加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [全新出售] 售**減完又減::已UP大量東東*{衫.裙.飾物.鞋.PUNK``等$急SELL●●
載入中 ...
朵桃蘼._.
吹水學徒
鐦噗噗Ъ;

會員編號 381948
精華 0
積分 4149
帖子 1335
威望 0 點
I-See幣 20383 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-10-27
註冊天數 6062
來自 沉睡;>
狀態 離線
  只顯示 朵桃蘼._. 的帖子

QUOTE:
原帖由 mantszc 於 2007-12-2 07:29 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

沒有啦,,,電話影吾清入面印既字

同埋呢張都OK清丫@@

PM我-v-;
全新?!``

楽;;
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13351 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-23
註冊天數 6796
狀態 離線
  只顯示 mantszc 的帖子

QUOTE:
原帖由 ★-]SKy 於 2007-12-2 11:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我想要-圓球形頸鍊*

-勁靚,,,仲有粒噹噹系鍊到,,讚!A_A

-$20*->$15*

冇問題~你想郵寄定面交?

THX^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6796
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 朵桃蘼._. 於 2007-12-3 06:13 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

PM我-v-;
全新?!``

你可以add我傾或者系到傾啦,,,pm好亂

thx

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6796
狀態 離線
upupup

多謝大家=]

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子

QUOTE:
原帖由 mantszc 於 2007/12/3 18:21 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

冇問題~你想郵寄定面交?

THX^^

我 想 面 交
幾 $$ 牙

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6796
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ★-]SKy 於 2007-12-4 07:07 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我 想 面 交
幾 $$ 牙

$15*最平咖啦,,,

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6796
狀態 離線
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

-銀色高筒尖頭鞋*

-乎合哂D鍾意有筒又尖頭既人,,,xD*

-仲要系大熱既銀色,,,閃閃下好靚咖,,,,.

-呢排勁HIT'! 襯咩都岩,,,,

-質地好舒服的,,,絕對吾會刮腳*!!

實物仲正,,A_A`'

-100%新*

-37號*但36同38既人都會岩著,,,

-冇呃你`因為系筒鞋,,,大少少吾會甩,,'

-38號既人都著到系因為呢對鞋會系37再大DD*

-真系好正,,,我都系等錢洗先捨得拎黎賣的,,,

-又吾會同人撞,,,得返呢對咖咋,,,岩就要埋佢啦      

-$150*->$130

-黑草莓泡泡褲*

-呢條褲睇落冇乜特別,,,但著上身真系好好睇,,,

-好可愛的,,,我自己就試過將佢襯紅色衫+帶頭COOL啦*

-同FD出街佢地都話我條褲邊到買既,,,好特別著落好可愛,,>3<''!!

-$60*->$50

-波點7分褲*

-勁易襯,,,吾洗好似普通果D甘,,,得黑色淨色,,,,

-$30*->$25

-Patrick Cox 銀色*

-人地送,,,但我鍾意用其他款,,所以而家平放出黎,,,

-100%real∼100%new*

-系真就真假就假,,,我吾會賣假野'

-入面有PC既卡*

-間格 : 1相位9咭位1紙幣格...

-250*

-TIFFANY&CO.蘋果鍊*

-特別牌子*TIFFANY既飾物我好鍾意,,,

-又靚又特別又有意思*

-超令的,,,

-$100*岩既可以再平”郵寄的話我包埋郵*

-日韓秋冬外套帽裡面有可愛小鹿印花*

-顏色: 黑, 桃紅

-全新的*

-$80*->$75

-超特價最低價***

-((法國COVERTLY KISS))強效女用費洛蒙香水-吸引異性`'

-30ml

-30ml/瓶

<用法及用量>

在身前(如頭髮,衣服,身等)15分鐘見效!

用法一、男女房事:性事前適量噴在女方身前(或在被單、床單上),15分鐘見效;

除用法一外,亦可適量噴於女性腋窩、胸部、耳後、脖頸或手腕等部位;

用法三、用於女性自慰:自慰前適量噴於身前(或在被單、床單上),15分鐘見效;

用法四、用于公共場合:先以微量噴於掌心,之後塗抹於腋窩、胸部、耳後、頸或手腕等部位。

<成份>
香素加強烈助情因子Covertly Kiss原液(含專利成份Ceromones)

輔助香調:綠香、木香(黑色);
輔助前調:佛手柑、黑茶蔗子、格蓬;
輔助中調:薄荷葉、丁香、小豆蔻;
輔助後調:柏木、岩草蘭、檀香木、煙草。

<產地> 法國

-呢隻我自己都有用緊,,隻味系超正*聞左會上引``

-以前我系用開ANNA SUI既香水的,,,

-自從朋友推介我用呢隻法國COVERTLY KISS之後,,

-我就冇再用ANNA SUI啦* 點解?因為呢隻真系好香囉,,,-3-*

-仲有,,,多左男仔接近呢,,,吾系講笑,,,,>3<

-連我男朋友都話呢隻味香,,,佢都鍾意WO*

-價錢平用量多,,,買返支返屋企試下啦*<3

-$200/30ML*->$180

-蝴蝶結泡泡連身裙*

-黑色 / 白色 **

-呢排連旺中都賣$120,,而家批發平售*

-$80*->$75”

-黑白色有帽間條連身裙*

-好修身,,,我自己都買左件*屋企人`朋友`男朋友都話好睇喔''!>3<

-而家同大家分享了,,,,@@'''''

-真系靚的,,,岩而家天氣著*

-$80*->$70

-有帽娃娃長袖外套*可3著'上身衫.連身短裙.外套*

-超索喔**>3<

-$80*->$70

-可愛兔耳朵毛衣連身裙或衫*

-暖笠笠咖,,,勁可愛*,仲帶點性感WO*>3<

-而家有三色呢,,,@@'!!

-我自己三色都各有一件,,,幾瘋狂*>3333333<''!!

咖啡色+杏色

藍色+灰色

桃紅色+黑色

-$120*->$110

以上圖片是借圖的*

-黑色有帽外套加黑白色小背心三件套*

-我自己都有套的*<3

-$45*

-日韓款 少女長袖外套*

-令令的,,,著落個人好修長,,,,成熟*

-$100*->$90”

-----------------------------------------我系分隔線-----------------------------------------

我會不定期更新的,,,可上我XG睇睇*

睇岩可以ADD我慢慢傾*

有問題可以系到留言,,.

THANS`YOU*:>

一平再平”只系想聖誕去旅行玩*

所以先甘等錢洗∼有心買1定再平比你”

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6796
狀態 離線
已更新大量貨品,,,本人已成功交收無數次呢*>3<

多謝大家支持***

希望大家繼續幫我買野,,,

有興趣快D同我聯絡啦*=]

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6628
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子

QUOTE:
原帖由 mantszc 於 2007/12/4 20:10 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

$15*最平咖啦,,,

o k 啦
你 想 星 期 幾 牙

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6796
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ★-]SKy 於 2007-12-5 12:48 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

o k 啦
你 想 星 期 幾 牙

我日日都得,,,你比個時間同地點我丫/\/\

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...