加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ah嬌..我永遠支持你 (:
載入中 ...
琦BI
吹水學徒

會員編號 82441
精華 0
積分 3506
帖子 1172
威望 0 點
I-See幣 14390 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-4
註冊天數 6782
來自 香 港
狀態 離線
  閱讀全部
ah嬌..我永遠支持你 (:

講真個句` ah嬌肯企出黎開記者招待會已經算好好架na`
相反其他幾個女藝人`乜佢地有出黎講過任何1句野咩 ?!
佢喊.又話佢博同情.扮野` 佢唔喊.又話佢好似唔在乎咁`
真係難服侍囉 -_- 答咩都系死咁既 -0-
其實本身系唔中意佢既` 就算佢講咩.做咩.都會覺得佢錯囉`
人誰無錯..佢今次做錯左野.出黎開記者會`
真系1個好大好大既勇氣囉`
自問換個身份.你地系ah嬌.你地敢唔敢出黎先 ?!
每個人總會同人發生性行為` 點解香港人諗野要咁保守 ?!
如果覺得錯既話.到時你唔好同另1伴性行為囉.
仲有.佢個句天真.無知`  我唔明有咩問題囉 -_-
講真個句丫`當人去到呢個時候.系好難say no架`
諗深1層丫...佢夠已經系成年人na`
就算有做過咁又點呢 ?!* 有罪咩 ?!
其實ah嬌都系人.佢同平常人1樣.
都應該有佢自己既夜生活` 點解其他人要理呢 ?!
佢有fans支持.又話系米比錢請返黎` 究竟想點 -_-?
仲有fans支持佢好出奇咩` 今次件事我欣賞佢肯企出黎交待返`
唔似有d人咁.走都走唔切 !

Ps; 我開得呢個p0.預左比人插`

完 又 完 又
但 { 他 } 原 來 只 是 我 { 回 憶 } 的 1 - 少 部 分 -

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琦BI
吹水學徒

會員編號 82441
精華 0
積分 3506
帖子 1172
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6782
來自 香 港
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 巴黎之冬 於 2008-2-12 01:43 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我都支持嬌嬌嫁..
佢出黎講野..都要好大既勇氣嫁..

系`  旦如果你去到好多大壇
你會見到佢地系踩ah嬌囉 /_\

完 又 完 又
但 { 他 } 原 來 只 是 我 { 回 憶 } 的 1 - 少 部 分 -

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琦BI
吹水學徒

會員編號 82441
精華 0
積分 3506
帖子 1172
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6782
來自 香 港
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 雪代緣 於 2008-2-12 01:44 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
依家呀gill喊又唔係, 笑又唔係,
死一陣又比你地講佢教壞人自殺
生又話佢唔要面
D人講曬啦..

我唔係呀gill fans, 更加唔係好鐘意呀gill, 都睇唔過眼, d大壇d post日又講夜又講, 睇都睇到煩

阿嬌所謂做既 ...

所以話香港人真系難服侍.
答咩都死.答咩都比人插`

完 又 完 又

頂部
琦BI
吹水學徒

會員編號 82441
精華 0
積分 3506
帖子 1172
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6782
來自 香 港
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Joyce*Tsz 於 2008-2-12 02:07 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
支持佢哦,,
不過我唔係佢既FANS,,
都會支持佢..
佢敢行出黎交待番,,已經好好GA LA!!

難得有人會好似你咁 : )
冇錯.出黎交待返.
已經系需要好大勇氣

完 又 完 又

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...