加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-11-3 10:00 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
婉兒放心啦~
有我地尼班忠實讀者系度.
150.150[2]一定吾會沉;]

150死左......聽日會p0..架喇`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-11-4 08:08 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

未死既未死既~
死左我幫您同佢返生啦;]
等到眼刀突晒啦-3-[本身就突]

你素耶素咩?{唔明就算na;)}`

呢一日算係甘多集以黎..最平凡既...........一集...

MOIMOI好專心地聽MISS講書...

娜加同阿謙就繼續傾計..(佢地本身唔係一齊坐咖....係同人調位調到一齊坐-V-)

MOIMOI又望望?個黑板....開始又睇唔清楚...

(點解....成日睇野都甘既?哎-口-''唔通要我用眼鏡?)   

(我記得..阿謙佢櫃到有一副眼鏡.....等我聽日帶黎用用先-V-)   ?...人地D眼鏡黎咖WO?邊岩用呀?= =''

小息....

娜加問:「MOIMOI..落唔落去買野食?」

MOIMOI笑:「唔啦..我..我想留係到溫書...」

娜加微笑:「嗯..OK」

MOIMOI:「我都唔想.......(能迴避嗎...我怕了當那電燈....)   搞GA= =''

娜加:「夠啦...唔去唔洗講甘多野-V-好啦...我閃啦..」

之後娜加就拉走左阿謙-V-

MOIMOI係到溫書...

點知...忽然間...有個人從後攪住佢*口*(驚嚇)

MOIMOI大叫:「哇!!非禮呀!!非禮呀!!救命!」

阿南笑一笑:「嘿嘿..係我喔!」

MOIMOI轉身望一望:「@口@先生?」

阿南微笑:「甘乖既?」

MOIMOI:「唔係既....因為就黎考試啦嗎...我想升班呀...唔想留班..」

阿南笑:「哦...甘你加油啦...」

MOIMOI甜笑:「嗯...你都係啦..」

阿南:「嗯..係啦...今個禮拜5...運動會...你有冇參加D咩項目呀?」

MOIMOI:「?...今個禮拜5咩?我唔知既?」

阿南:「係呀...甘你想唔想同我參加2人3足?」

MOIMOI:「?....2...2人3足?」

阿南:「嗯..好好玩咖!」

MOIMOI:「好似真係幾好玩甘WO!」

阿南邪笑:「嗯....甘點呀?公主」

MOIMOI將隻腳放係張?上面...:「甘呀...甘我就委屈一?...同你呢個平民參加啦!」

阿南望一望MOIMOI下低......:「嗯@@今日..乜都睇唔到..WO」

MOIMOI好自豪:「我今日著左LV既P褲...緊係乜都睇唔到啦@V@」

阿南烘埋去MOIMOI耳邊:「甘你要記得每一次都要著啦WO!」  哇..阿南真係好咸濕耶-V-''

MOIMOI:「哼!你同我放心-V-」

阿南微笑:「好啦...我走啦...」

MOIMOI點點頭...望住阿南既背影....好濛...:「嗯?又...又好濛...」

阿晞望到岩岩阿南同MOIMOI好似好好傾甘...

小青有D擔心:「阿晞..你怕唔怕...」

阿晞提起隻手示意唔洗擔心...

小青心諗:(果個人...又想耍咩花樣?)

================================

幾日之後.....終於係一年一度既..運動會-V-''

真係甘岩得甘橋....小青同阿晞,MOIMOI同阿南...又玩2人3足...甘樣都不特止...仲撞到正一正...同一時間一齊比賽...=口=''

阿晞蹲下...用繩綁住小青同佢既腳....而阿南就蹲下綁住MOIMOI同阿南自己隻腳...

唔記得同你地講聲...佢地係隔離線咖喳...所以....佢地見到對方...

當然兩位男生....相遇既時候...一定會有火花..-V-''

阿南邪笑:「我唔會輸比你..」

阿晞微笑:「嘿...拖住個甘矮既跑...唔輸至奇」    阿晞..講野唔洗甘盡既..0V0''MOIMOI係隔離...咩都聽到...

MOIMOI啤住阿晞:「你講咩呀!!!」

阿晞冇直望MOIMOI只係望住小青..:「講咩唔好呀?」

MOIMOI:「哼....低B仔!」

阿晞:「死矮MOI!」

MOIMOI同阿晞互啤....阿南摸一摸MOIMOI快面...:「唔好甘嬲啦....唔洗理佢..」

MOIMOI忽然面紅之後即刻另向第二面..

阿晞望到...都有D....唔開心...

小青有D擔心:(阿晞...點解...你唔直接同董綽潔講...點解係都要將D野攬哂上身...)

2人3足...正式開始....

「3........................

2...........................

1............................

開始!!!    」

阿晞+小青都跑得唔錯..可能因為高度唔係太遠....

而MOIMOI同阿南...雖然比人感覺好唔協調....(PS:因為高度-V-)BUT...佢地都算係比起其他差唔多高既男女「算」跑得好!

佢地兩組叮噹碼頭......唔知誰勝誰負*3*

當..佢地兩隊跑到3分之2既圈數既時候....MOIMOI開始有D唔對路...

MOIMOI心諗:(好...好..辛苦呀....對眼...點解會...甘難睇既....好多..白光....)

MOIMOI心諗:(點算好....如果宜家停既話...我同阿南就會輸...我地會..輸...)

阿晞跑既時候不忘留意?MOIMOI個樣...

阿晞心諗:(佢...會唔會...有咩問題?)

終於...差唔多跑到終點既時候.....

「呀!!!!!!!!!!!!!!」

MOIMOI尖叫....

全場人都望住同一個視線....

「哇....扒街呀!!」

「好多血呀....好嘔心耶...」

「甘慘既....甘博做乜WO?」

「呀..好多算耶...點解會甘咖..」

好多人都議論紛紛....

扒左係地下既MOIMOI用手摸一摸自己雙眼...:「係.....係血....」

阿南關心問:「MOIMOI?冇事嘛?你起唔起到身呀?」

MOIMOI唔想任何人被佢呢個樣嚇親..之後抹走D血...

MOIMOI抬起頭:「我.冇事...我..我想去廁所...」

MOIMOI好快甘跑走左...阿南見MOIMOI跑得甘快..就冇理到佢上番看台...

但係賽道上..大家到見到有一大灘血跡...

阿晞同小青望到....

小青問:「阿晞...佢...點解會甘..」

阿晞搖搖頭..之後就向住廁所既方向跑去....

MOIMOI去到廁所....望住快鏡....既自己...雙眼又開始流出一D紅色既.野...

由雙眼到...慢慢流出...兩行...好似眼流既血.....MOIMOI唔敢相信....:「點....點解會甘.....」

MOIMOI用力地抹走D血...:「點解...點解繼續流咖....唔好流呀!唔好再流啦...」

阿晞行到去女廁...見到MOIMOI不斷用手抹走D血....

MOIMOI留意到有一個人望住佢...:「嗯?」

阿晞驚訝地望住MOIMOI一雙..血紅色既眼...

MOIMOI知道阿晞望到佢個樣..之後就即刻跑左出去....

阿晞就一時間...冇反應...企係到..冇即時跑出去追MOIMOI....

MOIMOI跑到出去...

(點解...點解我雙眼會甘咖?會....會有..甘多血....好多血.....) MOIMOI開始有D失控...

MOIMOI跑跑?撞到一個男仔...MOIMOI抬起頭..個果男同學即刻尖叫:「哇!!!鬼..鬼呀!」

MOIMOI驚訝...之後即刻跑走左...

MOIMOI搵到一個水喉...之後就即刻開著個水喉...:「走...走呀!唔好再流得唔得...嗚...好多血呀...唔好呀....」

MOIMOI淋到成身都係水....

阿晞終於追到MOIMOI....

眼見眼前..最喜歡既女仔...竟然變成甘...心入面..有無數既內疚....

===================================

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-11-5 08:55 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好慘丫MOIMOI~
佢隻眼點解流血架._.

你想知?!我就話比你知na`

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-11-6 07:01 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

仲以為婉兒甘好.
得我一個留刀會POST添~
玩野既-3-衰人..

就係得你一個留先唔p0住t口t`
點知你地個個都唔要150架姐!`
等埋k他人先nat^t2ch都冇3頁!`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ★.C` 於 2009-11-6 11:25 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
原來佢隻眼流血 就係依個原因..明哂

C睇左咁耐先留一個cm,嬲你! `

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 *hin* 於 2009-11-7 10:01 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

去左一個好遠好遠既地方....

軒軒,比你msn我`
我同你慢慢講150`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-11-7 01:05 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我考完試黎留cM啦

咁咪gd lo...最近ka同嘉嘉都唔見左`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ★.C` 於 2009-11-8 10:08 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
原諒我=口=  我吾係成日on ISee= =

但你現家on緊bo- -+`

上回講到MOIMOI用支水喉沖自己雙眼...

阿晞見到MOIMOI甘做...心真係好痛...

MOIMOI意識到阿晞係後面望住佢...

阿晞一步一步甘行過佢...

MOIMOI突然間好惡甘講:「唔好行過黎!」

阿晞停一停...凝視住MOIMOI....

MOIMOI成身都濕哂....頭髮仲滴緊水....

阿晞之後再繼續行...

MOIMOI再嗌:「唔好再行過黎呀!」   惡T口T

MOIMOI開始....喊....

「唔好再行過黎...得唔得...」

「唔好...再...行過黎...」

阿晞企係到...冇再行...

MOIMOI跪左係地下好細聲甘,,喊...:「嗚....嗯..嗚..吾..」

阿晞目無表情....

阿晞:「甘..我去叫諸葛劍南黎...」

當阿晞想轉身走既時候...MOIMOI即刻上前拉住阿晞...

阿晞驚訝地望住MOIMOI:「嗯...?」

MOIMOI成快面都好多水珠....:「唔好嗌阿南呀!」

MOIMOI捉住阿晞雙臂。

阿晞望住MOIMOI對眼.....講唔出任何野...:「點...點解..」

「唔好話比阿南知...唔可以!」

「點解?」

MOIMOI一邊講..雙眼就一邊開始流血水...:「我唔想再要佢擔心...佢上次...已經..好傷心...」  = =''上次帶你番房個位都唔係阿南-口-'

阿晞諗起上次去CAMP所發生既事:「上...次?」

MOIMOI低頭:「唔可以...再比佢...擔心我...」

阿晞冷冷地望住MOIMOI...:「你..真係..甘中意佢?」

MOIMOI遲疑左一陣之後搖搖頭:「唔係中意...係超中意!」

阿晞聽到之後...真係好失望...:「係嗎?」

MOIMOI微微點頭...

阿晞:「你放心..我係唔會講佢知..」

MOIMOI微笑:「嗯..多謝你..」

阿晞轉身走......

之後MOIMOI凝視住阿晞背影....眼晴開始...流下..血水...

阿晞轉身望一望MOIMOI...MOIMOI同時都望住阿晞....

阿晞冷冷一話:「唔好比我知道..你講大話..唔係既話...我係唔會放過妳!」

之後阿晞就跑走左...

MOIMOI聽到呢句說話...忽然有D唔識回應....:「講大話....」

就係因為愛你..先要厄你...唔通..甘做都有錯?

MOIMOI冷笑....地..用手摸自己雙眼...

=========================
冇乜人比cm....所以短短ch..`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-11-9 07:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好睇
我一定會日日黎十卜你咖@v@
如果得閒既話XD

仲要+句如果得閒既話..`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-11-9 09:43 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
丫晞好慘丫~
好憎丫南-_-

我愛ah南.333.ah南萬歲~~!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...