加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 喜歡家政還是D&T?  (單選) [參與投票的會員]
D&T   4 (36.36%)
家政   7 (63.64%)

標題: 喜歡家政還是D&T?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-9-19 10:37 PM 發表
我最愛織冷頸 XD
`` 我煮都厭曬 =口="
我菜 , 飯 , 雞翼 , 麵等等 .. ` 都整過 ``
只想整 CAKE .. ` NOW .. `

好勁-口-
我都識織冷頸巾.. 但係頭同尾都要阿媽織.................= =
你講識煮既野我都唔識... 我淨係識整SALAD XDDDD
簡單又好玩!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ★流星☆ 於 2006-9-19 11:37 PM 發表
有冇試過擺d洗潔精去家政果d野食到.................
最後請人食=.=

玩野咩..-3-
實食死人啦~
我冇呀,, 我好乖 XDDD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-9-19 10:37 PM 發表
我最愛織冷頸 XD
`` 我煮都厭曬 =口="
我菜 , 飯 , 雞翼 , 麵等等 .. ` 都整過 ``
只想整 CAKE .. ` NOW .. `

但吾知今年會吾會整..TT

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-9-20 05:11 PM 發表

好勁-口-
我都識織冷頸巾.. 但係頭同尾都要阿媽織.................= =
你講識煮既野我都唔識... 我淨係識整SALAD XDDDD
簡單又好玩!!!!

頸巾我識織..XDD好易..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-20 08:45 PM 發表

但吾知今年會吾會整..TT

我聽日家政呀~
烏東 @@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-9-20 09:18 PM 發表

我聽日家政呀~
烏東 @@

我後日..XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
2個都5中2=口=
2個TS 都系87=口=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 vivien2006 的帖子

QUOTE:
原帖由 zero` 於 19/9/2006 05:36 PM 發表

編織我都LIKE,,
但冇..去死..
DT MA,,
我吾多LIKE,,-口-

我覺得編織好煩=O='''
所以唔係幾中意....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 vivien2006 的帖子
我今日做完[[糯米糍]],,,
香就好香,,,,
但味道唔知,,,,,

最好笑係,,,,
老師話D椰茸用唔晒倒返出去,,,,
我地冇倒,,,,
倒晒去個伴碟,,,,,
好似落雪咁,,..........
XDDXD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 vivien2006 於 2006-10-3 08:23 PM 發表
我今日做完[[糯米糍]],,,
香就好香,,,,
但味道唔知,,,,,

最好笑係,,,,
老師話D椰茸用唔晒倒返出去,,,,
我地冇倒,,,,
倒晒去個伴碟,,,,,
好似落雪咁,,..........
...

整過啦..不過吾系家政整姐..
好好食..XD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...