加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ' .||\ × °.離開的1刻已經傷痕累累*___,:]|]
載入中 ...
__s!!!u{波}`xD
初生嬰兒

會員編號 296823
精華 0
積分 217
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11004 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6273
來自 *..天橋底ma?!`-___-xD
狀態 離線
  閱讀全部
其實`
呢個系我作咖`xD

上面有幾篇吾系幾岩咖`-,-我改左咖喇`-[]-
你p0番喇^.^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
初生嬰兒

會員編號 296823
精華 0
積分 217
帖子 7
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
狀態 離線
  閱讀全部
-洗完咀就爛番出去次所喇`-

入番去`

mC`{ 邊個想去camp?! }

我`{我我我`}

mC`{仲有冇`?! }

草`{優優去`我又去`}

蚊`{我去`}

藍`{心諗`草去我又去`- 我要吧}

軒`{me2}

-camp -

mC`{宜家分方`}

mC`{有D高f既人系你地間方到照顧你地咖`.\/.}

我`{不是吧`-V-}

草`{幾歲aR我地`}

mC`{吾好講甘多野`宜家你地番去你地既方`=)6:00黎番呢到集合`}

-方-

我地入到去見到aR貓`

我`{w00~你又會系到既?!}

貓`{比老帥捉l0r`xD}

我`{好悶aR-,-玩 T 0r D喇`}

草`{好w0r`}

蚊`{甘少人吾好玩咖b0r`}

突然`-V-有人入左離`

軒`{ hal0 everyb0dy }

蚊`{哇`!!做咩入離女子果到aR?! }

軒`{ 個camp營我老豆開既`我去邊刀得咖`}

草`{甘姐系我地沖緊涼你刀可以入離喇`.\/.}

軒`{可以甘講`}

我`{請收皮喇`}

軒`{玩緊咩?! }

蚊`{ t 0r d l0r`一齊喇`}

草`{冇人話同佢玩b0r`}

蚊`{一齊喇`-V- }

我`{你想溝仔咋aR化}

蚊`{ -比人估中左`-}

蚊`{玩喇`叫埋藍喇`}

草`{不是麼`?! 佢變態咖`成日上堂望住我笑` }

- 過左一陣`-

蚊`{齊人了`}

我`{開始吧`xD}

-轉轉轉`-

轉中了蚊`-V-

我`{呵呵xD` 你 l!ke wh0 ?! -麗牌問題`-}

蚊`{ 我中意........我aR哥 -月講月細聲`xD - }

貓`{ w00`搞兄妹戀aR你地`}

草`{系l0r`亂倫` }

蚊`{宜家系吾系吾比aR`}

軒`{甘佢知吾知先`}

蚊`{吾知掛`?! }

藍`{計續喇`xD }

-轉轉轉`-

轉中了藍`=)

蚊`{ 搵個女仔鍚喇`咀咀b0r`}  -想搵佢自己咋化`-

藍`{行過去蚊到`點知轉左彎`xD 咀左落草到`}

蚊`{ -哎呀!!吾系我既`}

草`{頂`冇病的ma?!}

蚊`{草,你玩吾起aR?! }

草`{哼 ~ }

我`{計續吧`}

-轉轉轉-

轉中了我`

藍`{你仲系米處`?! }

我`{擺明系喇呢D` }

蚊`{吾玩喇`系甘} -閃左 -

我`{頂佢想點aR?! }

草`{我訓陣先`掰}

軒`{ 掰` 散band -閃埋`}

藍`{優優姐`我有D野同你講`xD }

續`=)

樓主`我p0番岩果D就閃咖喇`-,-
之後你p0番喇`xD
仲有`你見到系{禾}果D就吾好p0喇..等我改番先-[]-
嘻-;;)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
初生嬰兒

會員編號 296823
精華 0
積分 217
帖子 7
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
狀態 離線
  閱讀全部
藍`{ 其實呢`草`做咩對我甘惡既`?! }

我`{點鬼知你姐`}

藍`{喂- -系米fd先`?! }

我`{系`.\/.} -我呢D有義氣咖ma-

藍`{ 講佢D野比我聽喇`}

我`{下`其實佢aR爸aR媽死左咖喇`X) }

藍`{ 0...}

我`{系也`xD }

藍`{ 仲知D乜aR }

我`{佢中意我咖l0r`你吾可以搶走佢咖`xD }

藍`{接埋喇你`我甘令仔`}

我`{嘔!nG }

藍`{打你aR娜`}

我`{打到7先算喇`}閃埋

續`;;)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...