁了 !! xdd
我會陪伴你的 ! xd :]

頂部
herher``
頭像師父

榮譽勳章

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊天數 6851
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka1_may=] 於 2006-12-27 02:43 PM 發表

咁賞面既..herher=]
第4頁/33\!?
都係吹水吹番黎ja*"xddd
好ahhh*"=]
愛死你xdd*

邊有wor maymay :]
吹水je有fd先吹到水ge ..
哈哈 ..我都愛死你 =]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...