加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 注意!!!
載入中 ...
TinGz.
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 476731
精華 0
積分 2086
帖子 839
威望 1 點
I-See幣 22381 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 202 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2010-11-23
註冊天數 4910
來自 香港`Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 TinGz. 的帖子
注意!!!

[版主管理留言]
小熱血2011-6-1 09:46 PM:主題無關吹水... 所以只好示作發洩區 論壇有論壇的版規... 所有會員必須遵守...

注意.

呢個壇有個會員(住上水區嘅)令我好反感.
之前佢藉故黎搵我,安慰我,
但其實佢係「安慰」我嘅同時,
一直有意無意接觸我重要部位.
我對佢好反感.
因為我唔鍾意同一個未見過,未接觸過嘅陌生人,
一出黎見面就咁Close.
始終我警戒心都未放低.
咁close會令我好唔自在,好唔舒服.
佢出黎目的都唔知係唔係「安慰我」.
anyway,真心又好唔真心都算.
已經俾佢令到我唔想再上i-see.

我在此特別聲明,
以上唔係我專登想屈佢,
更加唔係受邊個邊個唆擺,
我都有個人思想,個人感受.
我希望佢唔會再騷擾其他會員,騷擾我.
如果佢再騷擾我,我唔排除會報警處理.
因為對我黎講,咁樣已經騷擾到我.
我更加勸咁多位會員,唔好私下亂出黎同網友見面,
分分鐘俾人煩,俾人騷擾.

如果想知詳情嘅我唔介意講出黎.
唔係因為想唱衰佢,
只係唔希望有其他人受害.

-------------------------------------------------------------------------------------------

點解壇主你要移走去??
你係唔係要幫個賤人??

e家我唔係想發洩,
而係想更多人知道佢係一個點嘅人,令會員警惕呢個壇有呢D人,要小心.
唔係想擺係發洩區呢D少人去嘅地方...
咁點會有多D人知??

今次如果再有人移走,或者刪除呢個帖.
我已經影低相作證據,
我唔希望再有人移走呢個帖.
我已經將呢件事話左俾一個我好信任嘅人知道,
佢會幫我解答曬所有問題.
亦係佢令我鼓起勇氣打呢件事出黎.

小熱血,
我希望你唔好令你係我心目中嘅印象差左.
你係我心目中嘅印象係一個公正嘅壇主.
你知唔知我到底用左幾大勇氣黎講呢件事??
E家你咁樣做,我會覺得你有心企係個賤人身邊支持佢.
吹水區同發洩區相比,
明顯地吹水區更加多人瀏覽.
我E家講明就係想多人知道多人防範..
唔希望再有人受害.
但你又移去發洩區...
E家我強調唔係想發洩!!!
係要多人知...
亦因為呢件事係I-SEE壇某位男性會員做出呢件事.

最後,我重申一次,
如果有人再移走呢個POST,
我已經影低左相.
希望所有管理論壇人士唔好再做無謂,多餘嘅修改.
唔係嘅話,只會令人更加對你不信任,覺得你無私顯見私!!!!!!!!!!!!!!!

作為一個女仔,
係傷心時,只係想有個人安慰我.
但個賤人做呢D事,
會令我好反感好唔開心!!!
無緣無故被人騷擾俾人做D咁嘅事,
冇一個女仔會接受到.
會好驚好徬徨好無助!!
我希望你會係我角度到諗.
我會有咩感覺..
THANKS.

Msn:[email protected]
唔介意就加我做個FrienD
但要講低你係i-see論壇賫-口-;
Thx`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7185
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子
如果貴會員想提醒各會員...
請向我們提供有關會員名稱,MSN..電話等..
以便我們全壇公告通知全會員注意...

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
鄭大俠
高級會員

會員編號 451267
精華 0
積分 324
帖子 754
威望 0 點
I-See幣 8411 錢
GAME幣 1929 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-9-18
註冊天數 5341
狀態 離線
  只顯示 鄭大俠 的帖子
點解唔係吹水度同所有人講明先呢??
定係你想私下解決呢件事呀??
定係想幫個賤人??
講真...就算全壇公告ge....又會有人信呢件事嗎??
完全冇牽連性??

頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7185
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 鄭大俠 於 2011-6-1 09:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
點解唔係吹水度同所有人講明先呢??
定係你想私下解決呢件事呀??
定係想幫個賤人??
講真...就算全壇公告ge....又會有人信呢件事嗎??
完全冇牽連性??

主題和吹水無關...
只可轉移到相似版塊...
沒有想過什麼私下解釋決..
也沒有說是幫誰...
主要是主題違反版規...

只是以論壇秩序為大前題...
你覺得無人信係...你個人主觀問題@@
難度全壇公告...比會員自己出主題還可信??
加上全壇置頂公告才可以通知更多的會員..

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
頂部
鄭大俠
高級會員

會員編號 451267
精華 0
積分 324
帖子 754
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5341
狀態 離線
  只顯示 鄭大俠 的帖子
都係等當事人同你講係邊個吧~
始終佢把口講出黎係係確信好多

頂部
kaho:]
壇主

會員編號 478074
精華 1
積分 2922
帖子 2467
威望 0 點
I-See幣 12426 錢
GAME幣 4648 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2011-1-3
註冊天數 4869
狀態 離線
  只顯示 kaho:] 的帖子
我很明白你的感受。
如需要再進一步的協助,你也可以說出來,也許我們可以幫到你。

頂部
鄭大俠
高級會員

會員編號 451267
精華 0
積分 324
帖子 754
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5341
狀態 離線
  只顯示 鄭大俠 的帖子
我諗佢講左咁多次
都係想同所有會員知道個人係邊個~
我地應該俾更多勇氣佢講出黎

頂部
Jerez
中級會員

會員編號 455621
精華 0
積分 562
帖子 485
威望 0 點
I-See幣 6303 錢
GAME幣 193 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 血「
閱讀權限 50
註冊 2009-12-7
註冊天數 5261
來自 ~禾.家.住.火.腥=]
狀態 離線
  只顯示 Jerez 的帖子
樓主,,我好明白你感受,,都多謝你既提醒=]

不過你依家嬲系冇用架,,有時有d野發生左就系發生左,,

而且壇主都系按番規矩辦事姐,,

如果你真系認為有感既需要去放系多人睇到既區到,,

你可以照住壇主個方法去做,,感你做足左既,,我捻佢都會幫你既=]

其實我都有遇過一d感既事,,以下系我的處理方法,,

你鐘意既,,下次都可以參考下

我都系鍾意上網識fd既人,,

而且我都試過d網友一出來就手多多,,

雖然果刻我唔系太likey,,但系我都系會笑住,,不過我下一次就一定唔會同佢再見面,,

可能我系d比較玩得同大膽佢女囝,,所以我果一刻系直接捉住佢隻手拎開,,

然後用好似系玩但系帶少少恐嚇既說話笑住同佢講:"我唔系太鐘意人同我禁close~~而且...你又唔系我條囝,,比人誤會就
唔好la~"

不過其實如果你真系唔開心,,我覺得你應該系搵個女囝陪你會比較好lor,,始終會安全d ma~~

你唔介意既,,我地可以做個fd,,嘿嘿,,我唔食小朋友架!!!XD

MSN:: [email protected]

頂部
傻怡^^
初生嬰兒

會員編號 448714
精華 0
積分 203
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 8532 錢
GAME幣 531 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-8-9
註冊天數 5381
來自 屯門
狀態 離線
  只顯示 傻怡^^ 的帖子
講真..我自己都係女仔黎,我都有咁既經歷!
個男仔咁樣做緊係會令到個女仔反感啦!
但係壇主點解你要咁做呢?你唔係真係想幫住條仔牙!!
宜家個女仔要有好大既勇氣post出黎,都係唔想再有女仔會受害姐!
咁都有唔岩咩!!如果你有女仔fd咁樣..你都唔想再有其他女仔會受害啦!
唔該壇主你用下個女仔身分去諗下好喎!!!!
仲有...唔該你唔好再幫住條友啦!!!!

頂部
TinGz.
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 476731
精華 0
積分 2086
帖子 839
威望 1 點
I-See幣 22381 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 202 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2010-11-23
註冊天數 4910
來自 香港`Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 TinGz. 的帖子

QUOTE:
原帖由 傻怡^^ 於 1/6/2011 11:54 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
講真..我自己都係女仔黎,我都有咁既經歷!
個男仔咁樣做緊係會令到個女仔反感啦!
但係壇主點解你要咁做呢?你唔係真係想幫住條仔牙!!
宜家個女仔要有好大既勇氣post出黎,都係唔想再有女仔會受害姐!
咁都有唔岩 ...

超認同樓上.
平時D男仔咁樣做就已經會令女仔好反感.
佢仲要係我傷心,想人安慰我時咁樣做.
超級DISLIKE !
其實壇主咁樣做,話就話係想會員遵守版規.
但件事嘅嚴重性就係要多人睇到.
移去第二到,有邊個會關注,留意?
就算全壇置頂公告,,
咁又點?
D人根本唔知道發生左D咩事,
更加唔會去留意,去相信.
頂多都係聽下就算.

Msn:[email protected]
唔介意就加我做個FrienD
但要講低你係i-see論壇賫-口-;
Thx`
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...