加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]●﹋ ╳我要的是真正的戀愛*°﹏× [雯+佩之第二作]
載入中 ...
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
I-See幣 11136 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-9
註冊天數 6104
來自 牙媽的肚子唷a3a"
狀態 離線
  閱讀全部
[原]●﹋ ╳我要的是真正的戀愛*°﹏× [雯+佩之第二作]

人物介紹""_ ]]

樂倩雯"牙雯"Angel"女仔"中4
靚女指數:★★★☆☆
失敗指數:★★★★★
戀愛指數:★★★★★
串嘴指數:★★★☆☆
樂觀指數:★★☆☆☆
性格:小小鐘意溝仔~同玲你姊妹~生活得一D都唔開心...鐘意好多人..

樂倩玲"牙玲"Tracy"女仔"中2
靚女指數:★★★★☆
失敗指數:★★★★★
串嘴指數:★★★★☆
樂觀指數:★★★☆☆
性格:成日強顏歡笑..好純真..咩都收收埋埋

程梓浩"牙浩"Bosco"死人波士高"男仔"中4
靚仔指數:★★★★☆
失敗指數:★☆☆☆☆
串嘴指數:★★★★☆
樂觀指數:★★★★★
性格:好坦白..成日溝女..維意牙雯

鍾正謙"牙謙"Andrew"死人逗雞謙"男仔"中2
靚仔指數:★★★★★
失敗指數:★★☆☆☆
戀愛指數:★★☆☆☆
串嘴指數:★☆☆☆☆
樂觀指數:★★★★☆
性格:鐘意牙玲..對人勁cool

樂梓權"牙權"Kuen"豬肉權"男仔"中7
靚仔指數:★★☆☆☆
戀愛指數:★★☆☆☆
性格:係牙雯同牙玲既哥哥~成日保護牙雯

關子俊"牙俊"Gary"賤man"男仔"中2
靚仔指數:★★★★☆
戀愛指數:★★★★☆
性格:好型仔~鐘意牙玲

林芷茹"牙茹"Joyce"TB~機人"中2
靚女指數:★★★★★
失敗指數:☆☆☆☆☆
戀愛指數:★★★★☆
串嘴指數:★★★★★
樂觀指數:★★★★★
性格:鐘意女仔..係TB泥....鐘意牙玲同雯

**有3個留言就po一篇
**請大家十卜十卜
***有新人物會再介紹

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6104
狀態 離線
  閱讀全部
第一集
"戀愛開始了"

係一大清早

牙權入到兩個妹妹間房~

牙權:兩個小妹妹~快D起身LA~要反SCHOOL LA ...仲唔起身就打pat pat 嫁LA

牙雯+牙玲:知LA哥哥

佢地出到大聽

牙雯(勁開心):WOW!!好豐富牙!!!牙哥你真係好勁牙!!!你造左咁多野食出泥

牙玲:牙哥做大廚係得嫁!!!!你sure win

牙權:你唔好咁讚我la !!! 我會怕醜嫁

到左7點9~~~

牙權,雯,玲就反SCHOOL LA

牙雯就反到佢個CLASS~突然~牙浩走到牙雯旁邊

牙浩:你....你今日得唔得閒牙?

牙雯:做咩牙...想約我出街牙?

牙浩(勁緊張):係..我想約你去食飯...得MA?

牙雯:得既...

牙浩:今日AA餐廳得LA

牙雯:好牙

到牙玲個到...

牙謙又走到牙玲前

牙謙:牙玲...今日係情人節..我想同你講...

牙玲:~?

牙謙(大叫):我愛你牙!!!!!!!!!

牙玲(大叫):痴痴地嫁!!!!走開牙!!!!

牙俊聽到牙謙咁講就心諗:...唉...我都想同牙玲咁講牙

到左3點9~~

牙雯..權..玲就一齊反HOME

牙權:大妹..細妹你地今日係咪發生左D野牙?

牙雯:牙哥..今日牙浩約我6點出街牙..

牙權:下..牙浩都會鐘意我地既傻妹既

牙雯:唔比咩

牙權心諗:我係唔會比人搶走我心愛既妹妹既...到左6點..我一定會去睇下

**牙權鐘意牙雯

下一集...牙浩做左d咩...搞到牙雯好開心呢?
下一集會講

請多多十卜同CMCM

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6104
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #3 冰之雪花 的帖子

thx 你十卜我地牙

頂部
牙雯卍
初生嬰兒

會員編號 378100
精華 0
積分 264
帖子 29
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6104
狀態 離線
  閱讀全部
第二集
"突發事件"

到左6點~~

去到餐廳....

牙浩早到左~so佢係到等左好耐

牙浩大聲咁話(見到牙雯):牙雯...呢到牙!!!!

then牙雯行埋去

牙雯:halo..你咁快到左既

牙浩:唔好理呢d野la~你....今日好靚

牙雯:係咩~?thx你咁讚我

突然有個士應行埋去...

士=士應

士:你好!!先生...小姐..你地想食咩呢?

牙浩:牙雯..你想食咩?

牙雯:我要一杯菠蘿粟米雞粒沙津

牙浩:我都係牙

士:好!請兩位等等

士應走左之後....

牙浩突然kiss牙雯

牙雯心諗:我個初吻冇左la....但係呢種feel好得意..好sweet牙

牙浩:牙雯...我好愛你...我好想你做我女朋友..得ma?

牙雯:得!(勁hapi)

牙浩:我地等陣去行街街牙..好嗎?

牙雯:好牙...

))去反牙玲同權個到((

牙玲同權食緊野

牙玲:牙哥..家姐就好la..有拖拍

牙權勁緊張咁話:佢拍拖..有可能..佢鐘意果男仔咩?

牙玲:佢更係鐘意la..佢有仔溝wo...+上牙浩佢又有小小鐘意

牙權心諗:唔得la~個妹盲泥比人搶左la...

牙權:佢地係where?

牙玲:AA餐廳 lo

牙權:牙妹...你食住野先...我出一出去

~下一集~

牙權咁急去where呢?
下一集會講.

請十卜十卜^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...