加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉[口語+粗口]}`]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}{完}十卜下啦
載入中 ...
im/kary.
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 253742
精華 0
積分 8675
帖子 4713
威望 0 點
I-See幣 20447 錢
GAME幣 1651 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-27
註冊天數 6393
來自 .
狀態 離線
  只顯示 im/kary. 的帖子
仲有冇呀???快d   po上黎呀''我想睇呀..睇左我好耐=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6118
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇呀~~!!
  快d  post....快d  post~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6118
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
快d post啦....~~`!!!
   我等到好心急呀~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6907
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子
呵呵..真係好掂;
我好中意呀 x]

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
`晴
初生嬰兒

會員編號 377525
精華 0
積分 250
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11129 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-7
註冊天數 6109
狀態 離線
  只顯示 `晴 的帖子
快d po la

好想知丫,,,
10卜

頂部
狸貓仔:)
吹水中手
iamsingle`:)

會員編號 202907
精華 0
積分 5467
帖子 4059
威望 0 點
I-See幣 13953 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-20
註冊天數 6523
狀態 離線
  只顯示 狸貓仔:) 的帖子
根住呢根住呢?
快d p0st埋拒喇吾該妳.3.

頂部
小笨`慧
初生嬰兒

米粉`.0.™

會員編號 352850
精華 0
積分 273
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11121 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-30
註冊天數 6179
來自 SIU粉家族` *v*
狀態 離線
  只顯示 小笨`慧 的帖子
跟住點' .口.?
好想牙傑同牙榕一齊哇' ;)
                                              made in`4.11.2007

頂部
雯:]
初生嬰兒

會員編號 383186
精華 0
積分 324
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 11208 錢
GAME幣 239 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-1
註冊天數 6084
狀態 離線
  只顯示 雯:] 的帖子
then??
好掂牙
十卜十卜

頂部
h0ney;p
高級會員
[email protected]

會員編號 383144
精華 0
積分 852
帖子 600
威望 0 點
I-See幣 13440 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-1
註冊天數 6084
狀態 離線
  只顯示 h0ney;p 的帖子
sup`!!!!!

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-11-4 03:13 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6093
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
{才光明中學`}BAND1 t0p`
mw[miss wong`];;各位`有位新生`李子榕`
我行到入課室`個個勁機械地拍手`心諗`真系勁吾同-__-
無左band 3生既輕佻xd'無左傑當初對我既笑.0h shit-_-我在想什麼嘛!!
MW;;李子榕妳坐角落個位`
我隔離系一個勁g00d girl l00k既女仔`
講真-_-我真系好睇吾慣band1 NA而家`
D頭AH..樣AH..都吾同晒LU"
我諗我已經慣左BAND3既生活`-__-!
上堂成班靜到乜咁`真系一隻蚊飛過都聽到-_-`
吾慣咁靜`*0*吾慣無勁多人一齊講野`吾慣無左車V..吾慣無左俊`吾慣無左好多人`
-_-不過這就是我的新生活嘛!!
終於都放學NA`-_-今日無識過任何人`除左傳簿個陣記得某D人既名`
放學個陣見到門口車V..俊..樂系晒到*W*超開心!即刻飛過去`
車V;;榕!!MISS死妳NA!
佢跑左過黎攬住我*W*!
車V;;哇`妳件校服連身..仲要咁既色..咁樣衰既`
      我地學校呢條半折裙咪幾令`系要轉去D咁既鬼地方既!
我;;HAHA`著著下睇睇下就慣咖NA`*W*吾系咩問題姐!
樂過黎攬住我;;老婆`無左妳好吾慣也!
我;;我都吾慣無左你地`!
俊;;過番黎NA好無!
我;;吾NA`轉黎轉去咁兒戲咁`
車V;;樂你就好NA`有得成日對住榕`又系同你一齊住!
樂笑左笑又攬住我`
車V;;榕AH`妳吾系到樂又變番C00L`真系悶死我同老公*0*!
樂;;-__-咩姐`XD
之後我地一齊去左食野`食完野之後就上晒樂屋企`夜D車V同俊就走左`
*V*而我同樂就好似以前咁生活`
----------------------------------------------------------------------------------------------
傑抖左兩日之後終於死番學了*0*!佢豪不知情!XD
傑見我吾系到就問佢隔離個個女仔`
傑;;李子榕吾見人既`
X;;點知W0R..呢間學校吾番學好出奇咩?
傑;;咁又系-__-無野掛`
傑;;但系車V同俊..樂佢地番`佢無理由吾番咖W0R.
X;;點知W0R..呢間學校吾番學好吾正常咩
傑;;唉-,-無野NA!
X;;哦-_-
------------------------------------------------------------------------------------------------
{一日`二日`三日`}.
傑;;-__-吾妥W0R..李子榕咁耐都吾番既!
X;;點知姐..呢..
傑;;得得得`吾洗再講`
傑問過第二個`收料好勁既強哥XD
傑;;點解呢排李子榕吾番既`
強;;哇..你咁都吾知既`佢轉左校NA B0R!
傑;;下!幾時既事`
強;;幾日前之嘛`轉左去讀BAND1.佢都算勁`BAND3轉到去BAND1.
傑;;-__-吾系嘛`我一D都吾知既`!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
I'M 榕`
轉眼間又一年LU`時間過得堅系快`
我系呢間學校識到幾個FD BA`但系好難玩得熟`
因為佢地真系好吾玩得`
系呢間學校讀書競爭好大`我考廿名以內.
前排日日放學車V..俊..LG都會系學校門口等我`
但系吾知幾時開始..次數少了`
先系得番車V同樂`之後車V都吾見埋`得番老公`
不過都系一時時姐`有時佢地又三個一齊出現`
同老公一齊住所以關系吾會變淡`
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
I'M 傑`
AH榕佢轉走左一年NA`
呢一年入面我不斷搵混晒呢區既BAND1學校`
想搵番榕出黎`因為連強條八公都吾知佢轉左去邊`
我每間BAND1都會等兩日`放學前半粒鐘我就會去等`
怕佢第一個早走左咁樣`但系我E然搵吾到佢`
系我吾好彩定系點呢?!-__-我都吾知道`定系我系時候要放棄?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...