加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `yin;) 於 2009-10-1 12:51 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
刀疤MOI啊*v*(!)
我又來sUpp0rt你了
==================
唉;
就係甘撞一撞;
毀左MOIMOIxd.
總知好慘t0t`

moimoi真係好陰公咧...`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
我唔覺得咁快po哂佢你地會開心`
k實等待都係一種快樂`
就好似你睇連續劇咁, 等下先有得睇先會令你地珍惜佢`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-1 08:33 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我既管家
我等得好苦呀

你既管家?你話c係你既管家?`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
c再恐嚇我既話我就再耐d先po`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
第11集 夏令營

娜加申住懶腰甘講:「上次去唔到旅行..今次終於有機會可以去輕鬆吓啦>3<」

阿謙和應娜加:「係呀..終於可以去玩吓!」

娜加同阿謙望住MOIMOI同MEIMEI....心諗:「甘FD既?」  =口=''甲BAND嘛..唔FD至奇

好多人都望住刀疤MOI同MEIMEI...佢地兩個都甘可愛,,,引黎好多人圍觀-口-''

「哇..好可愛呀..F.4都仲係甘細粒既*V*」

「係呀...呀..影佢地個樣啦!」

好多人都談論佢地個樣-口-''

MEIMEI心諗:(如果唔係要同佢一齊甲攻個果乜Q青既話..我都唔會同佢一齊= 3='」

MOIMOI心諗:(你收啦...-口-你估我好想同你一齊?)

小青同阿晞甘岩番到...

小青問:「阿晞..」

阿晞:「吾?咩事?」

小青:「我想去個廁所!」

阿晞微笑:「去啦」

MOIMOI望到阿晞對小青甘好..心都有D酸....MEIMEI望到:「佢收皮啦...睇佢風光得幾奈..」=口='

MEIMEI望住MOIMOI咩住個包包...

「喂...你個包包甘多野既?裝左D咩係到呀?」

「-口-''秘密!」

「-口-''你個包包咩得甘高超似護脊書包-V-」 MEIMEI好衰-口-'

「超...你理得我丫-口-」  不過真係好高...

車上..

MEIMEI同MOIMOI好似孖公仔甘...一齊坐...而甘岩前面就係小青同阿晞..

娜加同阿謙就坐係前面...而阿南就被D女仔圍住坐...

MOIMOI拎住舊朱古力..慢慢MEET黎食...MEIMEI見到即刻搶左去:「獨食難肥呀!」-3-''

MOIMOI搶番:「我咖!!」

...MEIMEI又搶:「我要食呀!」

...終於...搶出禍....舊朱古力被佢地既手既溫度...熱熔左DD...之後跌左落小青個頭到...

MOIMOI同MEIMEI望住小青....定住左..

小青慢慢用隻手拎起舊半溶朱古力....

MOIMOI:「*口*佢..佢發嬲...」

MEIMEI:「=口=''唔關我事咖!係董綽潔.....接唔穩...跌...跌左落妳個柒頭到-口-''」  柒頭....-V-''

小青出奇地冇大發雷霆只係冷冷講左句:「無聊!」

MOIMOI同MEIMEI只係O左個嘴...

阿南遠遠望到佢地尷尬既場景微微一笑...

阿晞坐係小青隔離乜都唔講...

MOIMOI偷偷地望阿晞..阿晞都扮睇唔到佢...-口-''

MEIMEI:「=  3=''你算吧啦..」

MOIMOI:「超..」

============================

終於到左營舍...

老師講解完之後...同學就拎鎖匙上房...

娜加做房長..

MOIMOI

MEIMEI

小青

入到房...

小青就好靜甘搵一張床....

娜加就狂sd sms...-口-''唔洗講緊係同佢愛人..

MEIMEI就打電話比佢D情人..

而MOIMOI就.....-口-''冇野做...

MOIMOI心諗:「佢地個個都有野做..無理由我乜都唔做咖...」

之後MOIMOI就走左出房...周圍行..

==========================

另一邊...

真係甘岩得甘橋....

阿謙做房長...

阿晞

阿南

就同一間房...

阿謙就同娜加SD SMS

阿南就坐左係到..發呆...

阿晞就坐坐吓...突然出左去...

阿晞周圍行...

阿南望住阿晞既背影...

============================

0330''MOIMOI會唔會同阿晞....相遇?`

下一集...分解`

今日係中丫秋~~丫節~~(請幻想我用粵劇既唱法黎講衣句野)`

緊係要同你地玩個遊戲架na!

同上上一次一次`

10min之耐回到我既就有多!!`

錯喇錯喇!唔係1集!`

3集ah!!!!!`

明益你地na~咁記得加油喇!嘿!嘿!嘿!`

另外,請為這篇文評分
1為最低
10為最高

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
..........估唔到..冇人中獎`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 yin131 於 2009-10-3 04:46 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
有ah有ah~
我黎啦~
3集~
g0g0g0.
我比8分
果2分系因為婉兒要等NNNNNN咁耐先post集

本新如果你地夠留意150[2]`
就快d番cm,就有得出多3集`
點知你地唔夠手快不特止種要格咁多個鍾先回一個cm-.-`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-3 05:07 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你禁早我都未醒呀-x-

咁你想我幾晏po= =`

QUOTE:
原帖由 ★.C` 於 2009-10-3 05:14 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
7分.__.  今集太短

~_~你估我想咁短架咩`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-10-4 08:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
a___a`中秋節快樂[!?]
9分9分 :D`
我刀唔知點解係9分a___a

小ka*v*得閒去一去公主房supp*我><`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5441
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-10-4 08:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
a___a`中秋節快樂[!?]
9分9分 :D`
我刀唔知點解係9分a___a

小ka*v*得閒去一去公主房supp*我><`

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-10-4 10:44 PM  代幣  -2   內容重複

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...