加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創+有小小粗口+口語]暗戀...*[[最後有沒有結果?*...[完]
載入中 ...
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 yi15 於 2006-12-13 10:51 AM 發表
+卜+卜...
快d po埋佢啦...
好心急牙...

THX>3<

好呀....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 c89x79 於 2006-12-13 03:15 PM 發表
十卜十卜...之後點阿??

thx!!

依家作

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部
第33集

[唉...雲要返澳洲呀!!點算呢???]

雲:唔洗下啦!!我諗好左...我要返澳洲呀!!!*

城:但係...(講唔出口=.=")
{心諗:妖...快d講啦!!!我唔想你去...!!xx城講啦!!}

靖:雲...我地走先啦!!88

俊:你地慢慢傾啦...呵呵!!*

[走左啦...係雲門口]

靖:唉..依家我地比機會城同雲2個人一齊!!

俊:希望城可以向雲表白....唔洗佢(雲)走啦!!

靖:係...我都希望佢地成功..嘻嘻^0^

----------------------------------------------------------
[睇返雲佢地]

城:我...

雲:??咩呀!!??

城:我...我唔...唔想...你走呀!!!
{心諗:唉...講到出黎啦=.=}

雲:但..點解你唔想我走呀??
{心諗:嘻嘻!!*佢係咪想表白呢??如果...如果佢真係...真係表白!咁我咪唔走囉^0^...呀..唔記得左佢有妮啦=.=""嗚...算啦!!!}

城:因為....
{心諗:唉...我想講,但我講唔出口呀}

雲:呀...你同妮點呀???

城:分左啦!!

雲:下..!?點解要分呀??

城:其實佢係有野脅迫我,我先同佢一齊喳..*[]]]

雲:哦...(好happy)
{心諗:原來...原來佢地唔係真心相愛既^^咁..咁我咪有機會囉!?依..點解我會諗d野衰既野架!!!}

城:我..我真係唔想你去澳洲呀!!!*

雲:點解既??

城:因為...因為...冇左你,好似少左個fd咁囉!!!
{心諗:妖...又唔講出黎...}

雲:哦...!!*不過半年姐...唔緊要啦!!(有d失望)
{心諗:哦...!!唉..算啦..*~佢冇可能鐘意我架啦...*!!}

城:咁...(比雲搶左黎講)

雲:咁你聽日送我機啦....你通知靖佢地啦!!!88..*我要整野啦
{心諗:唉...唔好諗咁多啦!!}

城:唉..!!)))88..///

------------------------------------------------------------------------------------------------------
[到左聽日...係機場到!!]

俊:你冇講呀??(好細聲)

城:冇呀...

俊:你好冇用呀!!表白都唔表...唉...(有d唔明呀城點諗既)

城:得啦!!我自己遲早會講架啦...""唔洗擔心我....呵呵!!=0=

風:雲...原諒我啦!?我都好後悔

雲:唉..唔做都做左啦...做返FD算啦!!!
{心諗:唉...返正唔搞都搞左啦...嬲黎又有咩用呀??不如原諒佢}

風:thx!!要記得我地呀

靖:嗚..*雲呀...我..我唔想你走呀!!(攬住雲)

雲:我..我好快返架啦!(想喊)

城:雲...你..你要快d返呀!!

雲:ok...我知!!我要上機啦...88各位..*

大家:88..*

[雲上左機啦]

靖:城呀...你好冇用!!

俊:咪係囉..人地走,都唔講出黎!!唉..*

城:唉...okok.!!遲d先啦!!等佢返黎先啦...

========================================
唉...雲最後都係去左澳洲!!

之後會點呢??/

要睇落去呀

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 飛龍在天。 於 2006-12-13 09:19 PM 發表
好好睇呀!
+卜+卜!!

thx支持!!

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 poohpoohip 於 2006-12-14 02:58 AM 發表
好好睇ar...十卜你..+oil

係??

thx你呀>3<

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 c89x79 於 2006-12-14 11:06 AM 發表
我來捧場啦
!十卜阿...

哈!!

thx你一直既支持...>3<錫哂你

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 yi15 於 2006-12-14 12:21 PM 發表
+卜+卜...
跟住點牙...
快d po啦...

thx!!

ok...我依家作///^0^

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 [曉東子] 於 2006-12-14 03:22 PM 發表
快D post啦
好好好好好想睇
十卜你牙

ok...THX

嘻!!我依家作!!!>3<

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2006-12-14 06:23 PM 發表
雲走左 城甘點 快dpost 啦 +卜

唔知呀!!!

thx!!

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6661
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  閱讀全部
第34集

[唉...話咁快,就放完聖誕假啦...返學既第1日]

miss:各位同學...今日係放家聖誕假既第1日返學...我有2個壞消息要同大家講呀!!!*

同學:下..*有咩事呀??(大家開始討論啦)

miss:大家唔好噪住先!!聽我講...第1..就係xx妮同學轉左校!!!

同學:嘩..!!(好happy)

miss:第2...就係xx雲同學佢...佢要返澳洲半年!!!咁姐係佢下學期先返黎讀...

[城一聽到雲個名]

城{心諗:唉....我真係好掛住佢呀!!點解..點解當初我唔同佢講呢??佢可能係澳洲有男朋友..咁就永遠都唔返黎呢??唉...}

[到左小息]

俊:城呀...今日做咩呀??冇精神咁既???(好擔心)

城:下!?我冇事呀...可能琴日訓得唔好啦!!!

俊:唉...""唔好再呃我啦...*你一定係為左呀雲先會咁姐...!!~

城:咁都呃唔到你...''*

俊:做左咁多年兄弟...!!又點會唔知你既心事呀...<---佢地3個(城,俊,風)細細個就識對方架啦!!

靖:自從雲走左果一日開始,你都好似成日人變哂!!好似好少出聲,好cool咁!!

風:咪係囉!!*要你等半先姐....我知會好辛苦呀!!但你都要等架..""]]

城:你地都講得岩既!!*

靖:有d情人仲慘啦...其中一個去唔知邊到好多年...另一個咪一樣要等!!愛一個就係咁架啦..*你估雲佢係果邊唔掛住我地呀??唔係架ma....

城:ok...我會好好咁等佢返黎,我就同佢表白!!!

俊:見你依家好左!一齊落去買野食先啦...我未食早餐呀>.<

風:ok...好呀!!!

[話咁快...就過左一日...城返到屋企]

城:唉.."今日真係好無聊呀..!!如果日日都係咁,,,我點等呀???
[開左msn....有好多人add佢]

a:hihi!!

b:可唔可以做fd??

c:hi..你好呀

[仲有好多.........]

城:嘩...冇上咁耐!!就有咁多人add,,,,好煩呀!!*(off左...開icq)

[開左...得1個人add佢姐]

x:hi....

城:hi...你係邊個呀??

x:我唔識你,你又唔識我架!!!

城:哦...*

x:做個fd,ok?

城:ok...好呀!你叫咩名呀??

x:我叫程呀!!!你呢???

城:哦..我叫呀城!!

程:哦...幾歲??

城:16啦!你呢??

程:15...住邊呀??

城:xxx...

程:我都係喎....不如一齊出黎玩下啦!!見下都好呀!!

城:哦...得閒先啦!!*

程:不如今晚啦...6點係xxx到等啦

城:下!!??咁快?岩岩識喳喎,....

程:咁岩岩識都算識姐....*

城:哦..咁好啦!!

程:ok...我off啦..*88

城:88

[off左之後!!城就換好衫出去啦...off左果時係5點半!!換得衫黎,都差唔多啦!!呵=.="]

城:唉...唔記得問佢拎電話(係xxx果到啦)

程:依...邊個係佢呀??(因為果時好多人)

城:hi...你係咪程呀??(主動過去)

程:下..!?係呀...唔通你就係呀城??

城:嘻!係呀

程:哦...
{心諗:嘩...佢好靚仔呀>.<}

城:我地依家去邊呀??
{心諗:佢都幾靚女喎...仲..仲有小小似雲呀}

程:唔知啦!!!你..你有冇女呀?(面紅)

城:想溝我?(講下笑)

程:下!!?唔係呀...問下喳(面勁勁勁紅)

城:哈!!我都係講下笑姐...*我冇女,不過,,我有鐘意既人啦!!

程:哦..(好唔happy)
{心諗:唉...*有鐘意既人??點解我會咁在意佢既..唔通依d就係一見鐘情???}

城:不如返屋企啦!!!都見左啦!*

程:55..*好呀.."88!)))

城:88..*

[返左屋企on icq]

程:hi!!

城:hi....

程:你..你都幾靚仔喎!!

城:係??你都幾靚女啦!!呵呵=.="

程:我可能有d鐘意你呀!!

城:一見鐘情???

程:55..*

城:哦!!我諗你唔好鐘意我啦...我心入面只得一個人!!ok??

程:ok...<---其實有d失望

城:做緊咩呀??

程:聽下歌咁囉!!你呢??

城:我?掛住我鐘意既人!!

程:佢..依家係邊呀??

城:澳洲!!

程:下!?咁遠??

城:係呀!!

程:不如做你網上女友啦!?ok??

城:網戀?冇結果架喎!!

程:我只係知道我依家有d鐘意你!!*冇結果都唔緊要

城:哦!!

程:比你電話我啦...*

城:ok...6xxxxxxx!!

程:咁得閒call你啦!!我call你果日,你就要答我啦!!

城:答你d咩呀??

程:做唔做我網上男友,ok?off啦..88..*

城:88..*

[off左]

城:唉...雲都半年後先返....不如受佢啦!!佢都唔差姐!!

[諗左好耐]

[玲...玲}<---電話響

城:喂!!

程:知唔知我係邊個!??

城:知...程咩事?

程:答我啦!!

=====================

作到依到先!!

城會點答呢??

下集就知

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...