加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [情報] [4/10吉澤送上應援+1pic] 加護𡏆依為事件道歉
載入中 ...
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6830
來自 囧囧星
狀態 離線
我在別處也看到的說 ..
頭髮剪得很短哩 .. 還是喜她長髮 X)
不過她乖乖地學習跟工作就好了 =]

另外 .. 我看到了有關真希的事 ..
好似說 .. 在美國那邊出碟 @@

新H!P相冊♥

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Joyce*Tsz
吹水學徒
Joyce♥

會員編號 209261
精華 0
積分 5041
帖子 2005
威望 0 點
I-See幣 18764 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-7
註冊天數 6444
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Joyce*Tsz 的帖子

QUOTE:
原帖由 Miyaki。 於 2008-4-7 02:20 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我在別處也看到的說 ..
頭髮剪得很短哩 .. 還是喜她長髮 X)
不過她乖乖地學習跟工作就好了 =]

另外 .. 我看到了有關真希的事 ..
好似說 .. 在美國那邊出碟 @@

在美國那邊出碟?
唱日文/英文?
開心

♥♥♥♥♥大家要多多支持Download Station♥♥♥♥♥
最愛::田中♥熊井♥小舞

All For One&One For All
現在的比以前的差,少了太多人吧![Maki快點回來吧]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6830
來自 囧囧星
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Joyce*Tsz 於 7/4/2008 04:29 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

在美國那邊出碟?
唱日文/英文?
開心

唱什麼我也不太清楚 ..
1 會把新聞貼出吧 =]

新H!P相冊♥

頂部
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊天數 6830
來自 囧囧星
狀態 離線
先補 1 下其他的中文新聞

[Yahoo!奇摩 4/7]
加護亞依積極準備復出 曾想不開割腕自殺

因為兩次未成年抽煙而被早安家族開除的加護亞依,竟曾經想不開而割腕!久未露面的加護亞依,7日接受朝日電視台節目「SUPER MORNING」訪問,自爆去年3月確定被解雇後衝動割腕,之後便遠離日本在美國洛杉磯休養,她表示正努力朝著復出之路邁進,希望很快能再回演藝圈。

今年2月滿20歲的加護亞依,表示自己當時沒有身為公眾人物的自覺,才會犯下這樣錯誤的示範,這是她去年3月被開除後首次告白,當時因為衝擊太大而拿剪刀割腕自殺未遂,還好有粉絲的支持才讓她走出低潮決心復出,加護亞依說:「我常流淚到沒法繼續看大家的留言」。

目前加護亞依正在學英文和發音以及舞蹈等相關課程,根據日本媒體報導指出,雖然目前的工作計畫是一張白紙,但官方部落格已經在7日中午開始重新營運,而資深影劇記者梨元勝則為加護亞依打氣,希望她可以不負粉絲期望回到演藝圈,朝女演員的目標邁進。

[蘋果日報4/7]
加 護 悔 未 成 年 吸 煙

日 本 組 合 Morning 娘 的 前 成 員 加 護 亞 依 , 06 年 因 未 成 年 吸 煙 被 雪 藏 , 翌 年 又 被 拍 得 與 比 她 年 長 18 歲 的 男 士 拍 拖 , 並 在 浸 溫 泉 時 再 度 吸 煙 , 即 時 遭 事 務 所 中 止 合 約 。 事 隔 兩 年 , 加 護 現 身 接 受 日 本 傳 媒 訪 問 時 , 昔 日 的 一 張 娃 娃 臉 已 不 復 見 , 外 形 明 顯 成 熟 了 不 少 。

處 於 人 生 低 潮
現 年 19 歲 的 加 護 亞 依 , 上 周 四 接 受 網 上 收 費 節 目 《 梨 元 . 藝 能 !  Channel 》 訪 問 , 她 再 次 為 兩 年 前 未 成 年 吸 煙 一 事 道 歉 , 也 為 跟 男 友 到 溫 泉 旅 行 解 畫 , 她 說 : 「 因 為 當 時 我 的 父 母 離 婚 , 我 處 於 人 生 低 潮 , 男 友 才 問 我 是 否 想 去 很 遠 的 地 方 。 」

KAGO 的 BLOG
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

新H!P相冊♥

頂部
t:)
嬰兒上路
笨妮 a0a

會員編號 377679
精華 0
積分 297
帖子 65
威望 0 點
I-See幣 15605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-7
註冊天數 6049
來自 囧世界
狀態 離線
  只顯示 t:) 的帖子
剪左頭髮的亞依還是十分可愛 -_-v
不過話說佢現在是復出麼 @_@?

頂部
AkiAi
高級會員

會員編號 245282
精華 0
積分 1162
帖子 641
威望 0 點
I-See幣 11679 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-11
註冊天數 6349
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 AkiAi 的帖子
佢e+姐係點牙@@??
返hp也??
都係睇下先,,唔太明耶=3=''thz''

頂部
rita62
高級會員
{"_R|Ta`.3.

會員編號 31889
精華 0
積分 1860
帖子 727
威望 0 點
I-See幣 13029 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-21
註冊天數 6826
狀態 離線
  只顯示 rita62 的帖子

響 另 1 度 都 睇 過 佢 既 消 息 哇 ..
不 過 仲 未 見 過 佢 宜 家 個 樣 ...
響 呢 度 見 到 了 -v-"
剪 了 頭 髮 真 的 令 我 好 意 外 喔 ..
不 過 也 一 樣 的 美 ..
看 起 來 還 成 熟 了 很 多 呢 =)
其 實 aibon 佢 本 身 好 慘 ..
不 過 佢 就 用 左 吸 煙 黎 逃 避 現 實 ..
但 佢 宜 家 都 願 意 出 黎 道 歉 ..
好 有 勇 氣 喔 .3.
佢 好 坦 白..又 有 個 好 好 既 男 友 ..
經 歷 左 咁 多 野 ..
我 諗 佢 都 變 了.. 成 長 了..
還 聽 說 佢 話 對 吸 煙 再 無 興 趣 呢`
真 係 好 欣 慰 牙 ..
如 果 佢 重 回 娛 樂 圈 ..
我 一 定 會 去 支 持 佢 架 ..=)
不 論 是 哪 一 間 事 務 所 ` ;]

頂部
{翼}`
吹水學徒
{瑛}8/10 ``

會員編號 140916
精華 1
積分 3860
帖子 2443
威望 0 點
I-See幣 16143 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-21
註冊天數 6614
來自 ●﹝愛﹞×"
狀態 離線
  只顯示 {翼}` 的帖子
LET ME SEE
加護變了很多,,
返H!P吧,,

頂部
KOYI
認證會員

會員編號 81539
精華 0
積分 1863
帖子 977
威望 0 點
I-See幣 17061 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-3
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 KOYI 的帖子
不知道變成什麼樣子. 看了再回覆吧.

頭髮怪怪的說. 不過頭髮會長的喇.
努力喔.. 精神很不錯呢.

頂部
RI
吹水高手
龜井J家飯

會員編號 400173
精華 0
積分 10616
帖子 5151
威望 0 點
I-See幣 40376 錢
GAME幣 1430 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2008-1-12
註冊天數 5952
狀態 離線
  只顯示 RI 的帖子
其實知道加護係咁..我好唔開心..><
希望佢真係變番好..同hp比多次機會佢啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...