加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 高價大收 (新增了相)
載入中 ...
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
RE Snow糕-3-:

600可以MA?? 價錢可再高...我要第2個 xDD  歡迎得閒再整 xDD

RE 漠:) :

咁我到時一次過過數比你..THX U > V <

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
糕-3-{GO`}
吹水學徒

會員編號 36906
精華 1
積分 2632
帖子 1135
威望 4 點
I-See幣 25658 錢
GAME幣 313 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-1
註冊天數 6818
狀態 離線
  只顯示 糕-3-{GO`} 的帖子

QUOTE:
原帖由 CHARMAINE晴 於 2008-8-18 12:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

600可以MA?? 價錢可再高...我要第2個 xDD  歡迎得閒再整 xDD

咁我到時一次過過數比你..THX U > V  

$600就好了,,不用加._.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
君;D
中級會員

會員編號 415838
精華 0
積分 982
帖子 437
威望 0 點
I-See幣 56113 錢
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-7-2
註冊天數 5783
狀態 離線
  只顯示 君;D 的帖子

QUOTE:
原帖由 CHARMAINE晴 於 2008-8-18 12:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

咁我到時一次過過數比你..THX U > V  

整好;D`我好少整XgBan.
所以好似有d怪xd-v-*;

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

Hope u like :). !

[u][b][color=black][size=7]  [/size]; 殘 忍 得 嘲 笑 會 為 何 . 無 力 愛 我 又 有 力 承 受 痛 楚 ღ  :)  [/color][/b][/u]
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6722
狀態 離線

SEND左錢 ^ ^...唔該晒你 =]

可唔可以改中文字型?? 個BAN好令,好鍾意你GE作品 =]

做個朋友?? 我叫[晴] =)

頂部
君;D
中級會員

會員編號 415838
精華 0
積分 982
帖子 437
威望 0 點
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-7-2
註冊天數 5783
狀態 離線
  只顯示 君;D 的帖子

QUOTE:
原帖由 CHARMAINE晴 於 2008-8-22 09:09 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

SEND左錢 ^ ^...唔該晒你 =]

可唔可以改中文字型?? 個BAN好令,好鍾意你GE作品 =]

做個朋友?? 我叫[晴] =)

冇Save到PSD檔.0.`
1係我下次整過1個比你丫;>!
Be fd xd `
叫我小漠就得:) .

整好.__.

Hope u like xd `

[u][b][color=black][size=7]  [/size]; 殘 忍 得 嘲 笑 會 為 何 . 無 力 愛 我 又 有 力 承 受 痛 楚 ღ  :)  [/color][/b][/u]
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6722
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 漠:) 於 2008-8-22 09:31 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

冇Save到PSD檔.0.`
1係我下次整過1個比你丫;>!
Be fd xd `
叫我小漠就得:) .

整好.__.

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ...

小漠你好 xDD

呢2個XG BAN 都好令 xDD

我又收 xDD

2個GIF ICON + 1個XG BAN = $2000 =] 得唔得??

可唔可以再幫我整多4個 ICON/HD xDDD (真係好想要 xDD)

個4張圖係下面...按圖放大 =)

ICON/HD一定要加名 (我名:CHARMAINE) xDD

同埋個ICON/HD 唔可以超過50KB同埋唔可以大過170 x 170...因為我要係XANGA用

星名...其實加唔加都OK GE...如果可以加GE話就更加好LA xPP      星名:BONES & BOOTH

同埋我好鍾意你D XG 字BAN xDD

可唔可以再幫我整多個XG字 BAN??

XANGA 字BAN 1)遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

2)CHARMAINESO'S XANGA SITE

3)SIZE:800 x 250 (大D都得)

字:CHARMAINE ❤ BONES & BOOTH

真係好想要 xDDD  唔要紫色,黑色,黃色,橙色同綠色 xDD

粉紅色我會比較鍾意 xDD

(P.S:我好長氣 xDD  希望你唔好介意 xDD)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部
君;D
中級會員

會員編號 415838
精華 0
積分 982
帖子 437
威望 0 點
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-7-2
註冊天數 5783
狀態 離線
  只顯示 君;D 的帖子

QUOTE:
原帖由 CHARMAINE晴 於 2008-8-24 06:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

小漠你好 xDD

呢2個XG BAN 都好令 xDD

我又收 xDD

2個GIF ICON + 1個XG BAN = $2000 =] 得唔得??

可唔可以再幫我整多4個 ICON/HD xDDD (真係好想要 xDD)

個4張圖係下面...按圖放大 =)

ICO ...

小晴好xd;>!
價錢方面冇問題丫:)
其他我都搞掂-v-`
d Icon諗左0k耐囧._. <--- DS白痴xd`
Wb第1次咁加心心.w.'

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

Hope u like xd`:). !

頂部
Kammyui:]
中級會員

會員編號 29491
精華 0
積分 447
帖子 355
威望 0 點
I-See幣 17063 錢
GAME幣 2560 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-16
註冊天數 6834
狀態 離線
  只顯示 Kammyui:] 的帖子
明明想整外風ban的-v-
點知變成咁.....
希望你都會鐘意:]

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6722
狀態 離線
RE 小漠 xDD

全部都好鍾意 xDD

加埋之前個D....3000得唔得?? =]

我仲有幾張圖想整 xDDD  #1個帖更新左...就係個D圖...

你會唔會整XG BAN GA??因為未見過你整人物XG BAN... xDD

ICON/HD/人物XG BAN我都要 xD

GIF ICON唔要LA...足夠了 =]

要求都係#1到

如果你想整就整LA =)

你得閒先整LA,我知道開左學之後好難再開POST,想1次過收晒 xDD

RE Kammyui:] :

我幾鍾意AR =]

但係CHARMAINESO'S XANGA SITE個到你好似串錯左

CHARMAINESO'S XANGA SITE先岩...  唔係CHAMAINESO'S XANGA SITE...

可唔可以改??

THX U

頂部
君;D
中級會員

會員編號 415838
精華 0
積分 982
帖子 437
威望 0 點
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-7-2
註冊天數 5783
狀態 離線
  只顯示 君;D 的帖子

QUOTE:
原帖由 CHARMAINE晴 於 2008-8-27 10:21 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
RE 小漠 xDD

全部都好鍾意 xDD

加埋之前個D....3000得唔得?? =]

我仲有幾張圖想整 xDDD  #1個帖更新左...就係個D圖...

你會唔會整XG BAN GA??因為未見過你整人物XG BAN... xDD

ICON/HD/人物XG B ...

人物XgBan有d高難度xd`
不過都可以試下-v-`
價錢方面冇問題丫;D .
下次得閒再幫你先 .v. *;

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...