加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 愛情實習生
載入中 ...
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
I-See幣 11840 錢
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6273
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
愛情實習生

愛情實習生既守則

1。唔可以用真感情
2。唔可以心軟
3。演技要夠真
啊琳係一個愛情實習生
佢係一個好出色既學生
今年佢要考一個實習試
會點呢?
唔講住。。。
下次先開始

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
留言la~plz!
唔留言唔PO嫁la~!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
3A班。。。。。。。。。
Miss Lam:今日有位新同學,佢叫凱琳。
琳:大家好ar!
Miss Lam:你坐E位男同學隔離LA∼
男同學(若晞):你好!我叫若晞ar!
琳心諗:呵!我實會考到試LA∼!
晞心諗:哈!我實溝到你既!
琳:我咩都唔色,你要教下我ar!
晞:55(哈!好機會AR!)

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
你叫多d人泥十卜我先la~
講笑姐...
一陣先po

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
Lunchtime
*********************************************************************************************
晞:啊琳!你得唔得閒ar?
琳心諗:哈!咁想幫我?
琳:我得ar,咩是ar?
晞:冇,我想同你食lunch姐...不過你唔想我都冇所謂嫁...
琳:我有話唔去咩?
晞:咁又冇......咁你想唔想同我食飯ar?...
琳心諗:都傻嫁你,我唔去,咁咪肥佬?!
琳:um......好la~
...........................................................................
姣婆恩有d妒嫉,因為佢仲意啊晞
但而家見到晞同琳一齊食飯
佢就有d野想做la...
............................................
琳:唔好意思ar.我想去一去toilet
晞:唔緊要.
toilet*****************************************************************************************
姣婆恩:你條8婆!(講完,就一下打暈啊琳),(走左)
................................................................
晞心諗:啊琳咁耐ge???
晞:小姐,可唔可以幫我睇下我朋友出泥未ar?佢叫啊琳ar
小姐:冇問題.
................................................................
小姐:呀!!!!!!!!!!
出番泥...........
小姐:你朋友暈左ar!個頭仲流左好多血ar!!!
*********************************************************************************************
晞:琳!...琳!...
琳:ci...你係....?e度...邊度泥嫁?(than 又暈左)
e院........................................................
晞:e生...佢點ar?
e生:你係佢...
晞:男朋友!
e生:佢頭部受到重傷,佢已經冇可能再記得既是....我諗..你要同佢講番你係佢男朋友,如果唔係.....
晞:我明白....
....................................................................................
晞:你點ar?仲痛唔痛ar?
琳:我唔色你嫁wo...
晞:我係你男朋友ar...e生話你頭部受到重傷會暫時失憶,所以你先唔記得我lor...
琳:真既
晞:55
**************************************************************************************************************************************************************************************************
啊琳真係慘ar,咁就做左啊晞既女朋友...
下一集佢地會點呢?
姣婆恩又會點呢?
十卜我,我先再po

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
琳:真既
晞:55
一日一日咁過去,佢地一日比一日恩愛
但啊琳就一D都冇記得自已係一個實習生
仲真係用左真感情TIM!
糟la∼用左真感情就會fail嫁la
啊琳今次一定唔合格la∼
而且校長已經知道左la。。。
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
校長:啊琳,你冇是ㄚ?
晞:你係。。。
校長:我係佢啊媽
晞:琳,e個係你媽媽,記住la∼
琳:媽!
校長:女ㄚ,過泥ㄚ
校長:你。。。。。。。。
校長同{女}講左d咩呢?
想知?下次先la∼
留CMㄚ唔該!

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6273
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
咁少人十卜我嫁>3<
唔講住LA!
多D人十卜先LA∼

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...