加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]!|"["1生中最愛`'*
載入中 ...
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
I-See幣 22912 錢
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-16
註冊天數 6556
來自 大埔官中
狀態 離線
  閱讀全部
第2日起身..好似以前禁樣*變番本來既琪琪啦
係1個堅強既琪琪 ..自己突然大聲禁講*
"琪琪 ..琪琪終於番左黎啦!今日開始要過得開開心心"
"以後DINO LEE個名從此係我既字典消失..YEAH!!"

之後冇耐我就刷牙洗臉..起身番學*
電話響起..係YOYO
YOYO:琪琪..起身未丫?
我:起左好耐啦..(開心)
YOYO:做咩事禁開心丫?
我:1陣話你知..
YOYO:好啦..你屋企樓下見啦..
我:OK..收到

之後換左校服..擺出1個勝利既手勢*
自己又無啦啦傻笑..自己又自言先語
"今日既琪琪傻傻地添..哈哈"

跟住係屋企樓下乳到YOYO同呀LOK啦..
YOYO:令女..早晨
LOK:早餐..琪琪
我:大家早晨(大聲叫)
LOK:琪琪番左黎啦啵 ..
YOYO:係啵!做咩事禁開心先?因為DINO?
我:哈哈 ..邊個叫DINO丫?(扮吾記得佢,,因為吾想自己再傷心)
LOK:算你叻啦..忘記佢吧!!
我:要忘記邊個姐?(扮傻)
YOYO:算啦..琪琪番左黎就乜都得
LOK:嗯嗯..食早餐啦!
我:GOGOGO!!(自己跑左去)

之後去到1間粥店..
食食下..有人叫我..LEE把聲好熟*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6556
來自 大埔官中
狀態 離線
  閱讀全部
1望後去..原來係呀龍啵!
我:哈哈..禁有緣既我地?
龍:不嬲咖啦..
YOYO:HIHI*我叫做YOYO丫!(笑)
LOK:我叫做呀LOK..多多指教(笑)
龍:你地係琪琪D FD*我都係佢個好朋友黎咖!我叫做呀龍..
LOK:哈哈 ..以後大家都係FD*
YOYO:坐低1齊食野丫!!
龍:好好..

之後無啦啦我自己喊起上黎..
LOK:做咩事丫琪琪 ..
YOYO:你又諗起個衰人丫?
龍:琪琪 ..你話過會放低佢咖啵!!
我:(不停禁喊)
YOYO:傻婆..吾好喊啦*佢吾值得你為佢禁樣啵!
我:嗚嗚..我喊吾係因為佢*係因為你地實在太好啦..
有你地LEE班FD..我真係太幸福啦!!
LOK:琪琪..吾好喊啦!!我地永遠都係好朋友 ..
龍:仲有丫..你有事我地第1時間撐你咖 ..
我:哈哈..(笑番)
YOYO:又喊又笑..正1傻婆黎既

之後大家1齊大笑起黎..好開心!!
跟住番到學校就好似以前禁樣..串串咀咀禁樣*
真係好好咖..吾洗諗禁多野*吾洗再記住個衰人..
做番我自己[旁人的不理*我做我自己]

之後上堂係禁同YOYO SMS
YOYO:琪琪..今日放學我地去SHOPPING..
我:SHOPPING?好丫..同邊個去先?
YOYO:你想呢?
我:不如我地同埋呀LOK同埋呀龍去嚕..
YOYO:好好..我地係BEST FD黎咖嗎*
我:哈哈..係丫!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6556
來自 大埔官中
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 儀女!![]] 於 2006-12-28 01:52 PM 發表
哈哈...你未睇哂??

係呀 見甘好睇 咪post 比你地睇囉

頂部
《呀軒﹏
吹水學徒
∼死神谷!軒

會員編號 220224
精華 0
積分 650
帖子 1743
威望 0 點
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6556
來自 大埔官中
狀態 離線
  閱讀全部
唔係好想post啦 冇咩人支持

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...