加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5441
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
咁我一日比10個cM咪得@v@

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`K呠子
嬰兒上路

會員編號 446649
精華 0
積分 259
帖子 81
威望 0 點
I-See幣 8828 錢
GAME幣 2989 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-7-18
註冊天數 5459
來自 牙媽個肚
狀態 離線
  只顯示 `K呠子 的帖子
小婉吾好嬲.快D POST啦=]
最多我每次入黎
有冇POST文我刀留CM啦
好吾好+_+?

`COMDOM小妹妹;;
-沒有你就不能生存
--沒有你就不能呼吸
---沒有你就不能安眠
----電腦.我愛您~~~~
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5480
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-25 10:57 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉吾好嬲.快D POST啦=]
最多我每次入黎
有冇POST文我刀留CM啦
好吾好+_+?

都係kk最好...我愛你♥v♥`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5480
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-10-24 07:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁我一日比10個cM咪得@v@

你比得出先算na..況且你咁做咪會犯左版規lo..`
少d 同kk一樣每次入黎都留個 哈哈*v*`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5480
來自 「♨」!!
狀態 離線
南南我愛你 `
一直係咁支持150既人都好感謝{有小小本末倒置..}`

第20集  阿南約MOIMOI吃飯?

小青被阿晞拖到...無人既地方...

阿晞溫柔一問:「小青...冇事嗎?」

小青低頭..不斷喊..不斷喊...

阿晞用手摸小青快面:「究竟發生咩事?」

小青搖頭。

阿晞:「既然妳唔肯講....我唔迫妳...但當然必要時...妳一定要搵我..」

阿晞轉身走時....小青拉住阿晞..:「阿晞....對唔住..」

阿晞聽到小青甘講之後就對住佢講:「嗯?」

小青低頭:「我....對唔住...你同董綽潔...」   佢終於明白...佢錯...左..

阿晞微笑:「小青...明白就好...」

小青抬起頭向住阿晞講:「多謝你..」

阿晞輕笑:「只要...妳肯守住個約定...甘..我地既關係..都仲可以繼續落去..」  果個約定就係..要小青做住佢門面女朋友...唔比阿南知道阿晞

仲喜歡moimoi!

小青苦笑:「就當係...你比我既「懲罰」...」

阿晞:「嗯!」

小青苦笑....

(一個自己好喜歡既人...為左對喜歡既人...不惜一切...去用各種方法..去保護佢...阿晞...值得嗎?)

=====================================

成個舞會完左之後...

娜加諗住跑去搵MOIMOI..同MOIMOI講阿南係個衰人....點知...阿南係MOIMOI隔離...-口-''

娜加心諗:(嘖!又會甘岩....都唔知係咪特登= ='')

阿謙拍拍娜加:「娜加=33=又望仔!」

娜加無奈:「你傻咖?我鬼有望?」

阿謙唔開心:「哼!」

娜加無奈:「唔係呀..阿謙..我想同你講...」

甘岩阿謙既FD黎搵佢..(真係甘岩..)

阿謙唔理娜加:「我同D FD傾兩句!」

阿謙就甘就走左...

娜加好嬲:「搞錯呀!死人胸圍謙!!!!你好野!!!」  胸圍謙= 口=''

阿謙都冇理到娜加....

娜加心諗:(有事搵你時..又無啦啦發脾氣!)

阿南微笑:「MOIMOI...今晚得唔得閒?出左營舍之後?」

MOIMOI諗諗:(今日......要去見...爺爺..)

阿南問:「係咪有咩事?」

MOIMOI微笑:「冇..冇事要做呀!」

阿南:「嗯..甘...等陣..我地一齊食晚飯丫!」

MOIMOI答應:「嗯!好呀!!」

娜加係佢身邊經過聽到佢地既對話..

娜加心諗:(唔係嘛...MOIMOI要同個隻野食飯?)

=============================

佢地番到學校..解散.....-口-''

娜加就跟住MOIMOI同阿南...

阿晞望到娜加鬼鬼鼠鼠所以就同小青講聲..叫佢自己番去先!!

娜加跟到一間餐廳門口..-口-'':「死啦....入.唔入....好...好...呢...」

當娜加仲諗緊入唔入去既時候.....

阿晞冷冷一問:「妳係到做咩?」

娜加抬頭望...:「呀....阿..阿...我.....」

阿晞明白娜加既意思..之後拉住高高既娜加入去....

入到去..裡面既食客..都望住佢地兩個...因為男又型..女又索...

娜加唔明點解阿晞會拉埋佢入去..

阿南同MOIMOI都留意到D食客既目光...注視住阿晞同娜加..

MOIMOI心諗:(點...點解...阿晞又會同娜加....)

阿南邪笑:「嘿..又會甘岩既^^」

MOIMOI無奈一笑:「....係..係囉...」

MOIMOI食食吓野....覺得想去個...:「呀..我想去個廁所先...」

阿南微笑:「吾吾..去啦..」

MOIMOI去到廁所門口時...娜加嗌:「MOIMOI!」

MOIMOI轉身一望:「嗯?」

娜加:「MOIMOI..我...我想同你講阿...」

阿南甘岩係後面..:「MOIMOI你要唔要tissue呀?」

娜加好驚甘望一望阿南...

阿南微笑:「娜加?」

娜加啤住阿南...

MOIMOI:「係呀..我唔記得左拎tissue TIM>3<!唔該你呀..南南*V*」   南南=口=''

MOIMOI微笑:「娜加..有咩事既話..不如..番學先傾啦..去廁所要緊呀^^」  哇..甘既野你都講得出?

MOIMOI轉身去左廁所....得番娜加同阿南對峙...

娜加好惡甘講:「諸葛劍南!你究竟想對MOIMOI點呀!」

阿南一臉無辜:「娜加..妳講咩呀?我聽唔明...」

娜加好嬲:「你聽住...如果..你敢掂MOIMOI一條毛既話..我一定唔會放過你!!」

阿南忽然臉色一變:「係又點?我對董綽潔落手..都唔到妳...插手..」

娜加唔怕阿南...但心入面都有好多無奈...

阿南用手摸娜加既心口...:「如果..妳敢插手...我唔擔保...我會...對妳...做D咩事...」

娜加忽然間停哂手腳...(姐係成身都唔識比反應)之後過左一陣..娜加先有意識推開阿南隻手..)

娜加推開阿南隻手..:「我唔怕!」

阿南微微笑:「係?甘就要睇吓點啦^^」

阿南轉身走左....

娜加凝視住阿南既背影...

阿南行去阿晞身邊時...輕輕一笑....阿晞冇被阿南呢一笑兇到....比番一個微笑佢...兩個人簡直係...笑裡藏刀呢-V-''

===============================================

之後食完飯之後..又會唔會發生D咩事呢?>3<!

睇完唔留cm既人冇資格話我p0得慢lo`
一次過p0哂比你你覺得又好好?`

頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 6000
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
好一句笑裡藏刀呀
快啲有第二集啦
好期待呀

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5480
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-25 04:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好一句笑裡藏刀呀
快啲有第二集啦
好期待呀

寶寶真抵錫;)`

頂部
child_siu_M
初生嬰兒

會員編號 385168
精華 0
積分 213
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 10849 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-10
註冊天數 6075
狀態 離線
  只顯示 child_siu_M 的帖子
再來一個支持=〕
加油..希望真係多番d人黎睇啦
我都明白樓主既心情
我係作者都想人地多d留cm比多d既意見=〕
希望大家真係有心地睇文又留吓cm啦=〕

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5480
來自 「♨」!!
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 child_siu_M 於 2009-10-26 12:56 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
再來一個支持=〕
加油..希望真係多番d人黎睇啦
我都明白樓主既心情
我係作者都想人地多d留cm比多d既意見=〕
希望大家真係有心地睇文又留吓cm啦=〕

小m*v*..k實講真一句,你地留個cm我又冇野+既..`
只係想睇睇你地覺得篇野點之嘛`
如果咁都比唔落cm既話真係冇野好講lo`

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5441
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
cM `好好睇
我每次入黎都會比cM咖啦
吾好嬲-333-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...