加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
嘿嘿嘿,歡迎新讀者喔;)`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
心~情~唔~好~...`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2009-9-17 06:00 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
點解唔好 -口-''
[遲來了 -v-'' ]
你多左好多新讀者borrrrrrrr -3-''

你呷醋?!`冇FD理我所以心情唔好.3.`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
第5集   阿晞病左?

娜加:「甘就約定係聽日咖啦...」

MOIMOI無奈:「嗯..好呀= =''」

娜加用手MEET MOIMOI快面:「做乜甘既衰樣?」

MOIMOI「= =我同阿晞未好番」

娜加:「吓!搞錯呀你地....聽日就去旅行啦wo....= =面左左邊好玩呀!」

MOIMOI:「=口=''關我咩事wo!!!又唔係我既錯=口=''」

娜加:「= =''唉..你諗諗辦法啦...」

MOIMOI:「= =''」

甘岩阿謙番左黎....

娜加好緊張:「阿....阿謙,,,,早晨,,,,,呀....」   

阿謙微笑:「早晨呀..娜加...」

娜加甜笑:「嗯..」

MOIMOI:「阿謙...你...你今日有冇見到佢= =」

阿謙:「你講...阿晞?」

MOIMOI:「吾吾= ='佢..佢係邊?」

阿謙:「我今日冇見佢呀-口-''」

MOIMOI唔開心-口-'':「T^T'」

阿謙:「嘿嘿..開始掛住番人地啦?」

MOIMOI扮哂野-V-「=3=邊有WO!」

阿謙:「-V-'甘你地慢慢鬥氣啦吓....」阿謙番埋位...

MOIMOI嬲「= =''」MOIMOI將粉皮放上阿謙個膊頭上..-V-''

阿謙大叫成班人望住佢:「呀!!!拎...拎走佢...好...好................走..走呀!!!!!」

粉皮成隻訓左係阿謙到= =''嚇到阿謙死吓死吓...

MOIMOI冷冷:「幫唔幫?」

阿謙冇計:「幫..幫幫...快D...快D拎走佢...呀!!!」

娜加在旁..都忍住笑-V-:「原...原來阿謙怕倉鼠咖」

阿謙:「= =''唉.....我覺得好....怪呀...毛茸茸甘...好唔知點甘= =''」

MOIMOI拎住粉皮細細力甘揸吓揸=V='':「好可愛=V='」   嘿嘿...MOIMOI真係壞

阿謙:「= =''算啦....怕左你..幫就幫= =''」

MOIMOI:「嘿嘿...阿謙真係好好人>3<」

娜加苦笑...
==========================

LUNCH......

阿晞成日都冇番學,,,,,,原來病左= =''

MOIMOI無奈:「咩話?病左?」

阿謙:「係呀..頭先佢比左條SMS我..話佢病緊番唔到學= =''」

MOIMOI:「= ='...甘....甘點算= =''」

阿謙:靈機一閃-V-:「呀..有計啦..你放學去佢屋企囉...」

「吓!!!」   MOIMOI諗起之後去過阿晞間屋....又殘又舊...-V-''

阿謙:「咩事呀?」

MOIMOI勉強笑:「冇...冇...冇野= =''」

出面有人嗌:「唔該....董綽潔係唔係到呀?」

D同學:「MOIMOI..有人搵你呀!!」

MOIMOI跑出去:「係係係..」

MOIMOI:「嗯?諸葛先生*口*」

劍南微笑....「搵你..」

MOIMOI:「搵我?」

======================

劍南同MOI就去左間壽司店食SUSHI-V-'  <----唔知係咪甘串-V-''

MOIMOI好認真:「我.....我..我今次.....今次有帶錢係身!!一定有錢比!!!!」

劍南係到食食食..都冇理到MOIMOI...

MOIMOI望左佢一眼就即刻係前面既迴轉壽司到...拎左碟野就食....

之後MOIMOI食食吓....發覺劍南停哂手..望住佢食野..

有粒飯痴左係MOIMOI個嘴唇上...

劍南:「哈哈....真係好傻呀!」

MOIMOI唔係好明:「我..我傻?」

劍南:「嘿嘿.....邊有女仔甘唔顧儀態咖...」

MOIMOI面都紅哂,,,,,,因為佢一直以黎..都係好唔顧儀態...甘食野

劍南個樣好認真:「阿潔...」

MOIMOI第一次聽到佢嗌佢個名...都有D驚訝

劍南微笑:「都幾文靜丫..呢個名」

MOIMOI望住劍南.....

劍南向佢微笑...

MOIMOI快面更加紅....

MOIMOI心諗:(佢....佢.....佢............竟然..會甘易笑!!!!!!!上..上次仲係好COOL,,,,,= ='')

劍南好認真甘烘埋去MOIMOI到:「做咩呆左」  真..真係好型*V*

MOIMOI推開劍南:「我...我諗起我要番學校啦...條數我比啦!」

MOIMOI好快甘比完錢走左...

劍南望住MOIMOI背影冷笑....

=====================

學校.....

娜加問:「MOIMOI...個果...人拉你去邊呀?」

MOIMOI:「頭先...佢拉左我去食壽司.....=口=''因為我上次...欠左佢...要還佢...」

娜加:「- -''哦哦...個果男仔...好似就係個位..轉校生嘛..」

MOIMOI:「係呀...我以為佢真係好好既TIM...點知.....-33-'」

娜加:「唔係丫..都OK呀..」

MOIMOI啤住:「吓!你上次唔係話冇興趣既咩?」

娜加:「嘿嘿..講笑姐^^」

MOIMOI:「哦=- ='」

======================

放學....

MOIMOI:「阿謙..唔阻你同娜加姐.啦...我要去搵傻仔晞= =''」

阿謙:「好啦..甘我地走啦...」

娜加有D唔放心:「我地真係走咖NA!!」

MOIMOI唔耐煩-V-:「走啦...我都要走..」

MOIMOI同阿謙,娜加SAY BYE後就走左去阿晞屋企...

MOIMOI去到阿晞門口....

MOIMOI向住舊野講:「=口=''UM...........我想搵...搵....搵...洪晞程..呀..」

唔知邊位:「哦..你搵晞少?」

MOIMOI:「係呀!- -''」

唔知邊位:「好既..請入啦...」

MOIMOI入到間大宅....呢間野真係好靚好華麗-V-''同之前超大分別,,,

入面有個阿婆.....應該係...係...係.......管家婆婆..

阿婆:「少爺係上面..你上去啦...」

MOIMOI:「係..係...」

MOIMOI走上去....打開左道門....見到裡面D野都好簡潔.....MOIMOI見到阿晞既書枱上面粉腸係個籠到....同見到條十字架頸鏈...

MOIMOI諗起條十字架.....係阿晞送比佢....亦諗起佢當時送比佢既個份認真....都好窩心....

但係呢到唔見阿晞既蹤影....跟住MOIMOI望望吓...見到有道門....MOIMOI將道門推開....

見到....既......

====================================

>/\<!NO CM T口t`你地曳曳t口t`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-9-17 09:05 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
豬割再次出現+___+
moimoi見到0的咩-口-`

..唉....得番你一個忠實讀者`
我愛死你了*3*"`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-9-19 10:49 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
要番學冇得成日都黎

唔緊要*v*你黎我就好開心架喇`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-9-19 04:58 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好想快d有得睇

d睇左既人都唔番cm!我嬲所以唔po住`過兩日先na`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 child_siu_M 於 2009-9-19 06:23 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
別生氣啦>#<
小m留個cm啦=]

>w<小m~~~~{如果我係小貓小m係主人就好lu~}`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-9-19 08:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

嘻嘻xp`
我也愛你xp`
仲有好多讀者未留姐-v-!`

佢地有話唔定以後都唔黎..`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5444
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-9-19 08:58 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

點會點會-v-,,
禁好睇*v*,

KAKAYIYI思想真係好純真,好可愛*V*`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...