加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉}*原來我只是她的代替品﹏一廂情願地愛著你 Ch.70 ~新開的!請多多支持!~
載入中 ...
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
I-See幣 13486 錢
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-1-25
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
  只顯示 emi_520 的帖子
ch.14

==============================

係邊個呀究竟??
開左門na...
佢見到我...原本冷冷的一張面有少少的驚訝...但維持左無耐...
我就嚇到手上面d書都跌晒...
佢好似無重量咁行過黎執返我d 書....

詩:5該!
男:.......

點解宜家d人咁無禮貌ga???
人地同佢講5該...應該回下人呀....
佢就頭也不回就走左na...

我都5理佢na...
我執埋個書包就落返去... (係一個靚靚的斜咩袋呢^^)

係飯廳...除左miss wong之外...多左兩個人...
係男來的...難道是miss wong個仔嗎??

miss wong:詩...過黎呀...
詩:哦!!!!!!

我過左去...
miss wong:宇易、宇軒!呢個係阿詩!就係頭先同你地提起ge女仔~

葉宇軒!係琴日果個超乞人憎ge男仔呀><
軒 & 詩:係你! (同時一齊講同埋指住對方)
miss wong:你地見過面ga la??
軒:5止識tim...仲有仇tim呀!都未見過d咁5溫柔ge女仔ga..
詩:哼!我夠未過d咁乞人憎ge男仔咯!

@#$#%$@$%$^#%
miss wong顯得無奈..無幾耐仲走左上房///
而果個叫宇易ge男仔就好似完全無反應咁....-3-
d工人就走晒避開d噪音...

miss wong:夠la.. (落返黎兼拍枱)
即刻收晒聲...
miss wong:葉宇軒...聽講你今日比張sir罰做值日生ga wo...仲5返學..
軒:miss wong...你同佢講聲lor..
miss wong:5得呀!等陣幫你幫得太多...張sir會更加睇你5順眼ga!!!!!
軒:下....miss wong呀!
miss wong:快d la...你宜家自己返學...我過多一陣就車埋阿詩同埋宇易la...

那個叫宇易的男孩一粒聲都無出就走左..
簡直cool爆...
這個家真奇怪呢!- -
點解會咁..

經過miss wong一輪的鵝功...
軒:得na得na...我宜家即刻返去...
miss wong:咁好na...88!!!!!!!
軒:88..

果個大壞蛋終於走左lu*太好了吧...

==============================

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.15

過左一輪---

miss wong:詩....上去叫葉宇易落黎la...我地要走ga la..
詩:我?!
miss wong:係呀!有咩問題呀??
詩:無...無問題...
miss wong:(微笑)

唉...竟然要我去叫佢...
我頂5順佢d咁cool ge性格呀...
5掂ga...
真係寧願同葉宇軒嗌交呀>,<

上到去...諗住開佢度門...
''拍''
度門自動開左..
仲打到我tim呀!
出黎ge係葉宇易果隻冷血動物...
痛死我la...
佢竟然一句對5住都無..
搞錯??
咩人來的...
不是呢...他根本不是人...是隻冷血動物><
但係佢連基本ge禮貌都無...
乞人憎呢\______/

落返去...
miss wong:詩...快d la...我地要出發ga la!!!!!!
詩:哦~

miss wong又風馳電製...
很快便到了逸嵐中學

第一日ge上學日正式開始啦...
希望可以同各位同學相處融洽la=)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.16

逸嵐中學
是我的新開始=]

miss wong:宇易...你帶詩上班房先la...佢就坐係你隔離la...
易:(無應到佢就走左去)
miss wong:詩...你5好怪佢...佢係咁ga la...
詩:....哦~
miss wong:你快d跟住佢na*
詩:哦哦...
miss wong:=]

我想講佢行得超快lor....
好似5知道我跟係佢後面咁....><
好乞人憎呀佢...
e+想打爆佢個頭...\______/

黎到3a班房...
葉宇易坐低左...
頭先miss wong叫我坐佢隔離ga bo...
坐定5坐好呢??

男a:咦?!新同學wo...
男b:我諗係琴日無返果個la...
男a:好靚女呀..
男b:過去搭下3先la...

佢地兩個白痴佬真係行左過黎...
咩事呀??
大佬!我5識你地ga><

男a:靚女!你叫咩名呀??
男b:係lor...今日放學得5得閒呀??一齊出黎玩la...
$%#^%@^#^$^@$#@^&&^&@#%

好煩呀佢地!仲愈黎愈多男仔呀..omg
誰來救救我呀??

易:彈開d啦你地.... (拉住我隻手走)
個個望住晒...[包括男仔同埋女仔]
救我ge竟然係佢...

佢拉左我坐佢隔離...
易:白痴!

跟住佢就坐低左....- -
咩事呀佢??
鬧我白痴???
佢就白痴\ /

女a:易易....
女b:易易..我今日整左朱古力曲奇餅呀....請你食呀!好味ga~
女a:行開la你...^^我整左白朱古力...試下好5好味呀...第時情人節再整比你食呀><

-0-
咩事呀??d女仔點解會痴實晒佢ga....
佢係靚仔...但係5需要咁呀....

軒:good morning...everybody!!!!我做完值日生na*
女:軒軒... (好多)

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.17

咩事呀....=0=
點解佢地兩兄弟咁受歡迎ga???

葉宇軒行緊過黎..
我都準備迎戰...
軒:豬扒!

他在嗌我嗎???
我邊忽似豬扒呀>< 死8公!!!!!!!
我決定5認佢呀...5識佢呀\ /

軒:郭敏詩...我嗌你呀!!!!!
詩:咩事呀??
軒:你做乜同佢坐呀??
詩:miss wong叫ga lor...
軒:佢叫你同佢坐??
詩:係呀...做咩呀??

女a:點解軒軒會同佢講野ga???
女b:咪係lor...頭先易易都拖住佢入黎呀
女a:死姣婆...第一日黎就溝晒兩件最好ge
女b:放心wo*汶姐會搞掂佢ga la...
女a:係wo!!快d話比汶姐聽先...

汶姐??誰呀???
5理了...
葉宇軒快d走la...
我寧願同冷血動物坐..

葉宇軒坐左係冷血動物前面...

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.18

救命呀!
d女仔好煩啊....
成日啤住晒....又係度細細聲細細聲...
分明係度講緊我壞話la...
help.......................

其實我5識佢地呢兩個大明星ga...
更加5係同佢地一齊住呀><

張sir((屈機呀sir...大家還記得他嗎??)))呢個時候入左黎...所有人返番埋位...
張sir望到我啦...5該5好用d咁邪惡ge眼神望住我>,<
我咩都5知ga///

張sir:郭敏詩...
詩:係...
張sir:你有冇買齊d書呀??
詩:有...
張sir:手冊呢??
詩:有...
張sir:簽左通告未呀咁??
詩:er.....
張sir:未牙?!
詩:下...
張sir:未就要罰ga la wo*
詩:又罰??? (勁細聲..細到應該只有葉宇易同葉宇軒聽到)
張sir:你講咩牙?!
詩:無無無...無野呀....

d女仔係度笑....
豈有此理呀...鬼知有通告咩?!
邊個打救我呀...

張sir分明係玩我la...
琴日見佢果陣又5同我講...\ /

有個女仔行左入黎..

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.19

個女仔啤住我.....
大概又係因為我坐左係冷血動物GE隔離啦...

女仔們:汶姐....
汶:GOOD MORNING...

張SIR:鄭穎汶...你又遲到牙?!
汶:SORI呀...呀SIR!!!!
張SIR:算啦...返埋位啦...
汶:呀SIR...我可5可以坐係葉宇軒隔離呀??
張SIR:下....可以GEI...
汶:多謝呀SIR...

呢個叫鄭穎汶GE人坐低左...
張SIR:好啦...郭敏詩!你坐返低啦...
詩:哦...
張SIR:好LA..你地傳通告出黎....邊個無就舉手!!!!!!

無奈我又要舉手...
前面的鄭穎汶也舉手了...
好彩姐,,,,5係正係得我一個比人罰...

但係....
張SIR:你地兩個都帶通告牙?!
2:係呀...
張SIR:咁好NA...你地今日放學留低打掃LA...

又打掃??!!!
張SIR:鄭穎汶5駛打掃NA...今日留低我幫你補HISTORY...
汶:好呀!呀SIR..

下...
搞錯呀???
死賤喱....><

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.20

張sir:郭敏詩...同琴日一樣la.... (笑容非常惹人討厭)
詩:又打掃牙?!
張sir:係呀...有咩不滿???
詩:無....
張sir:咁就得la....
易:張sir....以後佢d通告或者其他野都同我同埋葉宇軒一樣...由miss wong果度直接交...
張sir:你講咩話??
易:廣東話...
張sir:\ /
易:係咁..我要出去....

想不到冷血動物會救我呀...
萬分之感激....話雖如此...並不代表我原諒他的無禮貌....

張sir:葉宇易...你同我企係度!!!!!!
易:又乜事??
張sir:你5好以為有miss wong同你撐腰....就可以大晒...
易:無咁覺得過...
張sir:咁你坐返係你個位度....
易:我要去toilet...
張sir:速去速回!!!!!!!

冷血動物真係勁快地走左...
望返前面果個鄭穎汶同埋葉宇軒...
汶:軒軒...有冇掛住我呀?? (q住死變態)
軒:你5好痴住晒la....
汶:耶...軒軒!你琴日都5係咁ga....
軒:咩琴日呀??
汶:夜晚呢??你5記得啦咩...
軒:記得咩???
汶:我地...
軒:我地做咩???

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.21

汶:你真係5記得??
軒:5記得...

葉宇軒啤左我呢個一直全神貫注地聽佢地講野ge 8掛婆一眼....
我即刻扮到無野...{{好火羅呀!!}}

汶:咦..軒軒,你好衰gaa!!!!!!!
軒:頂...米發姣na....
汶:你受wo但係...
軒:我邊忽似受你呀.........

我忍5住偷笑左一下...
之後..

軒:郭敏詩..你笑乜野呀??
詩:笑下都5比咩??
軒:係5比呀...
詩:你以為自己係邊個呀???我笑又關你事GE///
軒:係WO...我就係5 GUR你!!!!!
詩:超...咁關我咩事??
軒:你知5知你笑果陣真係超樣衰呀?? ((其實詩是超靚女的啊))
詩:我樣衰又關你咩事呀???我都5識你GEI...
軒:就係5 GUR你樣衰...
詩:咁咪GUR LOR.....好煩呀你!!!!
軒:(出左位)
汶:軒軒...
張SIR:葉宇軒同學...你做咩出位??同我返番入去...
軒:跟我出黎!!!!!! (拉左我走- -)
詩:你痴線GAA...放手呀....好痛呀!!!!!!!

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
好睇就俾d支持啦!cm!!!!

頂部
emi_520
初級會員

會員編號 402947
精華 0
積分 683
帖子 225
威望 0 點
GAME幣 158 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5968
來自 媽的爸
狀態 離線
ch.22

軒:(正係拉住我走)
詩:葉宇軒...你呢個癲佬...快d放手呀.....

全班都望住我地兩個...
又難怪gei....
無啦啦上上下堂..有兩個人無問過老師就走出課室...

都5知佢帶我去邊....
我要上堂呀...咁難得我先可以做返個正常ge學生....
但係第一日已經搞d咁ge野....神啊!救救我呀~

葉宇軒呢個衰人拉左我去天台....
咩事呀?!
詩:喂...葉宇軒!!!!!
軒:做乜呀又...
詩:我問你做乜先岩呀....
軒:無做乜...
詩:你無端端拉我上黎仲話無做乜....
軒:超....
詩:\ /
軒:我隔離果個好煩....咪拉你上黎扮下野lor....
詩:咁都得?!
軒:有咩5得???

呢個大壞蛋竟然拎我黎做呢個擋箭牌....
氣上心頭啊....\ /
今次真係好嬲呀!!!!><
點解可以咁...

e+對葉家兩兄弟感到無限的超級無言;;;

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...