加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉[口語+粗口]}`]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}{完}十卜下啦
載入中 ...
im/kary.
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 253742
精華 0
積分 8675
帖子 4713
威望 0 點
I-See幣 20447 錢
GAME幣 1651 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-27
註冊天數 6393
來自 .
狀態 離線
  只顯示 im/kary. 的帖子
咦!!!!!!仲未有架???等左好多日喇,,,,,快D啦!!!
我未試過追一個故仔追甘多日囉...超正呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6138
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
快d post啦..邊個拉住車v呀!?@@

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6093
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
sorry~
咁耐先POST,
但係大結局,
我好耐先會post,
sorry~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6093
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
車V;;喂`屌你`趕時間`[一望`]妖`系你`無撚野AH你!
       仲累榕吾夠!放開我`吾好累多佢一鋪!
X;;妳買計數機比榕?![勁望部野`]
車V;;系也系也!!死開`佢趕住考試用!!
X;;0n9!.呢個型號吾岩考試咖!!
車V;;...妖`你理我丫!
X;;屌!妳番龜!我拎比ah榕!
車V;;你吾好再煩佢NA好無!佢同樂而家好地地`
X彊住左*0*!
車V;;我吾想你再介入`又令到榕咁痛苦`[紅紅地`]
X;;呢次一定吾會![搶左佢部計數機`跑左去相反方向`]
車V;;喂!屌你!!系呢邊也!!
X;;妳部死人機吾洗換番岩型號咩!
車V;;.......-,-AIYA`屌你`.
-------------------------------------------------------------------------------
{才光明*0*}
我勁d0wn`如果吾系無計數機`我做完份卷好耐`吾洗用手計到抽根/__\
勁絕望`./_________\
差吾多夠鐘收卷`我仲有成板未計/__\見到d人都計晒fing晒手咁`好急好急`
突然我聽到D聲-__-系一個男仔系到叫`佢再跑近D`
我好似聽到佢叫我個名`吾系`佢系叫老婆`之後吾知咩`
之後佢再跑近D`近D..近D..近D....
;;老婆!妳部CAL!
我一望呆到爆-____-!系ah傑`兩年無見既ah傑`
佢竟然叫我老婆-__-!
MISS;;喂!!你點入黎!!你搵邊個!!
傑;;考好D![擺低系我木台面`之後咀左我一啖就走左]
跟住個個望實我勁火羅皮-__-!
之後我拿拿林計埋佢`好彩趕得切!
考完出左試場就比傑拉埋一邊`
傑;;榕`我好掛住妳ah`兩年無見NA`等我望真D妳`
我FING開佢;;吾好咁NA`我地散左`...[擰歪`]
傑;;榕ah`對吾住`個陣系我衰`系我吾信妳`但系我想搵妳個陣妳已經同左樂一齊`
我;;咁你而家又黎追番我?![哭`]
傑;;因為我無左妳真系吾得`妳轉左校我日日都好掛住妳`
     同妳分開左兩年..我兩年都無第二個`我真系好愛妳`
     做番我老婆NA好無`
我;;你兩年黎都搵吾番我`證明我地真系無緣NA`
傑;;但系今日我地遇見番`
我;;我同樂好穩定![喊喊喊`]
傑;;我知道妳仲愛我![一野咀埋黎`*0*]
我吾知點解無縮開到``
過左一陣`..放開左`
我;;比D時間我/___\!
之後我就走左去搵車V佢地``
車V;;咦!!榕!!妳終於出黎NA!!掛死人*W*點AH考成點`
我;;幾好丫*0*!好彩咋!
車V;;[佢亦吾願提`]咁咪好*W*!系啵..樂呢`
我;;下`LG?!佢做咩`
車V;;岩岩佢見妳仲未出黎所以去左搵妳嘛`
我;;吾知也`咁岩撞吾到掛`我地搵番佢先`
車V;;好AH`!
樂;;吾洗NA`我系到`
車V;;你去左邊搵榕?!
樂;;無AH`亂咁行`無見到佢`老婆妳考成點`
我;;..幾好*W*
樂;;抵錫`[拖我]
個陣我先放心D*0*!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6093
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
樂;;老婆`我走先NA^3^很累`番去訓`
我;;哦`好NA`拜拜老公*V*
車V;;系呢`妳岩岩做咩咁耐`
我;;無AH`;}
車V;;=__=真系?!
我;;系也系也![行快兩步XD]
車V;;都吾洗行得咁快咖-,-!系啵`LUNCH有人要比野我呢`我要番學校LU`
       妳自己一個可以BA?!`[凝視`]
我;;可以NA`又吾系小朋友;}
車V;;好NA`拜拜榕*V*[跑走左`]
我企左系原地一陣`諗緊去邊好-,-!
X;;我老婆好似好悶咁w0r.x]
我;;又系你?!
傑;;吾得咩^3^!
我;;我吾系你老婆也!拜託!
佢靜左陣``...
傑;;做住一日先得吾得!`一日..就這麼一日`
我;;一日不如吾好做`
傑;;當幫我`一日姐`我地去遠D玩`車V佢地吾會見到`就一日咖咋`
我諗左陣`;;就一日!
傑;;好野![拖住我`跑左去*0*]
{灣仔*0*}
我;;哇`你洗吾洗真系黎到咁遠`-,-!
傑;;遠D吾會比人發現MA`[成個細路咁*0*]
我;;HAHA"你囍歡`
傑;;老婆`我地去玩嚕*V*!好不好也`
我;;你囍歡也`我無所謂的;}
傑;;........[即刻又開心番`]*V*好的!我地去玩`
我;;環球遊樂場?-0-
傑;;系也`好無也`!
我;;我吾玩得太激也!
傑;;無所謂NA`有我系到,`
開頭我仲系有D抗拒佢做我一天的男友*0*
但系之後我漸漸忘記左佢吾系我LG`
我覺得自己真系同佢起番埋一齊咁`不過我心裡會忽然想起,,他不是真的*0*!
我玩完個過山車嘔-__-同好暈`
傑;;老婆!!妳無野AH 嘛?!
我;;你..你睇吾到?![好辛苦*0*]
傑;;老婆`我地走NA!`[抱起左我走`]
*0*個陣好多人望住`好火羅皮*0*!不過真系好暈`
吾理得咁多`就系佢懷中訓左一陣XD.
醒番個陣系的士到`佢仲抱住我*0*!
我;;得NA`放我落黎`你吾支力咖?
傑;;吾支力也`妳訓幾耐都吾支力`
但系我FEEL到佢隻腳好似震震地*0*!
跟住佢又抱我落車`我知佢一定好痺,,好辛苦`我又咁重*0*!
我;;得NA`我好番好多NA`!放我落黎吧*0*!
傑;;上到去先`.
我見到既系一個熟悉既大堂`熟悉既看更`熟悉既LIFT`
熟悉既一切不斷系我眼前出現*0*!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6093
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
佢抱低左我系張床到*0*!
傑;;我去拎杯水比妳;}
之後坐坐下`諗番以前就好想喊`但系我勁忍`
我隻手摸左摸張床`
兩年前我地系攬住一齊訓的呢;}
D野無無變過;}人一樣`地方一樣`只系時間吾同了`關系亦再吾同了`
可是感覺還在嗎-.
就算輕輕的呼吸`心還是感覺痛;}
天灰了的好寂寞`快樂悲傷被你左右
跟住佢就拎左杯水入黎`
傑;;妳吾訓低休息一下.
我;;哦`[勁快訓低用張被LUB實個頭XD]
傑;;HA"傻瓜`;}
跟住佢電話響``佢出左去聽`
我就忍吾住喊左出黎`.
傑;;你去聽NA..你都系呢間屋既主人:]呢句野我回想起第二次了/__\
丫`咩感覺呢`淨系知好難過;{
佢系廳到傾左好耐`我又喊完成個人都好支力`
跟住廳個盛燈息左`但系佢無入過黎`
我就起身去裝下@@.XD
我見到佢訓左系梳化`又無被咁`
跟住比佢發現左系我望緊佢-,-!
傑;;仲吾訓`.
我嚇一跳*0*!;;你..系廳吾凍?!
傑;;有咩計姐[苦笑]
我;;你...
傑;;妳望下個鐘`
我望一望廳個鐘`十二點零三分`
我;;十二點幾l0r做咩?
傑;;過左十二點`
之後佢無再講任何野`我都番番入房`我諗我get到佢想講乜`

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6093
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
我番番入房`訓系我地曾經一齊訓既床`;}
諗左好多野`訓吾著`我有試過訓的`但系都系吾得`
無錯`過左十二點了`已經系第二日NA`我做佢一日LP亦都完NA`
系呢一日我真系好幸福快樂`真系體會到佢對我既愛.`
我有D吾系幾想離開佢既感覺`心好痛`BUT I KNOW I CAN'T:[
樂仲系我身邊的`呢兩年黎佢一路都好錫我`好少嘈交`
離開佢實在太衰女了/__\!
林天光我先訓得番`之後比電話嘈醒左`
{能回避嗎`我怕了當那電燈膽`}
我;;喂``
樂;;老婆妳去左邊`仲未番既`
點知傑都比佢嘈醒左行左入黎`
傑;;邊個ah`.
我嚇一跳系到搖頭`之後傑都咩事出番去`
我;;我就番咖NA`
樂;;咁好^3^!我煮早餐比妳食`快D番`
我;;好好`好快`
{收線;]}
我;;傑`我走NA`多謝你`再見`
傑;;BYEBYE!.
我開門個陣佢拉住左我*0*!
傑;;林走前抱一妳得吾得;]
我見佢眼紅紅咁..我對眼都紅左/__\!
我;;...[笑]好`BYE HUG`;]
之後佢攬左我一陣`大概三分鐘吧`佢放開左`
傑;;拜拜..
我呆左陣`好快講完拜拜山番埋道門`
我落到樓下想快D見番樂就飛的番去!.
的士錢250.-3-!

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6118
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇呀~~!!
~~十卜十卜~~!!
快D再POST呀~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6103
狀態 離線
好好睇哇!''
快D p0st呀!'
suP*

頂部
im/kary.
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 253742
精華 0
積分 8675
帖子 4713
威望 0 點
I-See幣 20447 錢
GAME幣 1651 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-27
註冊天數 6393
來自 .
狀態 離線
  只顯示 im/kary. 的帖子
又無喇????咦....唔制呀''好好睇呀....我要呀'']=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...