加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [南區] 距離???"
載入中 ...
西Man!XD
吹水新手
人生有歡笑_有落淚"

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 31585
精華 0
積分 5998
帖子 2855
威望 0 點
I-See幣 6969 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 蚊后:)
閱讀權限 90
註冊 2005-8-20
註冊天數 6843
狀態 離線
距離???"

兄弟"你們跟我說:我同你們距離遠了…'不像以前這樣多話題'大家都好似把內心的說話放在心"

我地識左咁多年*你們對我的改變也有很多看法*冇以前咁暴戾"冇以前咁野蠻.冇以前咁細路.冇以前咁鍾意打架"現在的..是變得沈默了.和比以前更加孤獨嗎?"

一個兄弟跟我說:我唔想身邊有一個朋友咁孤獨*所以介紹佢的朋友俾我認識..'你知唔知道.現在的兄弟.以前對你看法係點?佢地好怕接近你…'怕講錯一句野俾你打牙.你知唔知我做呢個中間人做得幾苦'我唔想你咁孤獨牙.你兇殺惡殺咁.有邊個想接近你?

聽完之後我只有笑*我可以有什麼回覆?"我心中也明白他的痛苦*對唔住'兄弟"

現在的我..就算如何也不會同以前一樣*我答應過你地唔可以仲打架"

ps:兄弟"我希望我地的距離會拉番近*

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~夢之天使~
中級會員

會員編號 359524
精華 0
積分 893
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 9990 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-16
註冊天數 6117
來自 天使梗係泥自天堂啦!!!!!!
狀態 離線
  只顯示 ~夢之天使~ 的帖子
搶1cm**
希望係同你d兄弟可以怏d好返啦=]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小白..xP
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 204412
精華 0
積分 11459
帖子 3003
威望 3 點
I-See幣 83120 錢
GAME幣 122 個
MSN宣傳 1199 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-8-23
註冊天數 6474
來自 媽子的肚-__-
狀態 離線
  只顯示 小白..xP 的帖子
hey man-v-
我都希望你快d同你兄弟既距離拉返近啦`
加油加油

頂部
岑sum;D
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 293751
精華 0
積分 13708
帖子 8788
威望 0 點
I-See幣 23821 錢
GAME幣 337 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2007-3-24
註冊天數 6262
狀態 離線
  只顯示 岑sum;D 的帖子
大佬v3v!

頂部
最佳損友~Dee
嬰兒上路

會員編號 419191
精華 0
積分 319
帖子 82
威望 0 點
I-See幣 9738 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-9-3
註冊天數 5733
狀態 離線
我都成日打嫁啵∼不過唔會同朋友打∼同埋∼打交唔係一樣好玩既事

Msn: [email protected]

3台∼
頂部
魚_仔
初級會員
笨小魚

會員編號 377209
精華 0
積分 896
帖子 241
威望 0 點
I-See幣 13927 錢
GAME幣 272 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-6
註冊天數 6066
來自 牙媽個肚*〞
狀態 離線
  只顯示 魚_仔 的帖子
+卜同區x]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...