加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你覺得個男仔係中意邊一個?  (單選) [參與投票的會員]
我個fd   0 (0.00%)
A/B   0 (0.00%)
兩個都有少少中意   0 (0.00%)
兩個都唔中意,純fd   5 (100.00%)
試緊邊個好feel D   0 (0.00%)

標題: 你覺得個男仔係中意邊一個?
載入中 ...
白紗藍夢
吹水學徒
~任由我決定_愛不愛~*

會員編號 177400
精華 1
積分 4281
帖子 1939
威望 0 點
I-See幣 17822 錢
GAME幣 220 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-17
註冊天數 6536
來自 自己既寫作世界
狀態 離線
  只顯示 白紗藍夢 的帖子
你覺得個男仔係中意邊一個?

我有個fd,,佢識左個男仔,,

初初佢地坐隔離行(唔係隔離位),,所以就開始傾計,,

而家算係熟左,,個男仔成日同我個fd講笑,,

又成日整估佢,,我個fd又會整估返佢轉頭,,總之佢2個都玩得好開心

我個fd話我知佢同個男仔幾乎日日傾msn,,知道佢除左嬉笑,仲有另一面
(好似話個男仔曾經試過1次開解佢,because果次我有事唔得閒)

佢地仲傾過幾次電話,,第1次好正經咁傾,,

第2次就無咩內容,,無無聊聊咁,,但係佢地hehehaha咁傾左好耐
(上其他網睇過話如果對方同你傾電話,,傾左好耐但係好似咩都無傾過咁就有可能係對方中意你,係咪嫁?)

不過個男仔亦有另外2個女仔FD,係A同B,,

個男仔都會同A&B講笑,,佢同A or B傾計果陣時都傾得好開心

有次仲一大班FD同埋A、B,,加埋A、B既2個FD一齊去食LUNCH

總之個男仔既異性緣都唔錯,,
我而家想幫我個fd問下,,
究竟個男仔係中意我個fd定係A/B??
佢整估我個FD係為咩??佢同A/B好似無乜點整黎整去
究竟整估=中意定係只係玩呢??
請大家幫幫忙,,想收集你地既意見,,男女皆可,,THZ!!!

自己的原創小說-
[[跟哥哥談戀愛*╴吃盡苦頭〃
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=233253&extra=&page=1

Unlimited-
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=271704&extra=&highlight=%2B%A5%D5%AF%BD%C2%C5%B9%DA&page=1

◎→Miriam Yeung←§

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
KekE`
吹水學徒

會員編號 38490
精華 0
積分 2339
帖子 1560
威望 0 點
I-See幣 10379 錢
GAME幣 778 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-6
註冊天數 6820
狀態 離線
  只顯示 KekE` 的帖子
我身為男仔
覺得...
呢個男仔都係同d女仔玩下...
大家熟d
呢d行為冇乜特別啵

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siuyiu
初級會員

會員編號 102855
精華 0
積分 746
帖子 211
威望 0 點
I-See幣 10942 錢
GAME幣 1765 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-14
註冊天數 6690
狀態 離線
  只顯示 siuyiu 的帖子
我都覺冇咩特別wor....
個男仔淨係貪玩....唔係中2你個fd
亦唔係中2ar a同ar b

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...