加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我心情差你話我成日鬧情緒,我學結他你話我唔詩文-3-
載入中 ...
閃卡叔叔
高級版主
死.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 385665
精華 0
積分 5819
帖子 3295
威望 0 點
I-See幣 29037 錢
GAME幣 242 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2007-11-12
註冊天數 6023
來自 鴨團侍應-D.
狀態 離線
  只顯示 閃卡叔叔 的帖子
我心情差你話我成日鬧情緒,我學結他你話我唔詩文-3-

我心情差你話我成日鬧情緒,好心你啦,對唔夠我一年就話我

全世界得你唔知我個樣係咁ga啦!

你諗下你做過D咩黎先得ga!

好明顯囉,明明係我既你可以1叨7講[留我係我屋企,一整食]

你都痴線既!

我帶過黎係咁o岩人地送ga咋,唔關你事ga,係你自抽起條根睇我D野咋

講野唔用腦諗!!我黎你屋企要成舍鐘ga!!

成日黎咩!!

我話唔得,你又唔鍾意,我係到訓一日,你同我夜晚食左我大半盒-[]-....

大佬呀!!

盒野係人地買俾手信黎ga!!!

你估香港有得買咩!!!

連盒野係咩,邊到買都唔知,你同我食左大半盒佢?!!

我嘟你丫!!!

第二日,D親戚黎哂,佢地個個都話要食-0-....

好喇,我一粒,都冇食過,本來唔mind既,頂多自己搵下有冇。

點知送俾我o個個心問我好唔好食....

我話[ok丫,唔係太甜,又唔係太苦,唔錯]

之後佢同我講[我送俾你o個D唔係朱古力,係牛肉粒]

我嘟.....

攪到我俾人串!!

之後我訓攪,你7點幾打黎叫我起身

我問你做咩,你同我講訓到咁遲起身做咩?!

我覺得你想理埋我D日常生活D野囉

係你自己叫我同你玩到兩點絃先番黎ga!

之後我起左身,你又打過黎,問我起左身未

我同你講起左,你叫我快D梳洗,我問你做咩

你話[仲唔刷牙做咩呀?]

大佬呀!!放緊假ga!!我唔鬧你,你咪好彩囉!!!

仲要煩到咁!!

好辛苦ga!!

我起左身,整好哂D野,你又打過黎,叫我食野,我話得啦

你話[你做咩仲唔起身呀?]

你係唔係痴線ga?!!!你有病睇醫生呀!!!!唔好糟倒我啦!!!!你一係自己去青山訓啦!!!!

好喇,你又話我唔學樂結,好冇音樂氣質

我想問,咩係音樂氣質?

咁我咪去學結他囉,我想學好耐ga喇- v -

咁我就學啦,學到咁上下,你話我唔女仔,好走去學結他-0-

你叫我唔好再學結他,我應該去學琴...

你係唔係痴線ga?!!!

我同你一整學過琴ga!!

學到我自己逃學ga!!!

你衣家叫我學番?!

你有病牙?!!!你係唔係低能ga?!

我真係好唔鍾意你屈我囉!!

我唔鍾意俾人屈你唔係第一日先知!!!

唔該用你個垃圾腦諗下啦!!!

我話要同你傾衣個問題,你話我冇大冇細-0-

好無奈....

[U]HI.[/U]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cinndytsang
中級會員

會員編號 378957
精華 0
積分 1155
帖子 351
威望 0 點
I-See幣 13909 錢
GAME幣 112 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6053
狀態 離線
  只顯示 cinndytsang 的帖子
學結他都唔錯...
你入面好似講左粗口喎~!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cinndytsang
中級會員

會員編號 378957
精華 0
積分 1155
帖子 351
威望 0 點
I-See幣 13909 錢
GAME幣 112 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6053
狀態 離線
  只顯示 cinndytsang 的帖子
我嘟....(唔該!呢到!!粗口成份)

本帖最近評分記錄
  2008-8-22 11:49 PM  代幣  -4   請善用編輯功能
頂部
索女喪屍機關槍
吹水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 149287
精華 0
積分 10683
帖子 11122
威望 2 點
I-See幣 9176 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-4-7
註冊天數 6607
狀態 離線
回復 #3 cinndytsang 的帖子

個嘟字又會系粗口囉小姐-0-'
you make me laught-__-'

入正題先xD
果個系你呀媽定咩?
我系你我會鬧(x)佢囉
勁過份囉條友 -,-

msn/fb: liwingsze_lws@hotmail
屯門友;p
頂部
閃卡叔叔
高級版主
死.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 385665
精華 0
積分 5819
帖子 3295
威望 0 點
I-See幣 29037 錢
GAME幣 242 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2007-11-12
註冊天數 6023
來自 鴨團侍應-D.
狀態 離線
  只顯示 閃卡叔叔 的帖子
回復 #4 `★屍 的帖子

屍屍
佢係我一名親戚-____-"....
好過份

[U]HI.[/U]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...