加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 感情問題
載入中 ...
神人=]]
初級會員

會員編號 397127
精華 0
積分 336
帖子 144
威望 0 點
I-See幣 10555 錢
GAME幣 608 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-28
註冊天數 5977
狀態 離線
  只顯示 神人=]] 的帖子
感情問題

有個女仔,,我仲意左佢4年..."|
佢仲有2~3個月就要去usa 讀書lu,,"
唉,,,"金日同佢傾msn,,,
我唔知點解超想喊,,"

講番我仲意佢ge經過先,,

當時,,我form 1 ,,係第一日番中學ge時候,,
企左係安全島等過馬路個陣,,
係對面見到佢企左係到好似等人,,"
第一眼見到佢,,比佢吸引左,,,
之後,,我日日係個個時間番學,,
為左見到佢....個陣,,,連佢個名都唔知,,"
xddd就咁仲意左佢,,"
form 1 個年,,係一次活動下,,,得知,,
原來佢都係form1,,"不過仲未知佢叫咩名/ 3\
哈,,""""

去到form 2,,,我又見到佢lu,,"
見到佢1個人,,咩住粉紅色書包企左係到,,
我諗....一定冇可能同佢同一班,,"
哈,,,個天對我好好,,"
上到班房同佢同一班不特止,,,
我仲坐係佢前面,,"^^
之後我好盡力咁識上年同佢同一班ge男仔,,"
識左lu@@,,,,可惜比佢出賣左.\  /.個女仔知道左我仲意佢><
死左lu,,,""失敗,,,"個女仔,,,係咁避我,,"
唉~.~早知唔同人講,,"
之後係咁扮溝第2個,,,
係學期尾,,佢理番我lu><"

form3,,"((上年,,))
佢d成績好我咁多,,,上左精英班lu,,"
見佢唔到><,,"不過,,佢對我冇咁反感lu,,"
有時msn仲有傾下計,,不過我知ge係,,
我仲係咁仲意佢,,"yaaaaaaaaaaaaa
有次仲同佢一齊去行山,,,"
不過,,,,又比佢知左,,"
因為玩左誠實&大膽,,,
又比人踢爆><,,,,佢又唔理我lu,,,"
之後又係,,扮溝2個,,,"
god!!!!一野中,,,"
扮扮下,,,真係得左= =""
((搞錯-v-"))
同個女仔keep左121日21個中,,"
係個121日女面,,,我日日都可以同我仲意個個傾msn
我個陣覺得好好好好好好happy><
121日之後,,,我同佢講,,,係因為我仲仲意佢,,
所以同左條女散左,,"
佢同我講,,,叫我唔好咁,,,"
為左佢咁,,唔值,,,"
之後....有陣時搵下佢na,,"~.~

上到form4傾多左好好好多計,,
個隻心情,,仲happy過中6合彩,,"
到金日 1/5  11:00左右見到佢on,,"
我又搵佢傾下計na,,,"
傾到岩岩22:20,,,
哈,,,好多野傾,,,"
傾咩就唔話你地知na,,,"
呢13個中,,,過得好快,,"
諗唔到....離佢離開香港ge日子,,,又近左一日,,"
form4,,,我醒左,,,d人問我仲意邊個,,
我死都唔話比人知我仲意佢,,"
不過....
日子一天一天過,,,我們會慢慢長大
我對佢個仲愛,,,
唔係想佔有佢,,,我只係想做佢身邊
一直守護佢ge守護"神"

mSnnn'':;: [email protected]   X]

♥`x*愛你再苦都很想擁有`;-)
xXX 請你來到我的懷抱*`'
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6279
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
加油努力-_-
但你甘樣都吾系辦法咖啵. 直接同佢講喇.
如果真系吾鐘意你既甘咪算囉

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cicky82089
吹水學徒
禁止登 6

會員編號 97811
精華 0
積分 4415
帖子 2350
威望 8 點
I-See幣 33342 錢
GAME幣 49633 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-5
註冊天數 6699
狀態 離線
  只顯示 cicky82089 的帖子
不如你將D時間放落D書本道好過啦.............!!!!!!
往後的日子多的是........書中自有黄金屋,書中自有顏如玉............理性小小吧!

頂部
Ting_婷
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 127730
精華 0
積分 12460
帖子 6690
威望 0 點
I-See幣 56274 錢
GAME幣 538 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-2-24
註冊天數 6649
來自 美國:D
狀態 離線
  只顯示 Ting_婷 的帖子
如果個女仔係唔中意你..
你唔可以仲係咁...
agree with omg.
如果真系吾鐘意你既..算ba...
如果你仲係咁..
個女仔都會辛苦.
佢想同你做fd..但係你仲中意人..
你叫人點同你做fd..
佢避你都避得好辛苦.
我係同一個情況..我明個女仔...
我都避得好辛苦......

今天我 寒夜裡看雪飄過
懷著冷卻了的心窩飄遠方
頂部
神人=]]
初級會員

會員編號 397127
精華 0
積分 336
帖子 144
威望 0 點
GAME幣 608 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5977
狀態 離線
你地又講得好岩......唉,,,

mSnnn'':;: [email protected]   X]

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6011
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
妳中意左佢甘多年''
佢又知道左甘多次;;
次次知道左都吾理妳''
妳覺得甘系咩丫''
可能妳地一直keep住傾計''
會比妳同佢講好''

頂部
神人=]]
初級會員

會員編號 397127
精華 0
積分 336
帖子 144
威望 0 點
GAME幣 608 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5977
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Nin`G 於 2008-5-2 01:05 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
妳中意左佢甘多年''
佢又知道左甘多次;;
次次知道左都吾理妳''
妳覺得甘系咩丫''
可能妳地一直keep住傾計''
會比妳同佢講好''

嗯嗯,,,"
明白了,,"

頂部
OoFINEoO
嬰兒上路

會員編號 383569
精華 0
積分 200
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 12347 錢
GAME幣 134 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-3
註冊天數 6033
來自 ╭☆雲呢拿星球★╮
狀態 離線
  只顯示 OoFINEoO 的帖子
好感人呀

.....為什麼,你要在我身旁顯示你美麗的笑容,令我愛上了你!?
你的香水味,,我永遠也會記得..........
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...