加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 注意.
載入中 ...
TinGz.
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 476731
精華 0
積分 2086
帖子 839
威望 1 點
I-See幣 22381 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 202 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2010-11-23
註冊天數 4906
來自 香港`Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 TinGz. 的帖子
注意.

呢個壇有個會員(住上水區嘅)令我好反感.
之前佢藉故黎搵我,安慰我,
但其實佢係「安慰」我嘅同時,
一直有意無意接觸我重要部位.
我對佢好反感.
因為我唔鍾意同一個未見過,未接觸過嘅陌生人,
一出黎見面就咁Close.
始終我警戒心都未放低.
咁close會令我好唔自在,好唔舒服.
佢出黎目的都唔知係唔係「安慰我」.
anyway,真心又好唔真心都算.
已經俾佢令到我唔想再上i-see.

我在此特別聲明,
以上唔係我專登想屈佢,
更加唔係受邊個邊個唆擺,
我都有個人思想,個人感受.
我希望佢唔會再騷擾其他會員,騷擾我.
如果佢再騷擾我,我唔排除會報警處理.
因為對我黎講,咁樣已經騷擾到我.
我更加勸咁多位會員,唔好私下亂出黎同網友見面,
分分鐘俾人煩,俾人騷擾.

如果想知詳情嘅我唔介意講出黎.
唔係因為想唱衰佢,
只係唔希望有其他人受害.

Msn:[email protected]
唔介意就加我做個FrienD
但要講低你係i-see論壇賫-口-;
Thx`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7181
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子
正在關注事件....
如果貴會員需要採取法律行動....
本站將全力配合提供有關會員的IP地址...

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TinGz.
認證會員

榮譽勳章

會員編號 476731
精華 0
積分 2086
帖子 839
威望 1 點
GAME幣 135 個
MSN宣傳 202 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 4906
狀態 離線
點解要刪返我講佢住嘅地區??
我唔明點解要保護佢囉.
我係真心希望大家小心佢,
唔想其他人受害.

頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7181
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 TinGz. 於 2011-6-1 07:41 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
點解要刪返我講佢住嘅地區??
我唔明點解要保護佢囉.
我係真心希望大家小心佢,
唔想其他人受害.

- -...無人改過你既野...
你睇文章最尾修改吧= =....
...以下是版主管理紀錄= =@@"....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部
TinGz.
認證會員

榮譽勳章

會員編號 476731
精華 0
積分 2086
帖子 839
威望 1 點
GAME幣 135 個
MSN宣傳 202 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 4906
狀態 離線
Fine, 有D咩野就係個post到講,
反正我冇D咩係唔公開得,
我打得出黎,就係想人知,想人防範佢.
如果要私底下講,就冇打出黎嘅必要啦.

Msn:[email protected]
唔介意就加我做個FrienD
但要講低你係i-see論壇賫-口-;
Thx`
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7181
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 TinGz. 於 2011-6-1 09:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
Fine, 有D咩野就係個post到講,
反正我冇D咩係唔公開得,
我打得出黎,就係想人知,想人防範佢.
如果要私底下講,就冇打出黎嘅必要啦.

UP TO YOU@@"...
你唔想比人知佢係邊個...OK...當我無問過...

由於你既PO唔係吹水PO..
所以轉左去發洩區....

頂部
鄭大俠
高級會員

會員編號 451267
精華 0
積分 324
帖子 754
威望 0 點
I-See幣 8411 錢
GAME幣 1929 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-9-18
註冊天數 5338
狀態 離線
  只顯示 鄭大俠 的帖子
點解會去左發洩區ge??
我睇哂成篇野~我唔認為佢似係想發洩
我諗佢都係想更多人知道....呢個發洩區比係吹水個度真係小好多人
小熱血.....我個人認為你唔應該再做多餘野~真係會令人聯想到你係幫個男仔or你係本人~!!!

我冇講話咩野~只係想幫個女仔姐....始終佢都需要人去支持佢.
佢既然係係呢度認識個個男會員ge...係吹水度講都冇咩問題呀

頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7181
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 鄭大俠 於 2011-6-1 09:51 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
點解會去左發洩區ge??
我睇哂成篇野~我唔認為佢似係想發洩
我諗佢都係想更多人知道....呢個發洩區比係吹水個度真係小好多人
小熱血.....我個人認為你唔應該再做多餘野~真係會令人聯想到你係幫個男仔or你係本 ...

所有會員必須遵守版規...
如果所有會員都將無關吹水的主題
發表到吹水區...
那麼其他版有什麼作用??
沒有秩序,沒有規矩...

如果該會員是想給其他會員提醒作用...
大可以將有關人士的名稱,電話,MSN等資料給我們..
我們便會出公告&全壇置..

頂部
鄭大俠
高級會員

會員編號 451267
精華 0
積分 324
帖子 754
威望 0 點
I-See幣 8411 錢
GAME幣 1929 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-9-18
註冊天數 5338
狀態 離線
  只顯示 鄭大俠 的帖子
真係會咁做~??
就算個男會員係壇主你ge朋友??
都會照做??

頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7181
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 鄭大俠 於 2011-6-1 10:00 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
真係會咁做~??
就算個男會員係壇主你ge朋友??
都會照做??

無錯...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...