加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [其他]      ★ .. saiwing; n0. 256`我永遠愛您但這一對好勝的心永遠無法制止相爭.
載入中 ...
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6778
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子
     ★ .. saiwing; n0. 256`我永遠愛您但這一對好勝的心永遠無法制止相爭.

喂 做咩靜左咁多咖呢度
喂  facebook quiz 好玩到痴左 haha

「如果真的讓妳愛上了一個人的話,在他面前,妳可是會表現得緊張又笨拙,還常常會詞不達意哦!」
「不過你不喜歡讓人看到你脆弱的一面,能夠知道你真正本性的人,才能夠跟你天長地久地交往下去。」
wtf.

話說 xmas 雙親外遊前 1 個鐘,
俾我知道左 *0*
早兩日竟然俾我搵到証據

成個腦都係矛盾.
講又死, 唔講又死.
橫死掂死.
天啊! 點解要俾我知道 :*(
連喊都唔敢喊, 怕穿煲.

開學喇開學喇!
其實 5 號有 2 堂. 之後 11 號開始全部開學.
我, 梗係走左佬啦 5 號

我高估左自己可以為愚昧往事寫下句號.
當然我現況很好 -_-v  ( tws 爛少陣會死xd )

同時, 我亦高估左自己O既承受能力

原來..
由細到大我都係得把口.
有 d 野我根本永遠都做唔到
例如 我淨係識寫 省略號
話我蠢都係咁話!

因為根本呃唔到自己 :*(

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`★TinG.Ja1
認證會員

會員編號 457583
精華 0
積分 301
帖子 833
威望 0 點
I-See幣 3391 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-1-4
註冊天數 5261
來自 芣懂笑的星球
狀態 離線
  只顯示 `★TinG.Ja1 的帖子
搶1-v-
令女 做FD 好不??@@"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
iman_mon
吹水老手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 29012
精華 0
積分 1265
帖子 6621
威望 1 點
I-See幣 40619 錢
GAME幣 299 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-14
註冊天數 6865
狀態 離線
  只顯示 iman_mon 的帖子
saiwing :D ..
我都係由細到大得把口+經常性駁咀xD

頂部
總版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6778
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×小乖〞 於 2010-1-10 12:11 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
搶1-v-
令女 做FD 好不??@@"

哈哈 呢排好靜唔駛搶 : )
唔靚女 不過做 FRD 好呀 : )

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6778
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 iman_mon 於 2010-1-10 02:10 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
saiwing :D ..
我都係由細到大得把口+經常性駁咀xD

haha 係xd
呢 d 叫死淨把口 hahahahaha

頂部
小傑尼斯
吹水新手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 323651
精華 0
積分 3741
帖子 2525
威望 0 點
I-See幣 21485 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-5-25
註冊天數 6216
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 小傑尼斯 的帖子
嗨~姐姐

頂部
雙十快樂-
吹水中手

會員編號 229284
精華 0
積分 6988
帖子 3793
威望 0 點
I-See幣 35199 錢
GAME幣 588 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-11-11
註冊天數 6411
狀態 離線
  只顯示 雙十快樂- 的帖子
我永遠得把口 永遠應承左要做既都做唔到 :(

頂部
曉:)
高級會員

會員編號 389850
精華 0
積分 203
帖子 632
威望 0 點
I-See幣 7932 錢
GAME幣 128 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-2
註冊天數 6025
狀態 離線
  只顯示 曉:) 的帖子
ha 未睇 idol 你有冇開新 post 就 reply 左 no.255 添 :p
btw 你第 2 句係咩 quiz 黎 ? 如果係 for virgo 就真係好準 ! 因為我都係

頂部
芝仔=]
吹水中手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 22807
精華 0
積分 6993
帖子 3745
威望 0 點
I-See幣 23073 錢
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-7-29
註冊天數 6881
狀態 離線
  只顯示 芝仔=] 的帖子
會詞不達意..
岩喎 真係吾知講咩好..可以開個話題/_\

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6778
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小傑尼斯 於 2010-1-10 03:45 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嗨~姐姐

姐前姐後三分險 .v.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...