加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原創﹏*[[我唔會愛上你架...死八公]] CH 26啦!!!
載入中 ...
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部
唔好意思呀...咁耐先p0...呢排唔係幾得閒,,冇time作..

CH15``
第二日,,
新人物``樂``晴以前既b0y fd,,不過因為要去usa留學,,所以分左手,,
miss``好啦~同學keep quiet d呀,,我有件野要講,,就有我地又有新同學入黎啦∼∼

同學們``男定女先?[通常都係咁問架啦~]

miss,,講多冇畏,,就請呀..m...呢位同學入黎介紹下自己啦~    [唔記得左個名-0-,l0爆]

樂``無聊[c00Lc00L]

我``樂~!?

m!ss``m,,咁好啦~你是旦搵個位坐啦~

樂`我要坐佢[指著我]前面....

m!ss``哦咁好啦~~.....

樂``晴晴,hello,,

我``你........

樂``做咩呀???唔想見到我咩?

我``唔係...

樂``一陣上去天台丫,,我有D野想同你講...

我``哦,,好aR,,

[天台]

樂``晴晴呀...係知唔知我一直都好掛著你丫...

我``係咩?

樂``我今次特登番黎..我想你做番我女朋友..你知唔知呀..我0係個到咁耐,每一日都過得好辛苦呀!!

我``但係...唔好意思呀,,我唔可以做你女朋友..

樂``點解呀!![激動]]

我``我同人地有婚約啦~

樂``咁又點呀???而家仲會咁守舊架咩?個d乜鬼婚約,,晴晴,,只要你唔中2,我知冇人逼到你架..

我``我...唔知呀..總知我唔可以同你一齊..[跑走左]

去左一個公園到...

我``點解我會咁既,,我明明好中2佢架wo,..我點解會講埋D咁既野既........樂佢講得岩架..就算我同佢0係埋一齊
都冇咩問題,因為我同個個屎忽希1年之後就會各行各路架啦~點解我會咁講既..
文雅晴,你搞乜呀???

hal0**////////..\\\\\\\\
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部
再p0多篇-0-
CH16``
好耐冇講過盈個邊啦~
講番佢先..

盈``喂...你個死人豪..行快D啦~

豪``小姐呀..你買左咁多野..我有10隻手都冇用啦~仲叫人行快D,,[拎緊十幾廿袋野0係到行]

盈``咁你咪唔好拎囉,哼[惡]

豪``唔係唔係幫老婆拎野係我既榮幸~!

盈``邊個係你老婆,,

豪``邊個應咪邊個囉~!呵**

盈``你個屎忽豪..

豪``n0no叫老公0r靚仔豪我都唔mInD既...

盈``係咪想打呀???[追著左豪黎打]

我``[唔知0係邊到彈出黎的=]嘩嘩,,你地2個....幾時變得

希``[都唔知0係邊到彈出黎既=]咁好呀?

盈``嘩嘩,,你地又幾時變得咁中2彈出黎呀???

大家``0係到笑笑笑xdd=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 unok_0412 於 2008-6-5 09:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
6月5啦
仲唔post下一篇?

呢排要溫書,,[要考試啦]
考完可能p0既,,
不過我一定要考好呢個試先xdd

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部
因為就黎考完試,,有D得閒-,-

ch17``

今日既天氣十分之好~

我``唉,,真係搞錯,甘好既天氣用黎返學真係沙哂``唉唉..
e....點解個屎忽希仲未起身既..

甘我就做下好心甘諗著去叫佢啦~點知...

我``屎忽希`起身啦!=]幾多點啦!!

希`[一腳伸埋去我個肚到,+講左一句'白痴,咪嘈啦'!]

我``真係好心冇好報啦~諗著做下好人叫你起身,,你而家一腳伸埋黎都算啦
仲叫我白痴-]真系火都黎埋!!!!!

希``頂,,你咩事呀!用下你個豬腦諗下今日係咩日子啦!咪嘈著哂thx~係咁吾送byebye[用張被c0m埋左自己]

我``咩呀!!今日咩日子呢,,,今日咩日子呢,,[我一路行一路諗]

我``MARY,,今日咩日子呀?

MARY``小姐,,甘早既-]好小可啵,,好小可你星期六都甘早起身架WO,,係好事黎架..早睡早起身體好呀``
日日都咁晚訓,,係咪..我成日都係咁講架啦.................[其實..當MARY講完星期六之後我就已經走左架啦!哈哈]

我``唉呀``真係豬....呸呸,我先吾係呀,,哼[.v.]

我``既然都吾使番學,,訓陣先啦~[一訓就訓左12個中,結果本來好好地6點中起身,,變左黃昏6點...]
-.-

我``吾吾...真係好訓,,e..而家先6點1個字...哈哈我訓左1個字炸..哈哈-]  {真係........}

------------------------------------------------------------第2日------------------------------------------------
本應第二日應該係星期日先岩既...但係因為我太想番學啦~`所以就變左星期一-.-

我`[又訓到成隻豬甘]zzzzzzzzzzzz

mary`小姐起身啦``

我``哦,,

MARY``小...小...小..姐...我..我嗚...嗚...嗚...好感動呀!!!你..終於我0nly叫左一次你就起身...我..我...死而無憾啦...哇哈哈//

我``吾好甘激動=]  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
我``啦啦啦啦啦啦啦~啦啦啦啦啦啦啦~
[請釋成--人人其望可達到~我的快樂比天高~]
今日天氣好好呀~心情都好埋,!!!哈哈哈哈]

突然不知係唔係個天吾抵得我開心`佢佢佢....竟然落大雨....

我``搞錯呀!!仲善變過D女人,,點算呀,,而家又冇帶姐...

突然我feeL到有個人0係我格離``而呢個人.....無錯..就係個個屎忽希,,

希``行啦`[姐]埋你呀,,

我``哼,吾要你把臭[姐]呀,,我吾洗你理,哼!

希``甘我唔理你囉

我``st0p,,算啦~睇在我個頭份上,,我破例一次比你把臭[姐]姐我啦~

希``講到咁委屈咁牙下....

我``[為左我個頭...冇計啦~]希哥哥...請你可憐一下我用你呢把咁尊貴既[姐]姐下我啦!!

希``吾吾``甘就差吾多``

我``唉...總知我就一早應承佢啦~搞到我要講埋D咁嘔既野......-.-

但係..佢地吾知道...0係某一角,,有一對嫉妒既眼望著佢地~

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 bAbiii餅餅 於 2008-6-13 03:31 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
+卜哇,,,
點解每一篇刀,,,
甘小ge~~~

哈哈-,-我都覺~
所以而家都打長左小小

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 unok_0412 於 2008-6-21 11:29 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
加油呀
覺唔覺我成日都係度回=.=?

覺呀,,嘻嘻xD...
你好人囉...比咁多cM我^v^
thxthxthxthx

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部
ch18``

x ``弘俊希.....我記著你[一個拳頭dum落D樹到....]

而呢個人,,無錯就係而家仲中2我既呀樂``

樂`如果吾係你--弘俊希,,我既晴晴就吾會對我甘冷淡,我一心諗著番到黎 就可以同 晴過D好幸福既生活,,
點知係你....係你破壞哂![握緊拳頭]我吾會令你好過

-------------------------------------------------------------------------sch-------------------------------------------------------------------------------------

樂``xx希``你同我上一上天台,,有野同你講-]

希``乜事呀!?

樂`我問你 你係唔係中2晴晴!'?

希``下!?我中...2佢!?無可能

樂``你........吾中2佢!?你地吾係有咩婚約咩!?

希`婚約!?車,聽我阿ba阿ma話一年之後如果 我地無異議既就自動 解除架啦-

樂`甘姐係話如果你0係呢一年入面中2佢就吾 係咁講架啦~!!!

希`無可能------

他們不知道的是-我一直都在聽,每一個字我都聽得好清楚,好清楚

呢個M0MENT吾知點解我好想喊好想喊=]我都吾知我自己發生咩事-]
我咩都吾理,跑左去一個公園到;;;;;
------------------------------------------------------公園----------------------------------------------------------------------------

點解我會咁既!?我做咩要咁激動!?
點解我要覺得咁吾開心!?
未講完,眼淚已經吾受控制咁一粒一粒咁d!落黎..
我哭了...........................
突然,,個天突然落雨...就好似;;;;陪我一齊喊咁;;;

最好既解釋就係;;;;我愛上了你,死八公。 

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部
CH19````

最好既解釋就係;;;;我愛上了你,死八公 。

不過.......咁又點!?
單戀係無好結果的-]
算吧啦``人地都吾中2你,再係咁落去只會沙時間...
我似係D咁浪費既人黎架咩!?呸呸,,
所以.我決定,油呢一秒開始,,我吾會再中2你架啦~哇哈哈哈哈哈哈哈=] [傻左]

x``你0係到笑咩!?

我``希........喔...哦....我..冇...係呢,點....解你會0係到!:?

希``點解我吾可以0係到...因為你無lala吾見左,,老師叫我搵你番黎囉...就係咁簡單-]

我``[咁又係...人地做咩會無lala咁搵你呀!.同你有親咩]

希``番去啦~0係到食西北風咩!?

我``喔...哦..吾....番去啦

希``都吾知你0係到乜,好似有語言障礙咁..神神化化的-]

我``喔...吾...你先有語言障礙呀!

---------------------------------------------------------------------------------------sCh----------------------------------------------------------------

盈``y0``hihihihi

我``哈佬,,好似好耐冇見過你啦w0,,重色輕友的衰盈_v_

盈``話不是這樣說的喔!我愛死你了啜卜,你才是我的色呢xDDD

我``哈哈..你睇下你後面``

豪``咳咳`你岩岩講咩話!?

盈``廣東話xD

豪``咳咳...講多次~?

我``好大陣酸味喲,

盈``我岩岩話豪是我的dArInG,,我愛死你了..啜卜[嘔嘔]

豪``啜啜[嘔嘔]

我``你地慢慢啦,,byebye....

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部
thx 大家支持...
我都知我h0耐無p0...
但我可能呢排都吾p0得-]
s0rI 喲  :)

頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5967
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 unok_0412 於 2008-7-19 09:34 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
冰之雪花講大話
今日7月19啦,由佢話唔得閒開始已經格左10日
就算點唔得閒都好,都上黎回下我地d cm啦

係啦係啦~.~嘻嘻*v*
因為我太懶啦+上我部電腦e排神神地咁-0-
不過我真係遲多小小會p0架啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...