加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
-'DEL

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 *hin* 於 2009-10-29 05:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
阿妹...雖然我對愛情小說冇咩興趣...
不過我都支持你架...

都唔知你最近去左邊`想同你chat都唔知點chat`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-29 11:10 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

比姣兒DYEAHYEAH嚇親-口-
咀咀咀咀咀啖~夠未
快D POST丫>3

我唔係姣兒ah t口t!!`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-30 04:11 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
允光囉咩事
好似FEEL到呀晞都有啲奸禁呀
跟住呢..呀南又好似好好人禁呀-_-

ah南是最好的*v*`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
-'del(sor..我成日發左多左個帖..`我都唔知點解會咁..`)

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-30 09:48 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

要到最後先知

係要到最後先知ah南係點既人\v/`

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-10-30 05:27 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
開左電腦第一時間就上黎比cM
係咪好乖呢XD

你?乖極有限!!`

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2009-10-30 09:58 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唔知上艾斯做咩好 -_-''
呀南唔好 / _ \
我要呀晞 -0-''

我要ah南,唔要ah晞t口t!`

QUOTE:
原帖由 .●糖小妞:D﹡ 於 2009-10-30 09:22 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
lol
婉兒我來了*3*

小糖*v*,咁錯當-0-`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-31 07:33 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我又比CM啦;]
幾時先POST架.婉婉-3-

現家p0喇,kk`話說你做乜咁早起身既`
_______________________________________________________________________________________________
第22集  血的眼淚?

MOIMOI番到去....阿謙係門口...

「阿謙*V*」

阿謙無奈地望住MOIMOI...

MOIMOI:「嗯?做咩喔?」

阿謙拖住MOIMOI去屋企個花園...

MOIMOI無奈:「阿..阿謙...都甘夜囉...我想訓覺-口-''」

阿謙冇應到MOIMOI...只係望住天上面既星星...

阿謙認真:「MOIMOI...你中意...諸葛劍南?」

MOIMOI微微笑....之後搖搖頭...

阿謙不解地望住MOIMOI...

MOIMOI:「嘿...原來...你拉我黎呢到就係問呢D野...」

阿謙繼續望住MOIMOI...

MOIMOI低頭:「阿謙.....」

阿謙:「嗯?」

MOIMOI開始...想喊:「好辛苦....」

阿謙擔心:「嗯?」

MOIMOI攬住阿謙...:「好辛苦....我真係好辛苦呀!」

阿謙緊緊甘攬住MOIMOI...:「乖...唔好喊...」

MOIMOI:「我好傷心呀....點解...點解佢唔理我....而去理小青...」

「佢明明害我甘多...點解仲要番去佢身邊呀......點解呀...嗚..佢有咩好WO...佢有咩好呀?」

阿謙搖搖頭...已經唔識點回答MOIMOI..

「嗚...吾....點解呀!我做錯左D咩呀...佢要甘對我呀!」

阿謙:「乖....我明白....我明白你既心情...」

MOIMOI抬頭望住阿謙:「嗯?」

阿謙:「因為...我都試過...」

MOIMOI:「試過?」

阿謙微笑:「因為....我都試過因為妳...而心痛...」

MOIMOI眼淚不斷流...

MOIMOI不斷喊..不斷喊......

阿謙就任由佢喊...等佢勊....勊到自己唔可以再喊為止....

之後MOIMOI喊到好勊...訓左...阿謙就抱MOIMOI番房....

MOIMOI訓係張床到...眼角...依然留有淚痕...

阿謙摸MOIMOI快面:「傻妹....有咩事..都有阿謙企係妳個面....唔洗驚...」

阿謙對MOIMOI已經唔再係以前既男女喜歡....而係...兄妹上既愛...(當然..唔係亂倫-V-)

阿謙係MOIMOI額頭輕輕一吻...:「好好甘訓一覺..」

=================================

阿南望住部電腦....好SAD...

MEIMEI入到阿南既房...

阿南望住美琪:「嗯?」

MEIMEI含淚:「哥....點解你要比允青敏同阿晞表哥一齊WO!」

阿南摸摸MEIMEI快面:「因為..佢..唔係個好人..」

MEIMEI低頭...之後就行左出去...

阿南坐係到...不斷諗番以前既事...

(如果..唔係佢...我同愛葵就可以一齊...點解..點解佢要阻止我地?)

(愛葵....我,,唔會放過...允青敏同...洪晞程....係佢地..害死你...)

(就算點都好...我唔可以比佢地得到任何幸福...一定..唔可以..)

===================================

阿晞係到睇番愛葵同佢細細個影既相....

阿晞爸爸入左黎...

阿晞即刻收埋D野...

阿晞爸爸望住阿晞:「做乜收得甘快?」

阿晞低頭冷冷一話...:「唔關你事...」

阿晞爸爸放低左D糖水係阿晞張枱到之後就正想轉身走...

點知...阿晞無啦啦講左一句說話:「愛葵...死左..你..一D都..唔傷心?」

阿晞爸爸停一停...之後沉默...

阿晞再繼續講:「冷血...」

阿晞爸爸望一望阿晞之後就走左..

阿晞低頭.....

(都係我唔好...令到愛葵...得唔到幸福...)

(都係我....點解我當初..唔比愛葵同佢一齊...點解...)

阿晞好自責....佢覺得係因為佢件事先會搞成甘...

===============================

番到學校...

MOIMOI既唔開心..終於..爆發啦...-口-''

佢比起之前...收歛左好多....-V-''

MOIMOI好專心甘聽書....阿謙同娜加都覺奇怪-V-''

阿謙心諗:「係咪因為琴日既事呢?」

MOIMOI突然舉手:「MISS...D字....好...好難睇....」

MISS:「吓...隻字已經寫到好大咖啦WO...」

MOIMOI:「但係..但係我...」  MOIMOI唔知點好..

MOIMOI心諗:(但點解我...睇D野甘...甘黑既.....」 -口-''甘大獲?

阿晞拎左本野比MOIMOI:「D筆記我抄左..」

MOIMOI望住阿晞...定左形...

阿晞停一停之後就將本筆記簿放左係MOIMOI書枱上就轉身聽番書...

MOIMOI望住阿晞:「唔...唔該..」

之後MOIMOI就望番自己D教科書

(點解...點解D野會...一舊舊既...)  佢睇到好多黑色野...好恐怖

MOIMOI雙眼開始愈睜愈大...坐係佢附近既阿晞都覺得唔對路...

阿晞留意MOIMOI.....之後MOIMOI摸摸雙眼之後繼續上堂....好似冇乜事甘..阿晞先至安心繼續上堂...

===============================

MOIMOI番到屋企...做功課...

做做吓.....MOIMOI發覺自己雙眼又開始睇到D一舊舊黑色既野...(唔係鬼)

之後MOIMOIFEEL到..自己對眼有D類似眼淚既物體流出黎...

MOIMOI:「又會無啦啦..(標)眼水...= =''」

點知..MOIMOI捽捽吓眼...望一望自己隻手...有D紅色既水....

MOIMOI唔明-口-'':「紅...紅色既?」

MOIMOI:「算啦算啦..訓覺先啦...可能呢排涯夜涯得多呢-V-」 你以為啦- -

MOIMOI就甘就去左訓覺...

但佢萬萬都諗唔到...自己雙眼將會....

moimoi之後會好慘咧..`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
沉...150沉...沉左落去ah>口<`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
k實..之前係連150[2]都sink左t口t`
love novels區好多競爭t_____t`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5467
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-11-3 06:50 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
今日考緊試 ;; 聽日都要考咖T_T重要係呈分試
睇下我考試都偷偷地黎留cM咖XD150(2)吾會沉咖^v^
係都我果個死先T_T

!_!但係真係沉左 `
我希望等埋k他我有印象既會員留cm先p0文..`
比小小耐性;)`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...