加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 成績點ar~?>.<  (單選) [參與投票的會員]
滿意~   3 (8.33%)
ok la~   20 (55.56%)
好差~   4 (11.11%)
唔想提~   9 (25.00%)

標題: 成績點ar~?>.<
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇小敏 的帖子
成績點ar~?>.<

我就ok la~
嘛嘛地~
下個學期我要努力~
>.<
如果唔介意ge話...
最好講埋全班同全級第幾~
投票la~回覆la~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HanG4321 的帖子
我日記POST埋張成績表出泥 -_____-
XANGA :: 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇小敏 的帖子
都算唔錯掛....
="=
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
li個係老師俾我ge評語~
我想睇小幸ge評語ar~!
>///<

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HanG4321 的帖子

QUOTE:
原帖由 帕妃 於 2006-2-19 12:21 AM 發表
都算唔錯掛....
="=
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
li個係老師俾我ge評語~
我想睇小幸ge評語ar~!
>///<

溫文嫻靜
尚知向學
宜開放自己
為學宜更積極

講到好似自閉咁 >O<"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 千葉仁 的帖子
算啦!起碼好過上年呀!
我上年勁差!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 LIN豬` 的帖子
2006-2007   

一定好差!  

拎成績表果陣一定
比人找番HM 炒 -3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *戀之櫻花* 的帖子
一定唔會好得去邊=.=...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 LIN豬` 的帖子
派卷後比人炒!     -00- "''

可想然之 D成績 系幾錦好 -V-  ''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我d成績勁〔好〕呀!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我d成績勁〔好〕呀!!
點解我d成績會咁〔好〕架??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...