加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼+超少粗口]〝喂!150cM好矮咩? [2] ”﹏已完*[番外2完*亂七八糟的結婚典禮?]
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小混混xdd 於 2009-10-25 04:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好一句笑裡藏刀呀
快啲有第二集啦
好期待呀

寶寶真抵錫;)`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 child_siu_M 於 2009-10-26 12:56 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
再來一個支持=〕
加油..希望真係多番d人黎睇啦
我都明白樓主既心情
我係作者都想人地多d留cm比多d既意見=〕
希望大家真係有心地睇文又留吓cm啦=〕

小m*v*..k實講真一句,你地留個cm我又冇野+既..`
只係想睇睇你地覺得篇野點之嘛`
如果咁都比唔落cm既話真係冇野好講lo`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2009-10-26 12:42 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
cM `好好睇
我每次入黎都會比cM咖啦
吾好嬲-333-

唔洗喇,感覺你地好似好大壓力咁,`
總之我一得閒就po na`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小★`嘉╮ 於 2009-10-26 07:43 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我n年冇上艾斯 -.- ...
所以冇黎 / _ \
原諒我
話說變得好複雜... =v=''

點解咁耐都唔上isee t口t`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 .●糖小妞:D﹡ 於 2009-10-26 07:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好岩我睇.我F.4都系得151-_-

你中意咪好lo;)`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-10-26 09:32 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
太耐冇睇啦a__a`
己經唔多記得自己睇到邊-w-`

t口t茄茄太過分喇~~~`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-27 09:52 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我又黎啦婉兒[冒住比人鬧刀黎撐您架我=]
2個刀好奸丫~

*0*小k真係好乖~我愛你`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-10-28 07:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

婉婉唔好嬲-33-,
姐姐錫返a_____a

yeah~又有個錫錫;)`

第21集  世界上無分好人與壞人?

阿南番埋位....之後阿晞起身...行去阿南個位到...

阿晞:「你演技都唔差...唔去tvb做藝人都哂左你...」

阿南微笑:「嗯?係咩?多謝先....」

阿晞微笑:「嘿...我睇你扮得幾奈...」

阿南認真:「我都睇你扮得幾奈!」

阿晞即刻收起笑容:「大家甘話..」

娜加甘岩出番黎...

阿晞冷冷一話:「我地走..」

娜加聽到望一望一阿南就跟住阿晞走....

=====================

MOIMOI出番黎...

MOIMOI:「喔?阿南....阿晞佢地呢?」

阿南微笑:「佢地話..呢到D野食唔好食WO..要去第二到食..」

MOIMOI:「係咩???我覺得OK呀!」

阿南笑一笑:「唔知呢!

===================

公園...

娜加同阿晞....

娜加問:「阿晞....其實你...係咪仲中意MOIMOI?」

阿晞望一望同自己差唔多高既娜加....無講野...

娜加再追問:「你做乜唔講野呀?」

阿晞都依舊唔講野....

娜加拉住阿晞:「點解你唔講野...」

阿晞冷冷望住娜加:「唔重要..」

娜加唔明:「唔重要?」

阿晞行去前....:「中意同唔中意...已經唔重要...」

娜加:「點會唔重要呀!我問你!你其實係咪一早已經知道阿南係衰人!」

阿晞轉身微笑:「係呢個世界上無分好人定壞人..」

娜加無奈:「阿晞...」

阿晞:「我走啦....你自己番去都OK咖可?」

娜加點頭。

阿晞微微笑就走左...

娜加望住阿晞背影...有種難以形容既...感覺.

(阿晞...你同阿南之間...係咪有D咩秘密?)

==============================

阿南同MOIMOI食完飯之後....就行番屋企..

阿南同MOIMOI行....比人一種感覺.....好怪=口=

因為一個甘高...一個甘細粒...KK地甘= =

好多人望住佢地.....

(<哇...個男仔好似吳尊呀><!>) 靈;;如果係吳尊既話我想飛過去:)本人中2吳尊<3

<哇..唔係WO我覺得佢似小豬WO!>

<車..我覺得佢似允光多D= =''>允光-V-

阿南微笑:「我....可唔可以問妳一個問題嗎?」

MOIMOI點頭。

阿南:「完全放低...洪晞程未?」

MOIMOI聽到呢句說話..有D嚇親,....

MOIMOI微笑:「放...放低左啦..緊係..哈哈...」

阿南:「真係?」

MOIMOI勉強笑:「緊係啦!!」

阿南:「甘妳...中唔中意我?」

MOIMOI望到突然間甘型既阿南....有D面紅:「喂喔!咪甘望住人地啦...人地...怕羞*3*」

阿南拖住MOIMOI隻手:「做我女朋友...」

MOIMOI抬頭望住阿南...太高了...

MOIMOI微笑:「阿南...你真係好好人..」

阿南以為佢會一口答應:「喔?」

MOIMOI:「記得...第一次...見你既時候.....你呀..真係好COOL....COOL....到爆...」

MOIMOI再繼續講:「點知..你竟然好好人.....請我飲野-V-....個次都未正式同你講多謝...」

阿南點頭。

MOIMOI認真:「但係....對唔住...雖然...我可能...已經放低左阿晞....但係...唔代表我會接受你..」

阿南驚訝地望住MOIMOI:「點解?」

MOIMOI:「因為....拍拖...唔係一朝一夕既事...」

「我相信...之前你都有最喜歡既人....你都應該會明白...個種愛..唔係話搵其他人黎頂替就算....愛情唔係遊戲....對我黎講...係一件...最寶貴既事....」

阿南依舊望住MOIMOI...

MOIMOI甜笑:「所以...我地,....不如..繼續做朋友...」

阿南輕笑:「嗯...冇問題...」  係咪真係冇問題呀?

MOIMOI:「對唔住呀...阿南....但同時都要多謝你..」

阿南笑:「唔緊要...」

MOIMOI:「好啦..時候都唔早啦..我走啦..唔洗送啦-V-''.BIBI*」   人地都冇話要送你-V-''

阿南點頭。

MOIMOI走左....

阿南企係原地...

(洪晞程...有咩令妳....值得保留係心裡面...)

阿南好灰....作者好傷-V-''
---------------------------------------------
註;;小m中2阿南;)
P.S.我都好愛ah南架>﹏<

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kakayiyi 於 2009-10-28 07:45 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
哈哈-w-
錫完就有得睇`
-
但阿南係衰人a___a

但ah南係好好人,好型,好正,好令仔>v<`

QUOTE:
原帖由 `K呠子 於 2009-10-29 03:13 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
個丫南好似真系鐘意MOIMOI甘既.
旦又吾肯定喎-3-
小婉.快D POST啦
睇到上癮啦我-_____-
好似HIGH完野甘添-口-[講下笑渣我.我吾系真系HIGH左野架.
吾好叫警察篤篤拉我-3-

yeah~(姣中-.-)你想我p0多d咁比左d cm咀下我lo`
我一比kakayiyi咀就p0了耶;)`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5454
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
-'DEL

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...