加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉[口語+粗口]}`]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}{完}十卜下啦
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
我又post喇~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
車V;;妳老母!妳真系無好野![打AH水]
俊;;LP!!`[拉住佢]吾好咁..打比傑叫佢追番榕先!`
車V;;好..好..[禁電話]
---------------------------------------------------------
我去左一個公園..好靜<3..D人番晒學..NICE=)
一個人諗左好多野,,
之前我一直憎到佢死既AH糖,,佢而家死左我一D都開心吾到!
仲覺得好痛心?!硬系覺得系我同傑害死佢`罪惡感好大`
同自己講只系佢自己諗吾開都吾得/__\!
諗諗下系到喊..`<3.
跟住有一個人漸漸步近<3.
不抬頭看也知道他是誰<3.mah 0nly 0ne*mah 0nly l0ve`
攬住佢<3..實一實`xD
佢索晒氣咁`又流汗`佢一定跑得好快黎呢到搵我<3..
我;;個日我講個份報紙..我而家先知..
傑;;我都系近排先知..我都吾知會搞成咁..
我;;系咪我地害左佢?
傑;;吾好咁諗..[攬得我好實:]
我;;系因為我地,,系咪?
傑;;系佢自己諗吾開,,吾關妳事`
靜左一陣`
我;;個晚你講d野..我諗我吾可以應承你..
傑;;點解?![放開左,,望實我]
我;;同你一齊,,罪惡感超重.[跑走左]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
我都成日等人POST一D好好睇既小說,但等極佢都唔POST,極死我~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
hihi,我又post喇~ 你地既支持~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
之後我去左一個後樓梯.好靜.無人`
我勁系到喊`伏系腳到喊T^T..
點解呢個叫糖既女仔硬系帶咁多野黎比我?!
講真`有一刻我真系想怪晒落佢到.
佢未死又系第三者`佢死左人地睇落好似我同傑會更開心一齊.
但系原來帶比我既痛苦系咁重`令我同AH傑一齊會吾舒服.
我再忍吾住..喊到拆天咁..好彩呢到無人=)
點知..有D腳步聲行埋黎`
一望..系一個h0型既女仔:]
我見到佢即刻用手掩埋個口`因為我仲系收吾到聲.
x;;妳喊到拆樓咁喎xd[佢笑笑地咁講]
我吾出聲.望住佢..
x;;咪眼啤啤NA.做個FD..[之後佢坐系我隔離]
我;;妳..[我把聲喊到好震]
X;;叫我KIYO:]
我;;KIYO?!
KIYO;;系也.妳叫咩名
我;;榕.
X;;哦.榕..妳做咩系到喊得咁西利.比仔飛麼?
我;;..[-,-吾知點答..我覺得差無幾咖NA`]
KIYO;;同我講NA`
我;;下?![我心諗呢個女仔系咪有病.同佢好熟麼?]
KIYO;;因為妳同我吾熟.所以講比我聽都無所謂,,
-口-佢好似知我心諗乜咁
之後我大約講晒比佢聽`
KIYO;;唉.硬膠婆..妳洗吾洗咁AH?!相愛就一齊NA`
         家陣佢死左..邊個都改變吾到`而家要做既系
         珍惜眼前人.妳吾同佢一齊都改變吾到D乜..
         亦幫吾到D乜..已經有個人為左呢件事痛苦..
         妳吾應該咁..開開心心同佢一齊NA`
我呆左陣.我估吾到佢會同我講咁多野囉-﹏-
而且我又真系覺得佢講得好岩:]
我;;多謝妳KIYO`
KIYO;;吾洗NA`哈哈.我專系咁樣識FD既..
我;;-口-!!AH傑.無錯.我愛你.我要同你誓死一齊:]

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
今次呢個比較多字嫁,唔好話小喇~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
哈哈~我都冇諗過咁快post到大結局wow~
請盡情去睇大結局吧~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
場面佈置奢華 來相約試婚紗
原本未恨嫁 還害怕 保證的說話
如果提前願意 明天成為歷史

我幸福笑著跨入這道又重又大的木門,
裙因太長要用手抓起,
響亮的高跟鞋聲音充斥整個會堂,
不時用手弄一下頭上的白紗,
我要確定我這刻是全世界最美的。

你會否 已預備鮮花
 著禮服求婚嗎
 戒指戴在無名指嗎

然後好姐妹牽著我的手,帶領我走到你的面前。
你沒有說話,只是靜靜的看著我,當然看著我的同時,
擺出一副足以把我殺死的帥微笑。
就算我不肯定我這刻是否最美,
但系我認定你是最帥。

好姐妹把我的手交給你,
你笑意更深,咀角勾起好看的弧度,
你知道嗎,這刻的我們實在羨煞旁人=)

會場盡是香氣四溢的玫瑰‘白,粉紅的氣球隨處可見。
高高的蛋糕頂點上有著我們的朱古力娃娃。
閃亮的銀刀繫上七彩絲帶,躺在蛋糕旁,
亦在見證著我們。
我知道這輩子這麼美的場景我只會遇見一次,
所以我偷偷把這一切全都牢牢記在心內。

在神的見證下,我們都道出三個字。
你又知道嗎?我偷偷在心內說了一百句「我愛你」
和你在這裡的吻,將是最幸福的吻。

柔軟紅地毯上的我們,正是全場最光亮的焦點。
我亦相信,我找不到比你更好的人。
                   。<完>。

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
大家睇完呢個故事之後都要支持我post既故事呀~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6095
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  閱讀全部
有呀,咪姐係話佢地結左婚lo~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...