加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ★.C` 於 2009-10-18 09:50 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好牙好牙 牙青要同MOIMOI一陣線  對付死人啊南!!
我吾要MOIMOI同牙南一齊\__/

嘿嘿嘿\V/唔知架...依加MOIMOI同AH南咁好死..哈哈`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 child_siu_M 於 2009-10-19 06:43 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
加油呀!別放棄唷=〕
我會定期黎支持你=〕

我決定p0文睇cm數量既多少,而唔睇時間lu`
你會supp*我架可*_*`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-19 06:46 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
估唔到呀南禁衰囉
我要拉大隊打呀南呀
快啲話比我知呀南住係邊
人黎呀!人黎呀!

有幾衰?我覺得佢幾型bo,我幾中意佢;)`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-19 08:33 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

佢禁對小青
雖然小青禁樣對個
moimoi同愛x
但係都唔可以禁嫁ma

當你深愛既人比人咁對待,我相信你都會有依個衝動`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
好傷心ah....點解冇人答我問題??`
甚至重有幾個讀者過左檔而唔係到留cm`
灰灰...

19集  阿南的目的?

「阿謙...件事..就係甘....」

阿謙:「甘..件事..MOIMOI係咪到宜家都未知?」

娜加點點頭。

阿謙:「吾...唉..真係麻煩...」

娜加都無奈..

阿謙:「其實,之前我都打過比允青敏....」

娜加驚訝:「吓!!!」

阿謙:「吾吾..我同佢講...叫佢唔好再搵阿晞..比阿晞同MOIMOI好好甘一齊...但係..佢好惡甘話完我之後..就即刻CUT左線」 (睇番第)

娜加明白:「原來係甘..」

娜加再講:「甘...但係..甘宜家點算好?」

阿謙無奈:「件事太複雜啦...」

娜加:「嗯..我都覺..我都唔知應該幫邊面好...」

阿謙:「我又明白阿南既...失去一個最愛既人...個種痛苦..」

娜加大笑:「-V-你明咩丫..我又未死..」

阿謙豆豉眼望住娜加:「-33-''比我感性一吓都唔得既?」

娜加:「OKOK甘你慢慢..」

阿謙笑:「唔啦..我一定唔會放開你隻手...」

娜加甜笑。

====================

終於到左....成個CAMP最好玩既遊戲...

MISS:「今日係CAMP既最後一日...所以...學校特別制造左一個...表達心意既面具舞會...」

面具舞會既守則就係...唔可以打開面具周圍望..一定要帶住..因為希望你靠感覺去認你喜歡或在意既人之後就表達愛意OR心意

好多同學都拎住個面具....慢慢帶上...準備開始呢個甘神秘既舞會...

MOIMOI帶上面具...個個都認唔出...至奇...佢高度已經係個標誌...-V-

大家都跳得好投入...

MOIMOI跳跳吓發覺有人拎起佢隻手但唔知係邊個.....:「嗯?」

阿南拖住MOIMOI隻手...跳舞.....MOIMOI唔知呢個係邊個..:「你...你係邊個?」

阿南係MOIMOI隻手錫左一淡之後就將佢隻手放低....閃左..

之後MOIMOI繼續係入面跳黎跳去...忽然間撞到一個人..:「呀!唔好意思..」

但被撞到個果人就冇出到聲,但就主動拎起MOIMOI隻手跳舞...

MOIMOI覺得呢個人真係好熟...同之前係學校搞個次舞會既感覺..真係好似....:「你..係咪..阿晞?」

阿晞聽到之後..即刻縮手....轉身走左..

MOIMOI大叫:「唔好走呀!」

但阿晞都係走左...撞到阿謙..

阿謙FEEL到撞到佢個果人應該係阿晞..:「阿晞?」

阿晞走到廁所..望住快鏡.....

「唔可以..喜歡佢..」阿晞低頭

娜加跳跳吓舞發覺拖住佢隻手既係阿南:「諸葛劍南?」

阿南輕輕握緊娜加隻手代表「係」。

娜加表情一變:「嗯..」

阿南同娜加輕輕轉身....阿南差D甩左娜加隻手...娜加嚇親:「你!」

阿南摸摸娜加條腰:「我想..同妳講...唔好..甘多事..亦唔好知甘多..」

阿南咬左娜加條頸一陣..娜加想放開手..但佢握得太緊...放唔到手...:「呀!」

阿南推開娜加....之後就唔知閃左去邊....

娜加即刻摸流緊血既頸好嬲甘講:「賤格!」

之後阿南又亂打亂撞..又比佢撞到小青...小青當然唔知道個果係阿南...

阿南握緊小青隻手...小青覺得呢個人...好似識得甘..:「你係?」

「你最深刻既..人..」

小青知道之後..好想甩開佢隻手...點知阿南握得仲緊:「無論點...我都會...跟住你..」  好恐怖...

小青大喊:「走呀..唔好..係到呀!」

阿晞即刻行過去小青到FING甩阿南隻手....全場人都望住佢地3個...

阿南邪笑:「小青佢...真係內向...除左對阿晞你之外^^」

阿晞冷冷甘望住阿南:「你最好唔好掂佢!」

阿晞拉左小青走...

阿南邪笑...

MOIMOI心諗:(佢地,,,之間...係咪發生過咩事?)

=======================

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-23 06:04 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好少呀-3-
呀南佢咬娜加
做咩呀
仲要有血tim
點解唔見左呀謙既

...小cm小ch..........邊個叫你地有人過檔之後唔黎留cm.\/.!`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
p0得慢唔慢係睇多唔多cm架lo..`
你睇下之前,,一ch有幾頁cm`
現家po3集都冇3頁cm lo`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-25 10:57 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉吾好嬲.快D POST啦=]
最多我每次入黎
有冇POST文我刀留CM啦
好吾好+_+?

都係kk最好...我愛你♥v♥`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-10-24 07:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咁我一日比10個cM咪得@v@

你比得出先算na..況且你咁做咪會犯左版規lo..`
少d 同kk一樣每次入黎都留個 哈哈*v*`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5468
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
南南我愛你 `
一直係咁支持150既人都好感謝{有小小本末倒置..}`

第20集  阿南約MOIMOI吃飯?

小青被阿晞拖到...無人既地方...

阿晞溫柔一問:「小青...冇事嗎?」

小青低頭..不斷喊..不斷喊...

阿晞用手摸小青快面:「究竟發生咩事?」

小青搖頭。

阿晞:「既然妳唔肯講....我唔迫妳...但當然必要時...妳一定要搵我..」

阿晞轉身走時....小青拉住阿晞..:「阿晞....對唔住..」

阿晞聽到小青甘講之後就對住佢講:「嗯?」

小青低頭:「我....對唔住...你同董綽潔...」   佢終於明白...佢錯...左..

阿晞微笑:「小青...明白就好...」

小青抬起頭向住阿晞講:「多謝你..」

阿晞輕笑:「只要...妳肯守住個約定...甘..我地既關係..都仲可以繼續落去..」  果個約定就係..要小青做住佢門面女朋友...唔比阿南知道阿晞

仲喜歡moimoi!

小青苦笑:「就當係...你比我既「懲罰」...」

阿晞:「嗯!」

小青苦笑....

(一個自己好喜歡既人...為左對喜歡既人...不惜一切...去用各種方法..去保護佢...阿晞...值得嗎?)

=====================================

成個舞會完左之後...

娜加諗住跑去搵MOIMOI..同MOIMOI講阿南係個衰人....點知...阿南係MOIMOI隔離...-口-''

娜加心諗:(嘖!又會甘岩....都唔知係咪特登= ='')

阿謙拍拍娜加:「娜加=33=又望仔!」

娜加無奈:「你傻咖?我鬼有望?」

阿謙唔開心:「哼!」

娜加無奈:「唔係呀..阿謙..我想同你講...」

甘岩阿謙既FD黎搵佢..(真係甘岩..)

阿謙唔理娜加:「我同D FD傾兩句!」

阿謙就甘就走左...

娜加好嬲:「搞錯呀!死人胸圍謙!!!!你好野!!!」  胸圍謙= 口=''

阿謙都冇理到娜加....

娜加心諗:(有事搵你時..又無啦啦發脾氣!)

阿南微笑:「MOIMOI...今晚得唔得閒?出左營舍之後?」

MOIMOI諗諗:(今日......要去見...爺爺..)

阿南問:「係咪有咩事?」

MOIMOI微笑:「冇..冇事要做呀!」

阿南:「嗯..甘...等陣..我地一齊食晚飯丫!」

MOIMOI答應:「嗯!好呀!!」

娜加係佢身邊經過聽到佢地既對話..

娜加心諗:(唔係嘛...MOIMOI要同個隻野食飯?)

=============================

佢地番到學校..解散.....-口-''

娜加就跟住MOIMOI同阿南...

阿晞望到娜加鬼鬼鼠鼠所以就同小青講聲..叫佢自己番去先!!

娜加跟到一間餐廳門口..-口-'':「死啦....入.唔入....好...好...呢...」

當娜加仲諗緊入唔入去既時候.....

阿晞冷冷一問:「妳係到做咩?」

娜加抬頭望...:「呀....阿..阿...我.....」

阿晞明白娜加既意思..之後拉住高高既娜加入去....

入到去..裡面既食客..都望住佢地兩個...因為男又型..女又索...

娜加唔明點解阿晞會拉埋佢入去..

阿南同MOIMOI都留意到D食客既目光...注視住阿晞同娜加..

MOIMOI心諗:(點...點解...阿晞又會同娜加....)

阿南邪笑:「嘿..又會甘岩既^^」

MOIMOI無奈一笑:「....係..係囉...」

MOIMOI食食吓野....覺得想去個...:「呀..我想去個廁所先...」

阿南微笑:「吾吾..去啦..」

MOIMOI去到廁所門口時...娜加嗌:「MOIMOI!」

MOIMOI轉身一望:「嗯?」

娜加:「MOIMOI..我...我想同你講阿...」

阿南甘岩係後面..:「MOIMOI你要唔要tissue呀?」

娜加好驚甘望一望阿南...

阿南微笑:「娜加?」

娜加啤住阿南...

MOIMOI:「係呀..我唔記得左拎tissue TIM>3<!唔該你呀..南南*V*」   南南=口=''

MOIMOI微笑:「娜加..有咩事既話..不如..番學先傾啦..去廁所要緊呀^^」  哇..甘既野你都講得出?

MOIMOI轉身去左廁所....得番娜加同阿南對峙...

娜加好惡甘講:「諸葛劍南!你究竟想對MOIMOI點呀!」

阿南一臉無辜:「娜加..妳講咩呀?我聽唔明...」

娜加好嬲:「你聽住...如果..你敢掂MOIMOI一條毛既話..我一定唔會放過你!!」

阿南忽然臉色一變:「係又點?我對董綽潔落手..都唔到妳...插手..」

娜加唔怕阿南...但心入面都有好多無奈...

阿南用手摸娜加既心口...:「如果..妳敢插手...我唔擔保...我會...對妳...做D咩事...」

娜加忽然間停哂手腳...(姐係成身都唔識比反應)之後過左一陣..娜加先有意識推開阿南隻手..)

娜加推開阿南隻手..:「我唔怕!」

阿南微微笑:「係?甘就要睇吓點啦^^」

阿南轉身走左....

娜加凝視住阿南既背影...

阿南行去阿晞身邊時...輕輕一笑....阿晞冇被阿南呢一笑兇到....比番一個微笑佢...兩個人簡直係...笑裡藏刀呢-V-''

===============================================

之後食完飯之後..又會唔會發生D咩事呢?>3<!

睇完唔留cm既人冇資格話我p0得慢lo`
一次過p0哂比你你覺得又好好?`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...