加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [其他]      ★ .. saiwing; n0. 266`world cup 狂熱! :'D - 加德國; 聽晚加荷蘭!
載入中 ...
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
I-See幣 59156 錢
GAME幣 1039 個
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊 2005-12-10
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部
好令女…點解冇機會做我fd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2010-7-7 01:22 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

下 妳眼花 nah.
可以做朋友 ah.

真係?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2010-7-7 06:07 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

hahaa 我呃妳做咩
做個 frd 好小事唧 :')

係咩?…點解我覺得好難既><

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 於 2010-7-10 02:21 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

好可惜:'(

哎呀, 宜家係小圈子的花與草xd

我地唔係想小圈子

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部
其實我地3個都係第一次搞
我地有好多地方都唔知要點做
不如有咩唔like都開心見誠咁講出泥丫
唔好話怕咩講我地壞話
你地講出泥我地先有得改善
大家都係想幫i-see做既
我地冇諗過要搞咩小圈子
我地都係想大家開心
估唔到會發生左咁多既事
我地冇搞開…我地真係唔會知道大家想要既係咩
我自問冇咁多依方面既經驗
搞唔好我地都唔想
將心比己…你地會點做
你地會點樣搞一個好好既壇花壇草比賽出泥
我自問我做唔到
但我更加估唔到既係…我地有叫放個心出泥做過既野…係會比人咁話法
你地其實有冇諗過我地既感受呀?
我記得有一句…你一隻手指指住人既時候…你有4隻都係指住自己嫁
你話人之前…有冇諗過…你自己真係可以做得好好?
我咁打出泥唔係話我地冇錯
但人係有一定既能力…可能我地既能力真係做唔好
不如我地cut左佢…比有能之士去做得更好…唔知有冇人反對呢?

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2010-7-11 11:45 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

投吾落手etc,我明我心同感受
喇, 今次入圍冇saiwing我即刻吾想投喇

你有推薦個佢?
你有pm過我地嗎?
我地有叫佢本人參加過嫁
但佢好似話唔想喎
你點解唔幫手叫佢參加下呀?

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 iman_mon 於 2010-7-11 11:48 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

其實如果係saiwing搞~~~~~~佢會為表公平!!搞手係唔可以參加or提名
上次都係咁 我記得幾清楚幾叻

哦…原來係咁…你有依方面既不滿做咩唔一早提出呀?
你有意見應該講出泥加ma
你唔講我地點知呀?

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部
有冇人可以解答下我#110既問題?

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2010-7-11 11:51 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我地兩個系到吹水咋

我地都係想加入你地傾緊既野姐
你地唔歡迎呀?

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6748
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2010-7-11 11:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

系呀我地吾想比人打擾吖

哦…咁不如你地係msn傾丫
咁我地咪打擾唔到你囉…pm都得嫁
你地對我地有意見我地都係出下聲…解釋下姐

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...