加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2009-10-8 11:40 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哦哦 -v- 原來係呀晞見到
明哂 XD

比多5個cm黎我就po next ch;p`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
林寶玲同埋唐月怡~`好好感情既一對fd呢`
要繼續黎依到睇moimoi ah;p`

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-10 07:48 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉.我黎啦^_____^
比多D CM您先.CMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCM
吾好話我啦=]

小kk曳曳,睇完唔留cm`

第14集  奪命大頭山

上回講到MOIMOI同阿南講多謝...阿南唔係好明...

之後佢地就開始佢地一日既旅行...-V-''

終於出車...

MISS:「甘既...大家係咪覺得行山係件好悶同好無聊先?哈哈..不過唔洗怕...今次呢次遠足...一定可以滿足大家既.....」

大家都唔係好明MISS想講咩...

MISS:「哈哈...賣個關子先..上到大頭山..山頂...大家自然會明白^^」真係好恐怖...仲恐怖過我作個D恐怖小說= =

MEIMEI就同班男仔玩到勁DIN!>3<! 簡直係狂歡!

MOIMOI同阿南坐..=)為左多謝佢琴日帶佢番房...-V-

阿南問:「做乜今日無啦啦投懷送抱喔!」=V=''

MOIMOI大笑:「緊係為左答謝你琴日既恩啦..」

阿南不唔係好明..:「恩?」

MOIMOI:「嘿嘿...你咪扮傻啦...我知帶我番房個果人係你黎咖NA*^^」

阿南點一點頭但冇講野..

MOIMOI:「-V-''算啦...既然你唔認..就算啦..不過我都會當你係恩人-V-''」

阿南望一望坐係前面既阿晞...

(唔通...係佢?)

終於到左佢地既目的地..."大頭山"     <<-----      (這山名純屬虛構=V='')

「哇!終於到左大頭山啦>3<!」MOIMOI好開心-V-''

「係!」阿南答

MOIMOI抬起頭..望住高高既阿南...「-3-都唔知點解你地D男仔高到隻座山甘...」

阿南微笑:「嘿嘿..甘你咪小山丘囉!^^」

MOIMOI嘟起個豬嘴:「-33-''」  真係好豬-3-''

MISS就話係到解散半小時比佢地自由時間...之後就再向上行....

MOIMOI周圍行....望吓有冇阿晞個蹤影@@''

見到啦見到啦..阿晞又拖住小青隻手..好似好SWEET甘...

MOIMOI凝視住阿晞...心裡面有好多唔開心既說話..

(我覺得...允青敏...同阿晞比我仲櫬....)

(佢地..唔單止兩個都甘好樣...而且高度..都好岩...KISS都易KISS D= ='')   你講甘奈都係為左呢個問題姐?

阿南行去MOIMOI到:「做咩呀?見到佢地甘SWEET你都想呢?」

MOIMOI快面紅哂:「超!我踩過你呀!」        MOIMOI講左字...係「睬」-33-''唔係「踩」

阿南微笑...

娜加拖住阿謙...行...:「哇...呢到真係好靚呀..D景真係唔錯!」

阿謙笑:「係呀..真係好正!」

娜加低頭:「不過...」

阿謙唔明:「嗯?不過咩?」

娜加:「MOIMOI佢...一定唔開心...」

阿謙搭住娜加膊頭,,,:「放心啦...佢地一定冇事既!」

娜加苦笑:「希望啦...」

阿謙:「MOIMOI佢...表面上扮到冇野..其實佢對之前所發生既事..都仲係好敏感!」

娜加問:「點解甘講?」

阿謙:「佢快面條疤痕..佢.....其實一直都好介意...」

娜加點頭。

阿謙:「其實老爺佢身體已經好番哂..不過要住係醫院....有待醫生檢查....但係..MOIMOI佢..一直都唔肯見老爺...」

娜加:「點解...冇聽佢提起過?」

阿謙:「我諗..唔想人擔心掛....」

娜加:「嗯...」

==========================

之後佢地就要行上山....

行到半路...

MOIMOI大叫:「哎....好勊呀!!!點解條死人路斜咖*口*」

阿南好似唔多覺勊....

MOIMOI:「喂!」

阿南望一望MOIMOI

MOIMOI超無禮貌:「(咩)我!」   WOR!幾串-V-''

阿南另番轉頭繼續行上去冇理到MOIMOI..

MOIMOI即場O嘴...

娜加同阿謙係後面笑-V-''

阿晞望一望MOIMOI....小青見到阿晞好似開始有D關心MOIMOI甘..有D唔甘心...

終於...上到去啦..大家都超勊.....勊到行唔到甘制...

MOIMOI簡直成條蟲甘...

娜加拉起MOIMOI:「起身啦...地下好多....米田共既物體呀-V-」

MOIMOI諗起米田共呢樣野即刻起身...:「呀!!!」

娜加大笑:「哈哈..低B婆!人話有你就信..哈哈...」

全場人都係到笑佢...-口-''OH!好瘀!

MOIMOI快面又再一次紅哂...-V-''

MISS再講解上面有D咩好風景....

當大家...一望山上..竟有個........好大既....滑梯? *(有成5條)

大家個口都O左....原來MISS頭先所講既野.....就係講緊呢個...

有山甘高既....特大滑梯...

大家都超驚....諗緊...究竟係咪真係用呢條滑梯落番去好= =' (比我..我情願行番落去..)

MOIMOI驚:「><唔制呀!我死都唔用呢個落去..」   你死左仲點落番去?

娜加冷靜甘望吓個清梯有幾長:「真係幾長!」

阿謙諗完一陣:「我想試吓...」

娜加都笑笑口:「我都係^^」      WOR!佢地兩個真係好大擔...

阿南微微笑:「我都想試吓...」

MOIMOI無奈地下左聲:「吓!」

發覺原來個個都想玩.....

MOIMOI點算好呢?

MEIMEI大笑:「哈哈...我就玩慣機動遊戲既,,出名大膽!>3<!」  WOR!幾自豪..

MOIMOI聽到MEIMEI甘講..即刻O哂嘴...

連體能唔係好掂既小青都話會玩...

=============================

今次..點算好?

MOIMOI會唔會用呢條奪命滑梯落山呢?

下回分解xdd

留cm牙0.0

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 whymepk 於 2009-10-10 08:38 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你已經有超過150個cm~
仲要置頂加精華~
一啲都唔矮~

依到唔係公主房 如果你唔係睇既就唔好出聲`
仲有 你好似誤會左 戈個cm 解高度 而唔係解 comments`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 whymepk 於 2009-10-10 08:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我有睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
睇完搞個爛gag姐~
我改返~
不過我唔知搞爛gag關公主房乜事lo??

公主房比聊天,而依到係唔比,即係唔比冇意義回覆`
而且!睇完唔留cm 咁樣係一樣好缺德既行為`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 whymepk 於 2009-10-10 09:12 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哼~依啲叫有意義嘅回覆??
依啲唔算聊天?

佢地係我好重要既讀者 唔好拖佢地落水`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2009-10-10 09:26 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
家姐唔好咁勞氣 / ^ \
我錫番   XD
話說條滑梯好似好好玩 -v-`

小嘉嘉~!我見到你真係好開心`
咩x咩y咩z都唔記得哂lu~~`
話說你覺得moimoi會唔會去玩?`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-10 10:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
小婉.D人犯賤.吾洗理佢架啦~
我都好想玩條滑梯.我都係出名大膽架-w-
旦係我驚玩完第1次會嚇親[真係有既話-_____-]

小k~~你真係可愛~~`
咁如果有,你會自己玩定係同埋bfd玩?`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2009-10-11 12:56 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

唔知點解我硬係覺得佢會俾人拉落去一齊玩 v_v`

總知佢會玩就係na..`

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-11 09:47 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我冇BFD架.
如果真係有.我第1個拉小婉你陪我玩-v-'

唔好ah~我會驚架,,,`我唔敢玩..寧願自己行番落山`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
第15集  唔係嘛?我同你玩?

上回講到...佢地去左大頭山 山頂....竟然見到幾條好長...好長既......滑梯.....(嚇都嚇死..唔好話玩...)

個個都玩...甘制....得MOIMOI係到諗緊玩唔玩...

MOIMOI見到有D情侶既對話..

「呀..小明呀....我好驚驚呀!不如你同我滑同一條滑梯喇!」 個女仔都幾姣-V-''

「豬豬..好喇好喇....我陪妳啦!我地去啦..」 個男仔個腦好似傻傻地甘= =''

MOIMOI望住佢地都好無奈...

(洗唔洗甘恩愛?-3-)

講番轉頭...
MEIMEI就拉左成班仔去玩....

娜加同阿謙都已經排緊隊....

阿南行去MOIMOI到:「點呀?一唔一齊呀?」

MOIMOI搖搖頭:「唔制-口-''我死都唔玩呀..會死咖!」  甘又唔會既...-V-''應該..

阿南笑笑口:「甘你自己行番落山啦!BYE!」    好絕情呢-V-''

阿南轉身仲要+多句:「小心山頭到有大頭山....山鬼^^」  阿南好衰-口-''

MOIMOI無奈:「?...有....有鬼?*口*」

阿南笑笑之後走左...

阿南真係好衰-口-''MOIMOI比佢搞到好驚....

而小青同阿晞就好似意見分歧=0=''

小青:「阿晞..點解唔玩呀?」

阿晞冇應到小青...只係沉默...=口=''正所謂沉默是金...=口=''

小青嬲得制...之後就走左....阿晞就企係原地....

娜加同阿謙就準備玩滑梯....佢地問過MISS可唔可以一齊攬住落...MISS都批准...>#<

娜加攬住阿謙死都唔放:「呀!!!真係好高呀!!!阿謙..我地..我地去啦...」  去邊- -''

阿謙將娜加抱得好緊...驚佢飛出去-口-''  雖然真係誇張左D...

阿謙微笑:「娜加..我地真係..好似...」

娜加問:「好似咩?」

阿謙未答..佢地已經滑左落去..

阿謙大叫:「鐵....................達..........................尼...................號...........................」落左去..-口-

娜加同阿謙就甘好快甘速左落去...MOIMOI望住佢地兩個既身影愈黎愈細...尖叫聲愈黎愈大....真係好恐怖.....心入面都...震左震...

MOIMOI心諗:(呀....呢到落去會死咖*口*)

之後就到...MEIMEI....同左個男仔準備落..>3<!''

MEIMEI大聲講:「WOR!真係好正耶>3<!董綽潔冇膽鬼>3<!」    好衰耶..meimei'''-33-''

MOIMOI無奈:(哼..敢玩好巴閉咩-3-)

MEIMEI好勇甘拖埋條仔去玩...WO!...完全唔洗心理準備..就落左去...大叫:「董綽潔係全世界最醜既女人!!!哈哈....哈.......」  佢把聲拉長得好勁....>3<!

個個都大笑-V-'''

之後就到阿南......WOR!!自己一個玩...好勁耶..>3<!

阿南向MOIMOI微笑:「下面見啦^^」  

MOIMOI無奈一笑...

阿南就無聲無色甘落左去....

(講起上黎..佢地玩呢條奪命滑梯,,,都幾似一樣野....-V-''似...好似...天使得得B....同人SAY BYE個樣-V-)

之後......好多人都...落哂去甘制...只係得番...小青同阿晞仲有...MOIMOI...

甘岩有個男仔問小青...:「...阿....允...允..同學..請問..我...我可唔可以...同你....一齊玩...滑梯?」

小青諗都唔諗就答應左:「吾..」

之後小青同個男仔又落左去...真係幾大膽...-V-''

甘...之後就得番阿晞同MOIMOI..-口-''

老師好唔耐煩:「呀....你地點呀?自己行落去定.....點?」

阿晞唔講唔出聲...MOIMOI就望住老師...(望住老師都冇用)

MISS:「唔好阻住我收工.....」

MISS唔等佢地...好大力甘推佢地去滑梯邊...

MOIMOI大叫:「唔制呀...我唔玩呀!甘高..會死咖!」  =口=''哦..無計啦...

阿晞就靜靜坐左係滑梯...而MOIMOI坐左係阿晞大腿上...

MISS微笑:「好啦...旅途愉快^^」   好奸耶....

之後MISS輕輕一推...阿晞同MOIMOI就.....衝左落去...

「呀!!好恐怖呀!!!救命呀!!!」MOIMOI大叫..

「爺爺...主呀!!唔好呀!!!」   亂甘UP= =

「嗚.......」MOIMOI真係驚到喊..

阿晞抱緊MOIMOI....

MOIMOI忽然間覺得阿晞好似係到保護緊自己甘...MOIMOI試吓睜大眼..見到阿晞好用力緊閉雙眼.....好似都有D驚...

MOIMOI都唔汁輸....超大力甘攬住阿晞....

MOIMOI心諗:(阿晞...阿晞佢..攬住....我....)  

終於幾經辛苦...佢地到左山下...

MOIMOI嚇到攬實左阿晞唔識放手....阿晞望住MOIMOI...

MOIMOI好..無奈:「對..對唔住..我.....隻手...硬...硬左....放...唔到...手...」=口=''OH!MY GOD!

阿晞冇講野...只係行去小食部...MOIMOI只好跟埋去...因為佢隻手放開唔到阿晞....=口=''
-----------------------------------------------------------------
想快d p0就要識做喇;)`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-10-14 08:29 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
幾時先p0 `咖
好想快d有得睇

比多d cm黎我咪p0 lo,嘿嘿嘿!`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...